کد خبر 1773072
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی رسام مدیا ویدئویی درباره ادعاهای اسرائیل درباره جنوب لبنان منتشر کرد.

سرتیپ بسام یاسین، رئیس سابق کمیته مذاکرات لبنان، در سخنانی گفت: "ممکن است مکانیزم به مرحله‌ای برسد که از ارتش خواسته شود بر اساس اطلاعات ادعایی اسرائیل اقدام کند، اما بارها ثابت شده این ادعاها دروغ است. ارتش مأموریت‌هایی را اجرا کرده و مشخص شد که دشمن حقیقت را نمی‌گوید."

"وارد خانه‌هایی شدند و اقدامات اجرایی انجام دادند، اما در نهایت معلوم شد ادعاها بی‌اساس است. سه چهارم این ادعاها نادرست بوده و تنها برای فشار بر لبنان مطرح می‌شود."

"نمی‌توان به اسرائیل اعتماد کرد و نباید تبدیل به اسیر خواسته‌های آنها شد تا هر وقت بخواهند ما را مجبور کنند برایشان مناطق را سرکشی کنیم. این یعنی اجرای اوامر دشمن و این قابل قبول نیست."

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.