کد خبر 1770907
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶

سخنگوی اورژانس آذربایجان‌شرقی از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور سرچم- اردبیل با ۲۳ مصدوم خبر داد.

به گزارش مشرق از اورژانس آذربایجان شرقی، وحید شادی‌نیا با اعلام این خبر، اظهار کرد: با تماس مردمی با مرکز ۱۱۵ و گزارش واژگونی اتوبوس و مصدومیت سرنشینان، بلافاصله تیم‌های فوریت‌های پزشکی اقکند و میانه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به تعداد بالای مصدومان، آمبولانس‌های پایگاه‌های اقکند، شهری یک و ۲ میانه، قافلانکوه و دادلو به همراه نیروهای هلال‌احمر اقکند، دادلو و قافلانکوه به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: کارشناسان فوریت‌های پزشکی استان زنجان نیز با ۲ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس به عملیات امدادرسانی پیوستند.

شادی‌نیا افزود: در این حادثه هفت مصدوم پس از دریافت اقدامات اولیه توسط تیم‌های استان زنجان با اتوبوس‌آمبولانس به بیمارستان‌های زنجان منتقل شدند و هشت مصدوم نیز توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی قافلانکوه، دادلو و شهری یک به بیمارستان برکت امام میانه انتقال یافتند.

وی اضافه کرد: پایگاه شهری ۲ میانه و نیروهای امدادی هلال‌احمر میانه و زنجان نیز هشت مصدوم را به بیمارستان خاتم میانه منتقل کردند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌گرفته، وضعیت عمومی بیشتر مصدومان مساعد گزارش شده، اما حال یکی از مصدومان منتقل‌شده به بیمارستان برکت امام میانه همچنان وخیم است.