کد خبر 1712853
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی shidtv در مطلبی با عنوان تروریست های خارجی، از متحدان شورشیان تا دردسر تازه سوریه به گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال پرداخت:

جنگجویان خارجی که زمانی به شورشیان سوری برای سرنگونی رژیم اسد کمک کردند، اکنون به مشکلی جدی تبدیل شده‌اند. ایالات متحده و بسیاری از مردم سوریه خواهان اخراج آنها هستند، اما دولت جدید سوریه در این تصمیم دچار تردید است.

رهبران جدید سوریه باید تصمیم بگیرند که با هزاران جنگجوی خارجی حاضر در صفوفشان چه کنند. بسیاری از مردم نسبت به آن‌ها احساس ناامنی دارند و این جنگجویان را عامل موج اخیر قتل‌های قومی می‌دانند.

در جریان سقوط رژیم اسد، حدود ۱۰ هزار جنگجو از خاورمیانه، اروپا و آسیای مرکزی نقش مهمی در پیروزی شورشیان ایفا کردند. اکنون همین افراد، با تفکرات افراطی خود، به چالشی برای دولت تازه‌تأسیس سوریه تبدیل شده‌اند؛ دولتی که می‌خواهد خود را از گذشته جدا کرده و ساختاری فراگیر و ملی ایجاد کند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.