کد خبر 1707127
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱

وزارت خزانه‌داری آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی در خصوص نفتکش‌های مرتبط با ایران خبر داد.

به گزارش مشرق، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (OFAC) یک پالایشگاه مستقل مستقر در چین به نام شرکت شیمیایی شاندونگ شنگشینگ (Shandong Shengxing Chemical Co., Ltd) را به بهانه نقش آن در خرید بیش از یک میلیارد دلار نفت خام ایران تحریم می‌کند.

واشنگتن همچنین اعلام کرد که اوفک تحریم‌های بیشتری را نیز بر چندین شرکت و کشتی مسئول تسهیل حمل محموله‌های نفتی ایران به چین اعمال می‌کند. آمریکا مدعی شده است که این کشتی‌ها جزئی از «ناوگان سایه» ایران محسوب می‌شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا اسکات بسنت گفت: «هر پالایشگاه، شرکت یا دلال که خرید نفت ایران یا تسهیل تجارت نفتی ایران را انتخاب کند، خود را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد. ایالات متحده متعهد به مختل کردن تمام عواملی است که از زنجیره تأمین نفت ایران حمایت می‌کنند.»

پیش از این وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شهروند هندی‌تبار ساکن امارات متحده عربی جوگ‌ویندر سینگ برار که به ادعای واشنگتن مالک شرکت‌های کشتیرانی با ناوگانی شامل نزدیک به ۳۰ کشتی است را تحریم کرده بود.

این تحریم‌ها در حالی اعمال شده است که ایران و آمریکا قرار است روز شنبه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر را آغاز کنند.