مسئولان محترم که اکثریت قریب به اتفاق آنان فرزند انقلاب و دامانی پاک از آلودگی‌ها دارند باید به این واقعیت ایمان داشته باشند که در روزهای حادثه -نظیر دفاع مقدس، فتنه آمریکایی اسرائیلی 88، تحمل سختی‌ها و...- آنهایی که در میدان حاضرند، همین اقشار محروم و مردم عادی کوچه و بازارند و کلان سرمایه‌داران نه فقط، «یار شاطر» نیستند که «بار خاطرند» و اگر به مراکز تفریحی لوکس و پرهزینه کشورهای اروپایی کوچ نکنند، در گوشه‌ای پنهان شده و فقط نظاره‌گر می‌مانند، هر چند که در موارد بسیاری با دشمنان هم‌پیاله بوده‌اند.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در کیهان نوشت:

1- بسیاری بر این باور بودند- و شاید هنوز هم هستند- که «ابو موسی اشعری» اگرچه از اصحاب رسول خدا(ص) و در مواردی، حاکم برخی از ولایات بود، ولی از جمله خواص ساده‌لوح و بی‌بصیرت بود و به همین علت در ماجرای حکمیت از عمرو عاص که شخصی زیرک و حسابگر بود فریب خورد و نتیجه آن شد که نباید می‌شد و علی علیه‌السلام را از خلافت عزل کرد! این اما، فقط ظاهر ماجراست و سکه حکمیت روی دیگری هم دارد و آن این که جناب ابوموسی از خواص بسیار ثروتمند بود تا آنجا که وقتی از شهری به شهر دیگر، کوچ می‌کرد اشیاء قیمتی و گرانبهای خود- و نه زیلو و حصیر و امثال آن- را بر پشت 40 شتر حمل می‌کرد!

حالا به جنگ صفین و ماجرای حکمیت باز می‌گردیم و این پرسش را پیش می‌کشیم که آیا جناب ابوموسی با آنهمه ثروت انبوه می‌تواند به حاکمیت و خلافت امیرالمومنین علیه‌السلام رغبتی داشته باشد؟ خلافت کسی که در همان روزهای نخست بعد از رسیدن به خلافت- ظاهری- تأکید می‌کند؛ کسانی که اموالی از بیت‌المال مسلمین را به ناحق تصرف کرده‌اند، حتی اگر از آن اموال مهریه‌ای برای همسران خویش نهاده و یا خشتی بر خشت گذارده باشند، از آنان پس خواهد گرفت. بدیهی است که کلان سرمایه‌داران و صاحبان ثروت انبوه نمی‌توانند به حاکمیت علی‌ علیه‌السلام تمایل و رغبتی داشته باشند.

همین جا باید اشاره کرد که برخی از خواص آن دوران درباره علت مخالفت خویش با زعامت امیرالمومنین علیه‌السلام می‌گفتند «علی(ع) سخت‌گیر است»! و راست می‌گفتند، مولای ما سخت‌گیر بود اما نمی‌گفتند که علی(ع) نسبت به زیاده‌طلبان و قانون‌شکنان سخت‌گیر بود وگرنه تاریخ بشر برای توده‌های مردم و مخصوصا محرومان و مستضعفان پدری مهربان‌تر از محمد(ص) و علی(ع) نمی‌شناسد. از رسول خدا(ص) است که «أنا و علی أبوا هذه الامة. من و علی پدران این امت هستیم.»

2- رسول خدا(ص) در حلقه شماری از یاران خود، سلمان، ابوذر، عمار، بلال، خباب، صهیب و... نشسته است. تنی چند از اشراف و ثروتمندان وارد می‌شوند. می‌گویند قصد دارند اسلام بیاورند اما، با دیدن یاران پشمینه‌پوش و بی‌بهره از مال و منال دنیا در کنار پیامبر خدا(ص) ابرو در هم می‌کشند و برای پذیرش اسلام شرط می‌گذارند! ای محمد(ص)؛ در شأن ما نیست که با آنان همنشین باشیم. آنها را از خود دور کن تا اسلام بیاوریم و به تو نزدیک شویم!... در این هنگام فرمان خداوند سبحان نازل می‌شود که «ای پیامبر! کسانی را که هر بامداد و شامگاهان پروردگار خویش را می‌خوانند و خشنودی او را می‌خواهند طرد مکن! نه چیزی از حساب آنان برعهده توست و نه چیزی از حساب تو برعهده ایشان است. اگر آنان را طرد کنی از زمره ستمکاران خواهی بود» (آیه 52 از سوره مبارکه انعام).

3- حالا به چند نمونه - فقط چند نمونه- از رهنمودهای حضرت امام(ره) که دستورالعمل‌های ماندگار در نسخه حکومتی اسلام است، اشاره‌ای گذرا داریم؛

- «خدا نیاورد آن روزی را که سیاست ما و سیاست مسؤولان کشور ما، پشت کردن به دفاع از محرومین و روی آوردن به حمایت از سرمایه‌دارها گردد و اغنیاء و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشتری برخوردار شوند. معاذالله که این با سیره و روش انبیاء و امیرالمؤمنین و ائمه معصومین علیهم‌السلام سازگار نیست.»
(صحیفه حضرت امام(ره) جلد 20 ص 341)

- «راستی وقتی که پابرهنه‌ها و گودنشینان و طبقات کم درآمد جامعه ما امتحان و تقید خود را به احکام اسلامی تا سر حد قربانی نمودن چندین عزیز و جوان و بذل همه هستی خود داده‌اند و در همه صحنه‌ها بوده‌اند- و ان‌شاءالله خواهند بود- و سر و جان را در راه خدا می‌دهند، چرا ما از خدمت به این بندگان خالص حق و این رادمردان شجاع تاریخ بشریت افتخار نکنیم... یک موی سر این کوخ‌نشینان و شهیددادگان به همه کاخ و کاخ‌نشینان شرف و برتری دارد.» (صحیفه امام(ره) جلد 20 ص 342)

-«آنهایی هم که تصور می‌کنند سرمایه‌داران و مرفهان بی‌درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه می‌شوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک می‌کنند آب در هاون می‌کوبند... تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بی‌بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلاب‌ها هستند.» (صحیفه حضرت امام(ره) جلد 21 ص 86)
و دهها نمونه دیگر که فهرست آن نیز به درازا می‌کشد.

4- رهبر معظم انقلاب تأکید می‌فرمایند؛
- «این فریب است که کسی ادعا کند برای مردم کار می‌کند، اما کار او برای طبقات مرفه باشد، نه برای طبقات مستضعف و محروم.» 80/3/14

- « در تنظیم برنامه‌های کشور اصلی‌ترین مسئله عبارت است از رفع فقر و محرومیت و نجات طبقات مستضعف و محروم و پابرهنه، همه برنامه‌های اقتصادی و تولیدی و سازندگی و رونق اقتصادی باید به این هدف متوجه باشد.» 71/3/7

- هم‌ ایشان می‌فرمایند؛ «مردم در چشم امام(ره) اصل بودند. در منطق و در خط حکومتی امام(ره) محرومان و مستضعفان محور تصمیم‌گیری‌ها محسوب می‌شدند و همه فعالیت‌های اقتصادی و امثال آن بر محور نجات محرومین از محرومیت‌ها بود.» 71/3/14

5- این روزها برخی از رخدادها، خبرها و جنجال‌ها نقش بمب صوتی و نارنجک دودزا را بازی می‌کنند و هدف نهایی که دشمنان بیرونی و یا دنباله‌های داخلی آنها برای اینگونه رخدادها و جنجال‌ها تعریف کرده‌اند، انحراف افکارعمومی از مسائل اصلی و سرگرم کردن آنان به مسائل حاشیه‌ای است. دقیقا همان کارویژه‌ای که بمب‌های صوتی و نارنجک‌های دودزا دارند! و در حالی که نگاه و توجه این و آن را به نقطه‌ای فرعی جلب کرده‌اند، منفجرکنندگان بمب صوتی و نارنجک دودزا در پوشش دود و صدا به نقطه‌ حساس و اصلی موردنظر خود دست‌اندازی می‌کنند.

اکنون جای این سؤال است که علی‌رغم تاکید صریح شرع و عقل و امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و گواهی بی‌چون و چرای تجربیات سی و چند ساله اخیر که همه بدون استثناء از نقش اصلی و بی‌نظیر توده‌های محروم و عادی مردم در رسیدن انقلاب و نظام به جایگاه برجسته و بی‌بدیل و معجزه‌آسای کنونی حکایت می‌کند این طیف یعنی همان‌ها که به قول حضرت امام(ره) ولی‌نعمت‌های انقلاب هستند در برخورداری از مواهب و امکانات نظام- که دستاورد خودشان است- تا چه اندازه سهم دارند و آیا سهم اندک این صاحبان اصلی نظام با سهم انبوه‌ مرفهان بی‌درد و کلان‌سرمایه‌داران مفت‌خور و نق‌زن، حتی قابل مقایسه نیز هست؟ و اگر نیست - که نه فقط نیست، بلکه نزدیک به هیچ نیز هست- چرا نباید  برای احقاق حق پایمال شده آنان دستی از آستین همت مسئولان محترم بیرون بیاید؟! نگاه‌ها فقط به دولت نباشد. مگر مجلس،  دستگاه قضایی  و مراکز عریض و طویل  نظارتی و... در این میان چه اقدام قابل توجه - که هیچ بلکه- قابل اشاره‌ای انجام داده‌‌اند؟!

فلان خانواده مستضعف و شهیدداده برای دریافت یک وام چند میلیون تومانی و تهیه جهیزیه و یا تأمین هزینه ازدواج فرزند خویش هر روز به این بانک و آن بانک سر می‌زند و در همان حال مجموع معوقات بانکی یعنی وام‌هایی که عده‌ای محدود از بانک‌ها دریافت داشته و هنوز پرداخت نکرده‌اند مبلغ 150 هزار میلیارد تومان است! به گفته برخی از مقامات آگاه یک سوم معوقات بانکی متعلق به 73 پرونده است. خب! این عده چه کسانی هستند و با 150 هزار میلیاردی که از بیت‌المال در اختیار دارند چه کرده‌اند؟! یک نمونه از رانت 650 میلیون یورویی که اخیرا به صورت اعتبار در اختیار یکی از همین کلان سرمایه‌داران قرار گرفته و خوشبختانه با پی‌گیری و افشاگری‌های بعدی متوقف شد در حالی است که سرمایه‌دار یاد شده مبلغ 1000 میلیارد تومان بدهی معوقه بانکی دارد! باید اشاره کرد که بر باد دادن بیت‌المال مسلمین از این طریق در دولت‌های قبلی نیز سابقه داشته و دارد.

خودروهای وارداتی لوکس با قیمت‌های بالای یک یا چند میلیارد تومانی را چه کسانی سوار می‌شوند؟ و هزینه خرید آن را از کجا آورده‌اند؟  تعداد اتومبیل‌هایی که حجم موتور آنها بالای 3500 سی‌سی است و از سال 88 تاکنون وارد کشور شده است نزدیک به 100 هزار دستگاه است. برخی از آنها نظیر «مازاراتی» بالای دو میلیارد تومان قیمت دارد! در سه ماهه اول سال 93 واردات خودروهای لوکس خارجی 261 درصد افزایش داشته است. اکثر کسانی که این خودروها را سوار می‌شوند به یقین در خانه‌های چند ده میلیارد تومانی هم سکونت دارند.

آسمان زر نریخته به سرش!             یا خودش دزد بوده یا پدرش!

هر روز صبح مأموران سخت‌کوش نیروی انتظامی را می‌بینیم که در برخی از چهارراه‌ها، موتورسیکلت‌های اکثرا قراضه و زهوار در رفته که معمولاً متعلق به شهروندان کم‌بضاعت است- و بسیاری از آنان به عنوان وسیله امرار معاش از آن استفاده می‌کنند - را به دلایل البته موجه قانونی- جمع‌آوری می‌کنند ولی هیچ دستگاه مسئولی از دولت و مجلس و قوه قضائیه به  نیروی فداکار انتظامی مأموریت نداده است که فلان اتومبیل لوکس چند میلیارد تومانی را متوقف کند و بپرسد؛ تو کیستی؟! و از کجا آورده‌ای؟!

قراردادهای چندمیلیارد تومانی باشگاه‌های فوتبال، سوءاستفاده‌های کلان از بیت‌المال، هزینه‌های نجومی برای برپایی همایش‌های -اکثرا- بی‌خاصیت و... دهها نمونه دیگر که بماند.

6- راهکار اما، دشوار نیست، فقط به جرأتی آمیخته به غیرت و برنامه‌ریزی همراه با بصیرت و در یک کلمه، عمل به نسخه امام راحل(ره) و خلف حاضر ایشان نیاز است...

مسئولان محترم که اکثریت قریب به اتفاق آنان فرزند انقلاب و دامانی پاک از آلودگی‌ها دارند باید به این واقعیت ایمان داشته باشند که در روزهای حادثه -نظیر دفاع مقدس، فتنه آمریکایی اسرائیلی 88، تحمل سختی‌ها و...- آنهایی که در میدان حاضرند، همین اقشار محروم و مردم عادی کوچه و بازارند و کلان سرمایه‌داران نه فقط، «یار شاطر» نیستند که «بار خاطرند» و اگر به مراکز تفریحی لوکس و پرهزینه کشورهای اروپایی کوچ نکنند، در گوشه‌ای پنهان شده و فقط نظاره‌گر می‌مانند، هر چند که در موارد بسیاری با دشمنان هم‌پیاله بوده‌اند.
... و این رشته سر دراز دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 29
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 8
  • ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    همه چیز را گفتی ، درست یا غلط ! که آخرش بگی پلیس موتور سوار مزاحم و متخلف را آزاد بگذارد ؟؟؟!!!!!!! آیا پلیس باید سر کوچه و خیابان جلوی ماشین مردم را بگیرد که تو کیستی و از کجا آوردی ؟ این وام های میلیاردی بدون بازگشت ، مگر نصیب غیر از امثال خاوری و مه آفرید و زنجانی و ..... میشود ؟! این ها را چه کسانی هدایت میکنند ؟؟؟؟!!!!! آیا این ها فقط خودشانند یا ....؟؟؟!!!! اصلا" این ماشین ها مگر خودشان آمده اند؟ یا مثلا" تو بقالی سر کوچه مان روی گوجه فرنگی به ما می دهند ؟؟!!
  • Admin ۰۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    اخبار روزنامه ی شما هم حکم بمب خنده را دارد!!!!
  • saber ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    AHSANT VA MARHABAA* ... FADAAAAAAAAAAAA* . ...
  • مجتبی محب حوری ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    درود بر شما سردار قلم
  • ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    یکی از عوامل بدبینی برخی مردم نسبت به نظام همین مساله شکاف طبقاتی و عدم برخورد با سرمایه دارانی است که ثروت خود را به ناحق به دست آورده اند و به ریش بقیه می خندندو
  • رند ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    درد دل خیلی از اقشار جامعه است . همیشه به این موضوعات فکر می کنیم و بعداز کمی بررسی به این نتیجه می رسیم که بابا ولش کن این مملکت درست شدنی نیست . البته در این سمت هم هستند کسانی که البته سوتی هایی می دهند . علی ایحال تحلیل وفرمایش بجایی بود . ممنون
  • حمید ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    چی شده شریعتمداری یاد مردم مستضعف افتاده!... شما به مسائل مهمتری مثل جورج سوروس فکر کنی بهتره آقا!
  • سید عادل میراحمدی بهنمیری ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    سلام. عینک سیاست هرگز باعث دیدن حق از باطل نمی شود تا بتوانیم جهان استکبار را نابود کنیم. هیهات من ذلة. التماس دعا یاعلی(ع)
  • ناشناس ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    جناب شریعتمداری لطفاً به این سوال پاسخ دهند. آیا حضرت علی (ع) ابوموسی اشعری را نمی شناخت که او را بعنوان حکم خود انتخاب نمود.؟
  • ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    اصرار اکثریت متاثر از منافقان حضرت علی (ع) ناچار از پذیرش انتخاب ابوموسی اشعری به عنوان حکم نمود.
  • محراب ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    بنده خدا مولای ما مالک را انتخاب کرد ولی ان هایی که دستشان با ابوموسی در یک پیاله بود امیرمومنان ما را مجبور به انتخاب این شخص فاجر نمودند
  • هادی شیرازی ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    دنیا وقتی می خواد یکی رو زمین بزنه که نگاه نمیکنه یارو انقلابیه یا ضد انقلابه! میزنه فلج میکنه، به اعدا هم کاری نداره! همه رو هم با پول و مازراتی نمیزنه، با زهد و خرقه پوشی هم میزنه! خیلی شگرد بلده!
  • ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    آقایی که با فیلترشکن رومانی اومدی روی شبکه: منظور حاج حسین اینه که ای کسیکه با خون شهدا مسئول شدی! دور بر ندار ! اگه این انقلاب نبود تو هم الان یه گوشه ای با موتور مسافرکشی میکردی! محرومان را دریاب! نه اینکه مرفه و حامی مرفه باشی!
  • علی ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    احسنت ... نظارتی نیست چون نظارت کنندگان یا خود کلان سرمایه دار مفت خور شده اند یا روزی خود را از دست اینان میگیرند و یا حداقل در آرزوی دست یافتن به این مرتبه و جایگاه ... چه کسی رو دیدین که با آرزوها و آمال خودش مبارزه کنه!!!؟؟
  • ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    عجب!! شما خودتون چی اقای شریعتمداری؟
  • علی ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    میشناخت .. اما وقتی کسانی که بعد ها تیغ عناد رو روی گلوی علی (ع) گذاشته بودن و مجبور به حکمیت کردن اجازه میدادن شخصی مثل مالک به حکمیت بره ؟؟ اونا توافق به هر قیمتی رو میخواستن (چقدر این جمله الان آشناست)
  • ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    خدا رو شکر که دشمنان حاج حسین از جنس شما هستند...
  • ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    تندرو جان ! شما که تا دیروز می گفتید چرا ایشون به مفاسد اقصادی نمی پردازه ؟ جورج سوروس که رفیق خاتمی فتنه گره...
  • ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    می شناخت اما مصالح را هم در نظر می گرفتند و همچنین شرایط و مقتضیات را...
  • ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    درود بر استاد شریعت که با هر مقاله آتش به جان مفسدین اقتصادی و سیاسی می زنند...
  • علیرضا اهواز ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    خوبی داداش ؟ چرا هی میخواید همینطوری به خاطر مخالفت با یه نفر یه نظری بدید ؟ طرف میگه کار پلیس قانونیه ولی چرا خودروی بالای2500 سی سی که ورودش به کشور ممنوعه توی خیابون توقیف نمیشه؟! چرا توی مملکت کسی نیست که بگه آقا مازاراتی سوار و زعفرانیه نشین،تا حالا مالیات هم دادی؟ اصلا بیا روشن کن بینیم این پولا رو از کجا آوردی ؟ طرف داره همین حرف شما رو میزنه ولی چون از طیف فکری شما نیست میخواید یه چیزی بپرونید بهش...
  • علیرضا اهواز ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    نمکدون!
  • حمید ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    ابوموسی با زور شمشیر به حضرت تحمیل شد و حضرت نظرشون رو مالک اشتر بود
  • علیرضا اهواز ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    حضرت علی در آغاز حکومت خود حکم عزل ابوموسی اشعری رو داد ولی او شروع به فتنه انگیزی و تحریک مردم کرد و میخواست کوفه و بصره رو علیه حضرت بشورونه که با وساطت برخی از یاران حضرت و تمدید حکم حکومتش این فتنه منتفی شد.ولی بعدها و هنگام جنگ صفین ابوموسی اشعری عزل شد ...
  • ناشناس ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    هر چیز بجای خود نیکوست عزیزم .
  • ناشناس ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    درود بر حاج حسین شریعتمداری سردار قلم .
  • علی ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    بابا تو دیگه کی هستی انصافاً فقط غر زدن بلدید. تحمل شنیدن یه حرف درست رو بلد نیستید. کجای این گفته موتورا رو جمع کنن؟؟؟؟
  • سجاد ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    جناب ناشناس ! حضرت علی که ابوموسی اشعری رو انتخاب نکردند...ابوموسی به حضرت تحمیل شد. بعدش هم همون کسانی که ابوموسی رو تحمیل کرده بودند به حضرت گفتند از انتخاب ابوموسی توبه کن!!!! حضرت هم فرمود: شما باید توبه کنید چون من اصلا به داستان حکمیت راضی نبودم و شما تحمیل کردید.
  • مازندرانی ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    0 0
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس