فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعزام ناوگروه چهل‌وسوم به تانزانیا خبر داد و گفت: ناوگروه 43 در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی به آفریقای جنوبی و اقیانوس اطلس سفر می‌کند.

به گزارش مشرق، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری امروز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ماموریت حفظ مرزها، منابع و منافع کشور را به عهده دارد اظهار کرد: ماموریتی دیگری به عنوان نیروی دریایی راهبردی به ماموریت‌های نیروی دریایی ارتش اضافه شده و امروز در آب‌های آزاد جهان حضور دارد و اقتدار نظام را به نمایش گذاشته است.

وی به منویات فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر« مظهر اقتدار مردم در دریا نیروی دریایی است»، اشاره کرد و افزود: می‌دانیم اقتدار ملت ایران بسیار است بنابراین باید با اقتدار در دریاهای آزاد حضور داشته باشیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه دریاهای آزاد محل عبور و مرور تمام کشورهای جهان است، تصریح کرد: حضور در آب‌های آزاد به معنای حضور در عرصه جهانی است.

سیاری به حضور چهل‌وسومین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریاهای آزاد اشاره کرد و گفت: ناوگروه مذکور حفاظت از کشتی‌های بازرگانی و نفتکش در منطقه مورد تهدید دزدان دریایی در خلیج عدن، باب‌المندب و دریای سرخ را انجام می‌دهد.

*سفر ناوگروه چهل‌وسوم به آفریقای جنوبی

وی از سفر چهل‌وسومین ناگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به کشور تانزانیا خبر داد و بیان کرد: اگر فرصت و شرایط آب و هوایی مناسب باشد ناوگروه مذکور در راستای توسعه جنبه سیاسی و بین‌المللی به آفریقای جنوبی و اقیانوس اطلس سفر می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید براینکه گسترش حضور نیروی دریایی در تمام آب‌های آزاد جهان حق ماست، خاطرنشان کرد: طبق مقررات بین‌المللی می‌توانیم در آب‌های آزاد جهان حضور داشته باشیم و به عنوان مظهر اقتدار مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

*اجرای 25 رزمایش نیروی دریایی ارتش

سیاری در ادامه به اجرای رزمایش‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال 95 اشاره کرد و یادآور شد: ابتدای سال اعلام کردیم تعداد 25 رزمایش تخصصی موشکی، جنگال، زیردریایی، سطحی، تک‌ناوی، اطلاعاتی، عملیاتی و ... را انجام می‌دهیم و در پایان سال جاری در صورت تصویب رزمایش بزرگ دریایی برگزار می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین با اشاره به شور ایام سوگواری امام حسین (ع)، اظهار کرد: در ایام عاشورا شور و هیجانی در جامعه حاکم است و انسان به طرف هیأت و عزاداران حسینی (ع) به‌ویژه بین جوانان کشانده می‌شود.

وی به وجود شور، هیجان و عشق به امام حسین (ع) بین جوانان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهور اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: جوانان شور و شعور خود در میدان را در معرض نمایش گذاشتند.

*عاشورا تاکتیک جوانان نیروی دریایی ارتش

سیاری با بیان اینکه تاکتیک جوانان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران عاشورایی است، تصریح کرد: مسیر جوانان ما راه امام حسین (ع) است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به آمادگی جوانان جامعه برای حفظ امنیت کشور اشاره کرد و گفت: امروز امنیت بزرگ‌ترین نعمتی است که به برکت عاشورا در کشور داریم.

وی با اشاره به وجود ناامنی در کشورهای منطقه، بیان کرد: تکفیری‌ها و داعشی‌ها امنیت کشورها را به‌هم زدند اما با تفکر عاشورایی و ادعای «راه ما راه امام حسین (ع) است» و جامه عمل پوشاندن به این شعار در داخل از امنیت برخوردار هستیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • محمد حسین ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    0 0
    به به اقیانوس اطلس.
  • ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    0 0
    ان شاء الله برید کوبا برید خلیج خوکهارو از نزدیک ببینید
  • ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    0 0
    برید نیجریه ان شاء الله
  • مغزمتفکر ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    0 0
    حمله به امریکا اوجب واجبات است
  • ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    0 0
    باید بریم سواحل امریکا رو با نیرودریایی مون شخم بزنیم ایشاالله
  • ذوالقرنین ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
    0 0
    انچه تفاوت یک قدرت جهانی با سایرین است قطعا وجود یک نیروی دریایی راهبردیست راهی که برای اولین بار در جهان پدران ما در هزازان سال پیش و در دوران هخامنشیان به اهمیت ان پی بردند و با ساخت تجهیزات دریایی عظیم زمینه ساز یک قدرت جهانی شدند را امروزه کشور های مستکبر در پیش گرفته و نزدیک به دو قرن است بر اب های جهان چیره گشته اند لازمه ی یک نیروی دریایی راهبردی وجود نیرویی تجهیزات محور و دانش محور است یک سامانه شناور که قرار هست از منافع کشور در ابهای بین المللی دفاع کند در درجه اول باید توانایی دفاع از خودش را به طور کامل داشته باشد و بعد از ان بتواند بر علیه کشور متخاصم عملیات انجام بدهد ناوشکن های روزدنیا در حال حاضر حدود 30 موشک برد بلند هوایی با حداقل 200 کیلومتر برد را به صورت ورتیکال لانچ یعنی عمودی در کنار هم در بدنه ناو حمل کرده و به همان صورت شلیک می کنند ضمن ان توانایی شلیک دهها موشک های کروز زمینی و دریایی تا برد 2000 کیلومتر را هم دارند که سلاحی استراتزیک محسوب میشود در کنار این توانایی حمل و پذیرش بالگرد و دفاع کارامد لایه اخر فلانکس که از طریق چند مسلسل کاتلینگ با نواخت تیر بالا تهدیدات هوایی و موشک های کروز و بعضا بالستیک رو منهدم می کند را هم اضافه کنید درمورد زیر دریایی ها هم توانایی قوس زیاد و برد بالای 10 هزاز کیلومتر با استقرار موشک های کروز و بالستیک و بعضا ضد هوایی به سلاحی راهبردی تبدیل میشودکه می تواند بدون شناسایی در فاصله برد موشک هاش تا ساحل دشمن پیشروی کرده و بتواند در زمان مقتضی موشک های بالستیک با کلاهک متعارف و غیر متعارف را به خاک دشمن شلیک کند پس یک واحد شناور راهبردی ضمن اینکه یک سیستم دفاع هوایی تمام عیار است دارای قدرت راهبردی برای انجام عملیات در خشکی بر علیه تاسیسات ثابت هم می باشد ما متاسفانه در حال حاضر چنین شناور هایی با چنین امکاناتی نداریم شناور های ما اساسا برای یک نیروی دریایی راهبردی طراحی یا خریداری نشده و ناوشکن های کلاس جماران هم در عرف دریایی به عنوان ناو هایی محافظ برای اسکورت ناو های استراتزیک محسوب میشوند قدرت دفاع هوایی چنین شناور هایی به دو موشک استاندارد با برد متوسط و 4 موشک کروز دریای خلاصه شده که البته برای یک ناو محافظ کافی اما برای یک شناور راهبردی نا کافی است ضمن انکه زیر دریایی ها و شناور های سبک تر ما هم برای دفاع ساحلی طراحی شدند تا انجام عملیات راهبردی البته طرح ساخت ناوشکن خلیج فارس و شناور صبا تولید فلانکس ایرانی موشک های کروز مافوق صوت خبر های بسیار خوبی است اما هنوز صحبتی از جانمایی سیستم ورتیکال لانچ ضد هوایی و دریایی بالستیک و کروز و ساخت زیر دریایی های تناژ فوق سنگین به میان نیامده ضمن اینکه سیستم باور 373 و موشک کروز زیر ابی سپاه نشان دهنده ان هست که حداقل توانایی ساخت ان ها در کشورمان وجود دارد به هر حال به نظر نمی اید نیروی دریایی ما در حال حاضر نیرویی راهبردی باشد که با توجه به دستور مستقیم فرماندهی معظم کل قوا به فرماندهی نیرویی دریایی برای تبدیل ان به قدرتی راهبردی باید فرماندهی این نیرو گام های بلند تر و سریعتری در این زمینه بردارند که البته این نیز خود نیازمند تخصیص بودجه کلان توسط دولت می باشد
  • ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
    0 0
    خدا شفات بده بحق محرم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس