کد خبر 158399
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۹

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: آمریکایی‌ها مجری اصلی سناریوی توهین به پیامبر اکرم (ص) هستند و باید پاسخگوی این اقدام خود در مجامع بین‌المللی باشند.

به گزارش مشرق ، احمدی نژاد رئیس جمهور کشور در خصوص نقش دولت آمریکا در سناریوی توهین به پیامبر (ص) گفته بود : من اعتقاد ندارم که دولت آمریکا پشت این کردار زشت و توهین آمیز بوده است اما واکنش‌ها در بسیاری از کشورهای اسلامی و البته ایران، انعکاس دهنده مخالفت ملت‌ها با سیاست اشغالگری و سلطه جویی آمریکا بود.

سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با  فارس در واکنش به سخنان رئیس جمهور با اشاره به حمایت آمریکا از انتشار فیلم موهن به پیامبر اسلام گفت: انتشار این فیلم بیانگر این مطلب است که اقدام صورت گرفته یک سناریوی از پیش طراحی شده بوده و این گونه نبوده است که این اقدام تصادفی اتفاق افتاده باشد.

وی افزود: برخورد و موضعگیری آمریکایی‌ها پس از انتشار فیلم موهن به پیامبر اکرم (ص) اثبات‌کننده نقش آنها در اجرای این سناریو بوده و انتشار کاریکاتورهای موهن به پیامبر در فرانسه و اسپانیا مراحل بعدی این سناریو است و نشان داد که این اقدام، برنامه حساب شده‌ایست که  از سوی آمریکایی‌ها مدیریت می‌شود.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در خانه ملت اظهار داشت: حمایت آمریکایی‌ها از انتشار فیلم موهن و مدیریت سناریو از سوی آنها واکنش میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان را در پی داشته و آمریکایی‌ها باید پاسخگوی این اقدام خود در مجامع عمومی بین‌المللی باشند.