کد خبر 1051136
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۲:۳۱

در این مطلب نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی می خوانید.

به گزارش مشرق، برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می‌شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

هنگام استفاده‌ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران