کد خبر 1586238
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی تحلیل و پژوهش جنگ های ترکیبی در مطلبی با عنوان فقط کاهش قیمت جهانی نفت می‌تواند جلوی پوتین را بگیرد که برگرفته از گزارش رویترز است منتشر کرد:

باوجود اینکه متحدان اوکراین، نفت روسیه را تحریم کرده و اروپا جایگزین‌هایی برای گاز خود پیدا کرده اما روس‌ها در ۲۰۲۳ از مازاد حساب جاری ۵۱ میلیارد دلاری برخوردار بودند.

اگر جبهه غرب بتواند درآمدهای نفتی روسیه را آنقدر کاهش دهد که به کسری برسد، شاید شرایط تغییر کند اما اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است.

اگر قیمت جهانی نفت کاهش یابد، اروپایی‌ها می‌توانند خوش‌شانس باشند و یا اینکه باید هند را از خرید نفت روسیه باز دارند زیرا جایگزین بازار اروپا شده است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.