کد خبر 1701377
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰

فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری قاتل در یکی از محلات این شهرستان خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ علی امانی روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل با اسلحه گرم در شهرستان کوهدشت، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، طی یک عملیات غافلگیرانه قاتل در مخفیگاهش دستگیر و سلاح به‌کارگیری شده نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی کوهدشت با اشاره به اینکه قاتل انگیزه ارتکابی را اختلافات قبلی با مقتول عنوان کرد، گفت: قاتل پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ امانی با تأکید بر اینکه مردم عزیز همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، گفت: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت شهروندان با مجرمان برخورد قاطعانه خواهد کرد و انتظار می‌رود شهروندان عزیز نیز ضمن همکاری مستمر با پلیس، بااطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.