کد خبر 1201054
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۴:۲۱

رییس گروه بهبود تغذیه نکاتی را برای تهیه و پخت هر چه بهتر غذا ارائه داد.

به گزارش مشرق، لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان  گفت:رعایت اصول بهداشتی در آماده سازی، تهیه غذا و پخت صحیح آن ضروری است.

او ادامه داد:بیماری‌های منتقل شده از غذا به دلیل تولید سم توسط باکتری‌ها معمولا با تب، استفراغ و یا اسهال همراه است به ویژه در گروه‌های آسیب پذیر مانند، کودکان زیر ۵ سال، زنان باردار ،سالمندان و کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند.

لشکر بلوکی با بیان اینکه مصرف غذاهای آلوده با عوارض جدی ممکن است همراه باشد افزود:هنگام آماده سازی و طبخ غذا رعایت نظافت فردی (شستن دست‌ها و..) و تمیز نگهداشتن ظروف، چاقو، تخته‌های خردکن ضروری است.

بیشتر بخوانید

ردپای انحصار در سفارش آنلاین غذا

او گفت:انواع مواد غذایی خام را که ممکن است آلوده باشند از مواد غذایی پخته شده و آماده مصرف جدا نگه دارید.

وی افزود: مواد غذایی فساد پذیر مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، فرآورده‌های شیری، سس‌ها ،غذاهای مایع مثل آبگوشت را در یخچال و یا فریزر نگه داری کنید.

لشکر بلوکی گفت:در انواع روش‌های پخت مانند، آبپز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن، تنوری کردن، رعایت درجه حرارت مناسب و زمان کافی برای پخت کامل، ضروری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران