کد خبر 1716376
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۴

به گزارش مشرق، طالب ریکانی، کاپیتان صنعت نفت آبادان در پایان بازی با صنعت نفت با آریو اسلامشهر پنالتی سرنوست‌ساز برزیلی‌ها را در دقایق پایانی از دست داد و با انتشار پستی در اینستاگرام از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و نوشت:

می‌دانم آنقدر بزرگ‌منش و آنقدر شریف هستید که این برادر کوچکتان را خواهید بخشید و ایمان دارم که ما تا خوشبختی تنها ۵سانتی‌متر فاصله داشتیم، ۵ سانتی متری که از ساعت پایان بازی آخر، تا همین لحظه همه روزگار این همیشه سرباز شما را به یک جهنم بزرگ تبدیل کرده است.

فوتبال، صحنه بی‌رحم خودنمایی همین ۵ سانتی‌مترهاست که این بار با همه توان بر سر طالب ریکانی‌اش آوار شد.

هیچ صحبتی غیر از شرمندگی نمی‌ماند، یک شرمندگی مادام و تا همیشه، هر چند که ایمان دارم صنعت نفت عزیز ما خیلی زود دوباره آنجایی خواهد بود که لایق است.

برای ابراز خالصانه این شرمندگی تنها اسلحه من «خداحافظی از فوتبال» است.

حلالم کنید، به خاطر همه ساعت‌هایی که سر، قلب، جان و روحم را برای شهرم جلوی توپ می‌گذاشتم و برای همه شادی‌های مشترکتمان؛ حلالم کنید.

شما و فوتبال را به خدای بزرگ آبادان می‌سپارم.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.