کد خبر 1190975
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۷

تغییراتی که کادر مدیریتی استقلال در کادر فنی تیم بزرگسالان این تیم ایجاد کرد باعث شد تا بیش از هر چیز وضعیت تاکتیکی آبی پوشان تهرانی نسبت به ماه های گذشته به روزتر شود.

سرویس ورزش مشرق - از تفاوت های عمده در کادر فنی جدید و قدیم استقلال تفاوت میان نفراتی است که در این دو تیم حضور داشته و دارند. پیش از این محمود فکری به اتفاق عبدالصمد مرفاوی با کمک های آرش برهانی و حنیف عمران زاده در این تیم مربیگری می کردند.

فکری با تفکراتی تدافعی، محتاطانه و البته در بحث فنی ضعیف! آنچنان که بارها و بارها در طول ماه های اخیر کارشناسان به این موضوع اذعان داشتند که استقلال تاکتیک درستی در قبال رویاروی با حریفان ندارد و البته در تعویض هایش اغلب دچار اشتباه می شود. در کنار دست همین مربی عبدالصمد مرفاوی بود که هنوز در سبک و سیاق فوتبال دهه ۸۰ سیر می کند و چندان به علم روز فوتبال مسلح نیست. آرش برهانی هم که هیچ تجربه ای در این سطوح نداشته و حنیف عمران زاده هم به همان شکل توانایی کمک کردن به فکری در لحظات حساس را نداشت.

جمع این نفرات منجر به این شده بود که مسعود اقبالی اعتقاد داشت: «متأسفانه باید گفت اگر استقلال در نیم فصل اول خوب نتیجه گرفت به خاطر ضعف رقبایش در صدر جدول بود نه سیستم و تاکتیک تیمی اش».

اما در پوست اندازی که پس از هفته شانزدهم رخ داد و کادر فنی استعفا و کادر فنی جدید روی کار آمد این اتفاق به شکلی متفاوت و در جهتی بالعکس تغییر مسیر داد. فرهاد مجیدی که مسلح به مدرک پرولایسنس مربیگری اسپانیا از اروپاست و با مدرک A کنفدراسیون فوتبال آسیا همخوانی دارد پیشتر هم نشان داده بود به خوبی راه رفتن در مسیر مربیان به روز اروپا مانند استراماچونی را بلد است.

در کنار او صالح مصطفوی است که هر روز و هر شب با مطالعه درباره فوتبال خودش را به روز می کند. فراز کمالوند هم به عنوان مدیر فنی در طول همه این سالها همواره در تیم های مختلف لیگ برتری یا لیگ یکی مشغول بوده و هرگز دور از فضای توپ و چمن نیست. همین باعث شده تا تک تک مهره های تیم ها را به اسم کوچک بشناسد و روش بازی شان را بداند.

جمیع این نفرات در کنار هم سیستم بازی استقلال را ارتقا داده و دیدیم در مصاف با تیم فولاد چطور با آپدیت شدن نیمکت آبی ها، این تیم از پس حریف چغرش برآمد.