ظرف های چینی و کریستالی از جمله پرکاربردترین وسایل آشپزخانه هستند همچنین ما غذاهای خودمان را در آن می خوریم و در صورت وجود کثیفی یا مشکل ما نیز دچار مشکلاتی خواهیم شد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، تمیز کردن و نظافت ظرف های چینی از جمله مهمترین نکاتی است که باید در خانه داری رعایت کنید. با نزدیک شدن به روزهای عید کم کم خانم های خانه به دنبال آن هستند تا وسایل مختلف را تمیز کنند.

 ظروف چینی از جمله مواردی هستند که باید توجه خاصی به آن ها شود چرا که باید به وسیله آن ها از میهمانان پذیرایی کرد. در اینجا مهمترین نکاتی که می توانید برای تمیز کردن این ظروف از آن ها استفاده کنید آورده ایم:

** مهمترین نکته ای که باید در نظر داشته باشید استفاده از آب گرم  در هنگام شستن این ظروف است. آب گرم می تواند تمامی باکتری هایی که روی این ظرف خانه کرده اند را نابود کند.

** استفاده از آب لیمو می تواند ظرف های شما را براق و درخشنده کند. نیازی نیست تا یک شیشه آب لیمو را برای تمیز کردن تعداد ظرف مصرف کنید تنها اضافه کردن یک مقدار کم به ظرف هایی که قصد براق کردن آن ها را دارید کافی است.

** برای تمیز کردن ظرف های چینی هیچگاه از وایتکس استفاده نکنید. وایتکس نه تنها برای سلامتی ضرر دارد بلکه لعاب روی ظروف را نیز برده و آن ها را بسیار ضعیف وشکننده می کند.



** استفاده از شوینده های بسیار قوی نیز هیچگاه توصیه نمی شود. برخی مواقع دیده شده است که خانم های برای تمیز کردن بیشتر ظروف از شوینده های قوی و غیر مخصوص استفاده می کنند. این کار باعث زرد شدن سطح ظرف ها می شود.

** یکی از راه های خوب برای تمیز کردن ظروف در حجم زیاد جوشاندن آن است. می توانید ظرف ها را در یک قابلمه بزرگ ریخته و قابلمه را با آب سرد پر کنید سپس زیر آن را روشن کنید تا بجوشد. اضافه کردن مقداری شوینده نیز می تواند کارساز باشد.

** همیشه استفاده از ماشین های ظرفشویی نیز توصیه نمی شود چرا که در صورت مقدار کمی خرابی ظرف ها را درست نمی شوید و همچنین اگر ظرف ها حساس باشند ممکن است رنگ آن ها از برود و زود کهنه شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس