به گزارش مشرق، سردار حسين ساجدي نيا در جمع خبرنگاران گفت: از شهروندان تهراني ميخواهيم تا به منظور تأمين امنيت اجتماعي با پليس همکاري کنند.
وي اظهار داشت: شهروندان در صورتي که از فعاليت اراذل و اوباش، فروشندگان مواد مخدر، سارقان، زورگيران و... اطلاع دارند موضوع را به پليس اطلاع دهند.
سردار ساجدينيا افزود: براي برخورد با افرادي که مخل امنيت اجتماعي هستند نياز به همکاري شهروندان داريم. با معرفي اين مجرمان توسط مردم امنيت بيشتري را شاهد خواهيم بود.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ اعلام کرد: شهروندان در صورت اطلاع ميتوانند اراذل و اوباش، سارقان و فروشندگان مواد مخدر را به سامانه 110 معرفي کنند و مطمئن باشند که پليس پيگيريهاي لازم را انجام خواهد داد و با مجرمان و افرادي که باعث ناامني ميشوند برخورد خواهد کرد.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ از شهروندان تهراني درخواست کرد تا فروشندگان مواد مخدر، اراذل و اوباش و سارقان را به پليس معرفي کنند.