کد خبر 1059863
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۰

تعداد کل آلودگی های SARS-CoV-۲ در جهان از ۱.۴ میلیون نفر فراتر رفته، بیش از ۳۰۰ هزار مورد درمان شدند، ۸۲ هزار نفر فوت کردند.

به گزارش مشرق، در چین دو نوع جدید آنفلوانزای پرندگان مشاهده شده است که می تواند برای انسان خطرناک باشد.


روسیا الیوم در این باره گزارش داد که بر اساس یک مقاله تحقیقاتی که در کتابخانه آنلاین Wiley منتشر شده است، محققان دو نوع جدید آنفلوانزای پرندگان را کشف کرده اند، این عفونت در چین گسترش پیدا می کند و به طور بالقوه می تواند برای انسان خطرناک باشد.

بیشتر بخوانید:

چرا لیبرال‌های ایرانی از چینی‌ها تقدیر نکردند؟ +عکس


کارشناسان نظارت گسترده ای از زیر گروه H۱۶N۳ آنفولانزای مرغی را در مجامع بزرگ پرندگان وحشی در چین از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ انجام دادند. در نتیجه بررسی ها، دو نوع ویروس شناسایی شد که می تواند به گیرنده های زیرگروه های انسانی و مرغی متصل شود. دانشمندان معتقدند جهش های جدید ویروس H۱۶N۳ می تواند برای انسان خطرناک باشد و منجر به همه گیری شود.


تجزیه و تحلیل فیلوژنتیک نمونه های ویروس با خصوصیات مرتب سازی بین گونه ای نشان داد که میکروارگانیسم ها به خط اوراسیا تعلق دارند. دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که لازم است کنترل ظهور و گسترش زیرگروه آنفلوانزای مرغی H۱۶N۳ را کنترل کرد.


طبق شواهد علمی، اولین ویروس مستند آنفلوانزای مرغی زیرگروه H۱۶N۳ در سال ۱۹۷۵ کشف شد، مواردی از شناسایی عفونت در سراسر جهان وجود دارد. با این حال، خصوصیات بیولوژیکی ویروس و تهدید واقعی آن برای انسان ناشناخته مانده است.


در اواسط ماه فوریه، شیوع آنفلوانزای مرغی H۵N۶ در چین مشاهده شد. محل کشف این ویروس در مزرعه ای در شهر نانچونگ بود که در آن ۴۹۴۹۷ پرنده خانگی نگهداری می شد، که از این تعداد ۱۸۴۰ مرغ آلوده و جان خود را از دست دادند. به عنوان اقدامی برای جلوگیری از شیوع این بیماری، مقامات محلی بیش از ۲.۲۶ هزار مرغ را نابود کردند.


شیوع COVID-۱۹ ناشی از نوع جدیدی از کروناویروس برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۱۹ در ووهان چین مشاهده شد. تعداد کل آلودگی های SARS-CoV-۲ در جهان از ۱.۴ میلیون نفر فراتر رفته، بیش از ۳۰۰ هزار مورد درمان شدند، ۸۲ هزار نفر فوت کردند.

منبع: جام نیوز