کد خبر 1546485
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
‌

پس از اعلام بحران شدید مالی شبکه منوتو، برخی کارشناسان اپوزیسیون در خارج از کشور دست به افشاگری علیه منابع مالی شبکه منوتو زدند.

سرویس سیاست مشرق- عصر دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲، شبکه منوتو در یک بیانیه، ضمن تعریف، تمجید و تشکر از ۱۳ سال فعالیت خود، فراخوان جذب اسپانسر برای ادامه فعالیت این شبکه صادر کرد. منوتو اعلام کرده که به دلیل «بی‌ثباتی و تحولات منطقه» با بحران مالی شدید روبه رو شده و قادر به ادامه فعالیت نیست و اگر تا سال جدید میلادی، حدود ۷۰ روز آینده، حامی مالی جذب نکند، این شبکه به طور رسمی تعطیل خواهد شد.

از روز انتشار بیانیه، کارمندان این شبکه در فضای مجازی و برنامه‌های تلویزیونی، ادعاهای مختلفی مطرح کردند که همه آنها خلاصه می‌شود در اینکه «هنوز هیچ چیز قطعی نیست». بیانیه که به قلم مدیران منوتو، کیوان و مرجان عباسی منتشر شده بود، برای جذب اسپانسر افاقه نکرده و حالا کارمندان این شبکه هم در پخش تلویزیونی خود، برای کسب درآمد منوتو، راه‌حل ارائه می‌دهند.

امید خلیلی، معروف به امید تجریشی یا اِی اِم، در برنامه تلویزیونی اختصاصی خود به صورت تلویحی پیشنهاد می‌دهد که ایرانیان خارج از کشور به جای خرید اشتراک پلتفرم‌هایی نظیر نتفلیکس و یا هزینه کافه و قهوه خود، برای این شبکه ماهیانه ۳ دلار پرداخت بکنند تا مبلغ عظیمی برای تامین مالی و ادامه فعالیت این شبکه فراهم بشود.

خلیلی سابقه ارائه پیشنهادهای اینچنینی زیاد در کارنامه خود دارد. او در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز به آشوبگران پیشنهاد داده بود تا اسلحه داخل کشور را دزدیده و به فروش برسانند.

پس از این شهرام همایون، مجری سلطنت‌طلب نیز در دو برنامه به اظهارات متناقض عوامل منوتو پرداخت و با اشاره به بیلان یا ترازنامه مالی شبکه منوتو در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ از این میزان بودجه تعجب کرده و خواهان شفافیت منابع مالی این شبکه در فعالیت های ۱۳ سال اخیر آن شده است. در این بیلان مشخص است که طی سال های ۲۰۲۰، ۲۳ ملیون پوند و سال ۲۰۲۱، ۲۲ میلیون پوند دریافت کرده است.

بودجه منوتو تاکنون از کجا تامین شده بود؟

او در برنامه اخیر خود با حسن اعتمادی که از روزهای اول ایجاد شبکه منوتو به این مجموعه پیوسته و دبیرکل سخنگو این شبکه بوده و محمد منظرپور، کارمند سابق منوتو، گفتوگو کرده است.

اعتمادی ضمن غلط خواندن متن بیانیه منوتو، ادعا می‌کند که در آن روز های اول، چند شرکت آمریکایی به عنوان اسپانسر، برنامه‌های این شبکه را پسندیده و اعلام حمایت کردند و همچنین قصد دارند که اگر در آینده در ایران اتفاقی افتاد، از طریق این شبکه در ایران منافع اقتصادی و تجاری برای خود دست و پا کنند

. شهرام همایون صحبت‌های اعتمادی را قطع می‌کند و در یک پرسش از محمدمنظر پور می‌پرسد که آیا چنین ادعا و سرمایه ‌گزاری صحت داشته و یا تا به حال با آن روبه‌رو شده است که منظرپور پاسخ می‌دهد خیر!

پیش از این اعتمادی در یک گفتگوی دیگر افشا کرده بود بودجه شبکه من‌وتو، دولتی است و از سوی پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا تأمین می‌شود و هدف من‌وتو براندازی است.

منظرپور هم پس از مشاهده بیلان و ترازنامه مالی منوتو از توقف بودجه این شبکه تعجب کرده و می‌گوید این اتفاق پس از سفر رضا پهلوی به تل‌آویو رخ داده است.

«شهرام همایون» همچنین با بررسی این ترازنامه خطاب به مدیر شبکه من‌وتو می‌گوید: «بعضی از کشورها بودجه‌هایشان سی میلیون دلار است، آقای عباسی کاش می‌گفتید این بانی خیر در این پانزده سال چه کسی بوده است!؟» «امین فردین» خبرنگار خارج‌نشین هم این بودجه را بررسی کرده و در برنامه خوداظهار می‌کند که دلیل تعطیلی شبکه "من‌وتو" نه مالی که سیاسی است و ناکامی در اثرگذاری بر مخاطب به تعطیلی این شبکه توسط کارفرمایان آمریکایی و اسرائیلی منجر شده است.

شبکه منوتو دورانداخته می‌شود که در دروغ‌پردازی و جعل تاریخ، تلاش بسیار زیادی کرد از جمله مستندهایی که برای سفیدشویی جنایات رژیم پهلوی تولید و منتشر کرده است.

در کنار این موارد حسن اعتمادی در گفتگو با شهرام همایون مدعی است در روزهای ابتدایی تشکیل این شبکه با کیوان عباسی، مدیر شبکه روابط دوستانه و نزدیکی داشته، اما عباسی در طی سال‌هایی که اعتمادی مشغول فعالیت زیر نظرش بوده، رفتار مناسبی با او نداشته است.

این روزها منوتو با بحران مالی روبه‌رو شده و مردم ایران برای این شبکه عزیز شده و برای کسب درآمد اینگونه از آنها گدایی می‌کند. این در حالی است که طی یک سال اخیر پس از شکست پروژه اغتشاشات و بر باد رفتن هزینه‌های کلان شبکه‌های بیگانه برای براندازی، کارمندان منوتو در پخش تلویزیونی بارها به مردم ایران توهین کردند.

بهاره گلزاری مجری شبکه منوتو در اغتشاشات ۱۴۰۱، افرادی که برای اغتشاش در خیابان حاضر نشدند را بی‌شرف خواند، این نکته هم قابل ذکر است که بهاره گلزاری، فرزند حسن گلزاری است که در دهه شصت به جرم همکاری با منافقین در زندان بود و پس از قبول عدم ادامه همکاری با این سازمان در سال ۶۸ آزاد شده و پس از آن به کانادا رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۴
    8 4
    مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....مرگ بر آمریکا و اسراییل .....
    • ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
      0 2
      قابل توجه احمق ها؛ هر احمقی که با نظام جمهوری اسلامی ایران درافتاد؛ برافتاد! این عاقبت حماقت سیاسی است! از ما گفتن و از ایشان نشنیدن! خود دانند!!!
  • ۰۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
    0 0
    از پول کافی و چای و قهوه ی مردم تامین میشد
  • ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۷
    0 1
    کفگیر بهایی های سگ مذهب به ته دیگ خورد!!!!!!!خخخخخخخخخخخخخخخخ
  • NL ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
    0 2
    این شبکه سگ بازی رو بصورت هدفمند تو ایران رواج داد. پیاده رو هامون رو تبدیل کردن به سگ رو... به اسم حیوان دوستی ولی در اصل بخاطر منافعشون.
  • کیان احمدوند IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
    0 0
    منوتو جمع بشود من خود را می،کشم لطفا مردم به شبکه منوتو کمک کنید خواهش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس