کد خبر 1726262
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

نخست‌وزیر بریتانیا کی‌یر استارمر در پی حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد که این اقدام با هدف «محدودکردن» تهدید ناشی از ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران انجام شده است.

به گزارش مشرق، نخست‌وزیر انگلیس با تکرار ادعاهای پیشین غربیان در مورد برنامه هسته‌ای ایران و بدون اشاره به اقدامات دیپلماتیک پیشین ایران، از این کشور خواسته تا به میز مذاکره بازگردد.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که ایران بارها بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تأکید و با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیشترین همکاری را داشته است.

بامداد امروز یکشنبه، ایالات متحده خلاف موازین بین‌المللی با مجموعه‌ای از تسلیحات از جمله بمب‌های سنگر شکن B۲، تأسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان را هدف قرار داده و به بخش‌هایی از این تأسیسات آسیب رسانده است.

برچسب‌ها