سید شهیدان اهل قلم

بسیاری تلاش کردند، پرچم در اهتزاز «سید شهیدان اهل قلم» را از مسیر «هنر» و «هنرمندان» انقلاب اسلامی برچینند اما به اراده ی «حضرت حق» خود آنان بودند که به گونه ای رقت بار در طوفان تاریخ گم شدند

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، 20 فروردین ماه، مصادف است با بیست و چهارمین سال گشتِ شهادت «سید مرتضی آوینی» در منطقه ی عملیاتی «فکه» به سال 1372 شمسی. وی که در زمان شهادت، علاوه بر مسئولیت گروه تلویزیونی «روایت فتح» و ریاست واحد تلویزیونی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، سردبیری ماه‌نامه‌ی «سوره» را نیز بر عهده داشت، از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، به عنوان «سید شهیدان اهل قلم» ملقب گردید.
طی دو دهه ی گذشته، این شهید فرزانه، به یکی از اصلی ترین عناصر هویتی انقلاب اسلامی بدل گشته و جایگاه رفیعی در قلوب باورمندان به آرمان های انقلاب اسلامی پیدا کرده است. به حق باید این فرزانه ی قلم و دوربین به دست را «سالار هنرمندان انقلابی» دانست. گرچه طی دو دهه ی گذشته  بسیاری(اعم از منتسبین به جبهه ی انقلاب اسلامی و دشمنان آن) تلاش کردند با تخریب وجهه ی سیاسی و حتی اعتقادی او، پرچم در اهتزاز «سید شهیدان اهل قلم» را از مسیر «هنر» و «هنرمندان»  انقلاب اسلامی برچینند اما به اراده ی «حضرت حق» خود آنان بودند که به گونه ای رقت  بار در طوفان تاریخ گم شدند(تا باد چنین بادا).

 «سید مرتضی آوینی» در شهریور 1326 شمسی در «شهر ری» متولد شد و 46 سال بعد(پنج سال پس از پایان جمگ تحمیلی)، بر اثر انفجار مینی به جامانده از عملیات «والفجر مقدماتی»، به همراه «محمدسعید یزدان پرست» بال در بال ملائک گشود.

در سال گشت شهادت آن شهید عزیز، با انتشار تصاویری از وی، یادش را گرامی می داریم:

روحمان با یادش شاد
هدیه به روح بلند پروازش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • شناس IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
    18 2
    همه برای شناخت آوینی ، در زمان وفاتش از واژه شهید استفاده می کنند و در زمان حیاتش به عنوان یک هنرمندانقلابی می شناختند(که درست است) ؛ ولی در واقع آوینی یک متفکر ، فیلسوف و استراتژیست است که معرفت او برآمده از ایمانش است و تفکر او برآمده از نور نیتش است ؛ وقتی آوینی می گوید زمان ما رو با خود برده است و شهدا مانده اند ، درست است که یک جمله به ظاهر عارفانه است ولی عین واقعیت است و او خودش در زمان حرکت می کند و بر اعمال ما نظارت دارد ؛ من به همه (بخصوص مسئولین کشوری و سرداران لشگری) مطالعه کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب رو پیشنهاد می کنم تا شیوه برخورد با تناقضات ایجاد شده(به سبب هجمه پارادایم مدرنیته به تمدن ایران) در نوع رویکرد به اتمسفر و سبک زندگی امروز ایران رو یاد بگیرند و از اشتباهات محاسباتی و گیجی در بیان ؛ بخصوص مسئله ی مهمی که تو این کتاب بحث شده موضوع اقتصادی است و اگر ما بخواهیم یک مانیفست برای حل مشکل اقتصادی امروز کشور داشته باشیم باید طرح سوال اون رو در این کتاب بخوانیم.
  • احسان IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
    14 2
    خوش به سعادتش
  • ماني IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
    11 2
    واقعا جاي خالي او چقدر تو اين زمانه احساس ميشه ! روحش شاد.
  • علی IR ۱۶:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
    11 3
    رضوان خدا بر او
  • .. IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
    4 1
    نمیدونم چ کرمیه یکی اومده منفی داده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس