کد خبر 1698563
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

به گزارش مشرق،محسن رضایی در توئیتی درباره شهید باکری نوشت:

در عملیات خیبر آقا مهدی در هنگام عقب‌نشینی برخی از یگان‌ها از کنار دجله به من گفتند: «برادر محسن کسی که برای خدا می‌جنگند که عقب‌نشینی ندارد».

در عملیات بدر در همان منطقه محاصره شده بود. به او پیام دادم که عقب بیا. بین گفته من و اعتقادش گرفتار شده بود؛ اما تصمیم گرفت ساعت‌ها مقاومت کند و مانع عبور دشمن از دجله شود. بالاخره درحالیکه تک و تنها می‌جنگید بدن زخمی او را سوار قایق کردند که به عقب بیاورند؛ اما قایق نیز با مهدی همراهی کرد و او تن پر صلابت خود را به تیربار و آر پی جی دشمن سپرد.

آقا مهدی قهرمان ملی شد در حالی که وقتی به جبهه آمد برخی او را اذیت کردند و می‌گفتند در خط امام و رهبری نیست و به من فشار می‌آورند که باکری نباید فرمانده شود. اما این خداست که انسان‌ها را به عزت و بزرگی می‌رساند. مهدی هم مرد خدا بود.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.