کد خبر 1718793
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه جان‌باختگان حادثه تیراندازی در تویسرکان به ۲ نفر رسید گفت: ضارب نیز امروز صبح برای ادامه درمان به تهران اعزام شد.

به گزارش مشرق، رحیم هزاریان با اشاره به تیراندازی صورت گرفته طی شب گذشته در تویسرکان به سوی مردم و زخمی شدن هشت نفر اظهار کرد: متاسفانه در این حادثه دو نفر جان باختند.

وی با اشاره به اینکه یک نفر از مصدومین روز گذشته به علت شدت جراحت سر صحنه فوت کرد و امروز نیز یک نفر فوت شد گفت: ضارب نیز به بیمارستان ملایر اعزام شده بود که امروز صبح برای ادامه درمان به تهران اعزام شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: حال بقیه مصدومین این حادثه مساعد است و خوشبختانه مشکل خاصی ندارند.

وی گفت: با تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از شب گذشته تمام امکانات درمانی برای رسیدگی فوری به مصدومان بسیج شده و کادر درمان از لحظات اولیه وقوع حادثه در حالت آماده‌باش کامل بودند.