کد خبر 1488408
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۷

روز گذشته حکم اعدام سه تن از اعضای باند پنجک، بزرگ‌ترین کارتل توزیع کوکایین که از کارتل‌های اصلی مواد مخدر در کشور بودند، اجرا شد.

به گزارش مشرق، روز گذشته حکم اعدام سه تن از اعضای باند پنجک، بزرگ‌ترین کارتل توزیع کوکایین که از کارتل‌های اصلی مواد مخدر در کشور بودند، اجرا شد. حسین پنجک سرکرده این باند که به پدرخوانده کوکایین ایران شهرت داشت، یکی از این اعدامی‌ها بود.

بی‌بی‌سی فارسی در پوشش رسانه‌ای این خبر، با تیتر «سه نفر در ایران اعدام شدند؛ تجمع شبانه مقابل زندان قزلحصار»، آورده: «سازمان حقوق بشر ایران گزارش می‌دهد که بامداد چهارشنبه حکم اعدام سه زندانی در قزلحصار کرج اجرا شده است. این احکام با وجود اعتراض‌های گسترده‌ای علیه اعدام و تجمع دیشب خانواده‌ها و زندانیان زیر حکم اعدام به اجرا در آمد. بنابر گزارش نهادهای حقوق بشری حسین پنجک، عبدالحسین امامی مقدم و بابک آقایی سه نفری هستند که اعدام شده‌اند. این احکام در حالی به اجرا در آمد که بنابر گزارش‌ها از شب گذشته، خانواده و بستگان زندانیانی که قرار بود اعدام شوند، در مقابل زندان تجمع کردند که با تیراندازی و شلیک گاز اشک آور همراه بود.»

بی‌بی‌سی و نهادهای مدعی حقوق بشر به موضوع کوکایین در اجرای این احکام اشاره نمی‌کنند و حتی بی‌بی‌سی می‌نویسد: «ناظران حقوق بشر نگرانند که تعداد اعدام‌شدگان بیشتر باشد. ارسلان یار احمدی از فعالان حقوق بشر به بی‌بی‌سی فارسی گفت شمار اعدام‌های بامداد چهارشنبه می‌تواند بیش از این باشد و دستکم ۱۰ زندانی که زیر حکم اعدام بودند به سلول انفرادی منتقل شده بودند». چرا نهادهای حقوق بشر باید برای اعدام پدرخوانده کوکایین در ایران نگران شوند؟ سود امثال بی‌بی‌سی و این نهادهای دروغین حقوق بشر در نابودی مردم ایران است و اعتیاد به مواد مخدر و توزیع کوکایین طبعاً یکی از این مسیرهاست. به همین دلیل هم از این اعدام‌ها ناراحت می‌شوند. از سویی آن‌ها به دنبال خشن و ظالمانه نشان دادن قوانین ایران هستند. از همین رو این اعدام‌ها را بدون اشاره به دلیل محکومیت به اعدام، پررنگ می‌کنند.

شبکه تلویزیونی من‌وتو، از رسانه‌های نزدیک به خاندان پهلوی هم فیلمی از شیون و عزاداری خانواده این سه قاچاقچی کوکایین، در بیرون از زندان قزلحصار منتشر کرده است. طبعاً هر فردی برای مرگ عضو خانواده‌اش می‌تواند عزادار باشد، حتی اگر او قاچاقچی بزرگ مواد مخدر باشد و طی یک دهه با فعالیت‌هایش صدها خانواده و صدها فرد را ویران کرده باشد. یعنی بر خانواده‌های عزادار حرجی نیست، اما اینکه یک رسانه چطور به این موضوع می‌پردازد، نشان‌دهنده جهت‌گیری آن رسانه است و در این موضوع خاص باید گفت من‌وتو همراه و همدل با کارتل کوکایین در ایران است و عزادار مرگ قاچاقچی‌های مواد مخدر شده است.

همین واکنش‌های بی‌بی‌سی و من‌وتو به اعدام قاچاقچی‌های بزرگ مواد مخدر برای مخاطبان آن‌ها کافی است که بدانند چقدر در ادعای دلسوزی برای مردم ایران صادق هستند.