معاونین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طی لحظاتی دیگر در یکی از مهمترین و در عین حال سرنوشت سازترین عملکردهای حرفه ای خود حاضر خواهند شد.

به گزارش مشرق، سناتور «تیم کین» دموکرات به عنوان معاون «هیلاری کلینتون» و فرماندار «مایک پنس» جمهوریخواه در سمت معاون «دونالد ترامپ»، بازیگران این مناظره انتخاباتی خواهند بود.

این مناظره انتخاباتی که در «دانشگاه لانگ وود» ایالت ویرجینیا برگزار می شود، در واقع یک نبرد نیابتی است و از این رو، این معاونان با فشار فزاینده ای روبرو هستند.

با توجه به تشدید رقابتهای ریاست جمهوری آمریکا،‌ این معاونان علاوه بر تلاش جهت اجتناب از اشتباه و معرفی خود به ملت آمریکا، باید از نامزدهای خود نیز دفاع کنند.

«مایک پنس» فرماندار جمهوریخواه ایالت ایندیانا یک فرد عمیقاً مذهبی و یک محافظه کار سنتی است و به عبارت دیگر، نقطه مقابل ترامپ است. اما این مرد پایبند اخلاق، دقیق و محتاط حال ممکن است مجبور شود از فهرست طولانی بحثهای جنجالی ترامپ دفاع نماید.

از طرف دیگر، سناتور «تیم کین» دموکرات و فرماندار پیشین ایالت ویرجینیا مسلماً وضعیت بهتری خواهد داشت؛ اما حتی این معاون اسپانیولی زبان و کسل کننده نیز اذعان کرد که بخش اعظمی از این مناظره را صرف صحبت درباره هیلاری کلینتون خواهد کرد. زیرا وی مجبور است از برخی اتهامات وارده بر هیلاری کلینتون مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن وی دفاع کند.

با این حال، هر دوی این نامزدها سیاستمدارانی مجرب و کارآزموده و برخوردار از سابقه ای درخشان هستند.

در ابتدای این مناظره، تیم کین گفت کلینتون فرمانده خوبی برای نیروهای نظامی خواهد بود، اما تصور ترامپ در قامت فرمانده کل قوای آمریکا «هراس‌آور» است.

مایک پنس هم گفت در سال‌های اخیر جایگاه ایالات متحده در جهان تضعیف شده و ترامپ به دنبال احیای جایگاه واشنگتن است.

پنس گفت: «وضعیتی که الان در سوریه شاهدش هستیم، حاصل سیاست خارجی شکست‌خورده و ضعیفی است که هیلاری کلینتون پایه گذاشت.»

وقتی پنس گفت سیاست‌های کلینتون روسیه را تقویت کرده، کین پاسخ داد: «شما که عاشق روسیه هستید.»

در ادامه گزینه جمهوری‌خواهان برای معاونت ریاست‌جمهوری، گفت ترامپ با استخدام هزاران نفر، به اقتصاد ایالات متحده خدمت کرده است. کین پاسخ داد: «و مالیاتی نداده است.»

بخش زیادی از مبحث اقتصادی مناظره به بحث در مورد سابقه مالیاتی ترامپ گذشت. پنس گفت عملکرد ترامپ قانونی بوده و او کار خلافی انجام نداده است.

کین: برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کردیم

در ادامه کین به حمایت از عملکرد کلینتون در زمان تصدی پست وزارت خارجه آمریکا پرداخت.

او گفت اقدامات کلینتون موجب شد تا آمریکا «بدون شلیک یک گلوله، برنامه هسته‌ای ایران را حذف کند.»

پنس اظهارات کین را رد کرد و گفت برنامه هسته‌ای ایران نابود نشده است.

کین گفت آمریکا توانسته با مذاکره برنامه هسته‌ای ایران را «متوقف کند»، اما پنس این مسئله را رد کرد و گفت توافق هسته‌ای 150 میلیارد دلار به ایران سرازیر کرده است.

اما کین تأکید کرد که «حتی ارتش اسرائیل معتقد است که ما این کار را کرده‌ایم.»

در مقابل پنس گفت: «این توافق تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای را حتمی می‌کند، چراکه وقتی دوره اعتبار آن تمام شود، هیچ محدودیتی بر برنامه هسته‌ای ایران وجود نخواهد داشت.»

جدال لفظی بر سر ادبیات نامزدها

در ادامه کین به انتقاد از ادبیات ترامپ پرداخت و گفت: «وقتی ترامپ مکزیکی‌ها را دزد و متجاوز خطاب می‌کند یا درآمریکایی بودن رئیس‌جمهور تردید می‌کند، چطور می‌خواهد جامعه را به سمت احترام متقابل پیش ببرد؟»

پنس هم گفت: «این‌هایی که گفتی گوشه‌ای از توهینی نیست که کلینتون به مردم آمریکا کرد وقتی گفت نیمی از حامیان ما "مشتی آدم رقت‌آور هستند." چرا کلینتون عذرخواهی نکرد؟»

کین پاسخ داد: «مگر ترامپ برای خوک، سگ و لجن خطاب کردن زنان عذرخواهی کرد؟ مگر برای تردید در آمریکایی بودن اوباما عذرخواهی کرد؟»

پنس: سیاست‌های اوباما به شکل‌گیری داعش منجر شد

گزینه کلینتون برای نامزدی ریاست‌جمهوری در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا تهدیدات امنیتی علیه آمریکا افزایش یافته یا کاهش، گفت: «تهدیدات تا حدی کاهش یافته، چون بن لادن کشته شد، چون برنامه هسته‌ای ایران مهار شد، چون دیگر 175 هزارنیروی آمریکایی جایی نیستندکه در خطر باشند.»

وی با متهم کردن ترامپ به داشتن مواضع خطرناک، گفت: «ترامپ معتقد است که برای رسیدن به صلح، همه باید بمب اتم داشته باشند. او گفت عربستان سعودی باید بمب اتم داشته باشد. او یک بارگفت "بروید و لذت ببرید." پنس توضیح دهد که چطور باید از بمب اتم لذت برد.»

پنس در پاسخ گفت به واسطه سیاست‌های دولت باراک اوباما، تهدیدات علیه آمریکا افزایش یافته است.

وی گفت: «سیاست‌های اوباما شرایطی را ایجاد کرد که به رشد داعش منجر شد.»

در اواخر این مناظره به مسئله سوریه پرداخته شد. در این بین تنها مسئله‌ای که هر دو نامزد روی آن اشتراک نظر داشتند، تشکیل منطقه پرواز ممنوع در سوریه بود.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • شجاعی حجت ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    کجا نابود شده این هست و پا برجاست و الان با اخرین فن اوری غنی سازی ir8 در حال غنی سازی هستیم و در حال ساخت راکتور اتمی در چندین شهر کشور و تاسیسات اب سنگین اراک دارند کار میکنند با بازدهی و تولید بیشتر از قبل و الان دوبرابر قبل اب سنگین و کیک زرد تولید میکنیم انها نفهمیدند تحریم یعنی فرصت و برجام یعنی کوتاه امدن انها از مواضع خودشان تا جایی که با هر برجام ما جلوتر میرویم و با هر تحریم ما فرصت بیشتر بدست میاوریم و پیشرفته تر میشویم
  • ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    در هر صورت مرگ بر آمریکا
  • ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    مهم اینه که هرکی رئیس جمهور آمریکا بشه باید اول برای دست بوسی بره خدمت صهیونیستای ملعون مرگ بر اسرائیل
  • ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    آمریکای الان رو با آمریکای دهه 80 میلادی مقایسه کنید نشانه های عقبگرد و در مسیر نابودی به وضوح در این کشور دیده میشه
  • ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    خودتی عزیزم. بشین که روسها تا چهل سال دیگر برایت نیروگاه درست کنند. خودشان سوخت را بیاورند و خودشان ببرند و توی بدبخت هم به طور محدود غنی سازی پایین بکنی و بعد همه را تجویل روسیه بدهی و به جای اورانیم غنی نشده را به صورت کیک زد بگیری که دوباره غنی کنی که دوباره به روسیه بفرستی! مثل اینکه آحر بدهی و خاک تحویل بگیری! اراک هم تمام شد رفت پی کارش. جایی که ما می توانستیم بدون غنی سازی اورالنیم 238 را آنهم با روشهای بومی و ابداعی دانشمندان خودمان تبدیل به پلوتونیم بکنیم و از آن انرژی بگیریم بی آنکه نیازی به عنی سازی اورانیم 235 باشد که بسیار کمیباب است. حالا آب سنگین تو می فهمی چیست؟ هر چه تولید کرده بودیم دادیم رفت و اسمش را گذاشتیم فروش! انهم به ثمن بخس. ایشالا که آمریکا همان آب سنگین بمب اتم پلوتونیمی تولید کند و بیندازد درست در خانه صالحی. بعد شعار دادند رآکتور اراک را می خواهند آب سبک بکنند - که تکنولوژی بسیار ایینتری دارد- آنهم به کمک خارجیها! اما همان خارجیها دبه درآوردند و نیامدند حالا می گویند با نیروهای بومی آن را آب سبک می کنیم! یعنی تحقیر بدتر از این هم می شود؟ واقعا شعور شما در این حد است که به صالحی اعتماد می کنید؟
  • ناشناس ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    طبق برجام ایران تا چندین سال حق بکارگیری سانتریفیوژهای IR8 را ندارد و باید فقط از سانتریفیوژهای IR1 استفاده کنیم !
  • شجاعی حجت ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    اره ن این پاسخ تحقیرانه را چاپ میکنید من خودم کارمند نیروگاه اراک هستم یعنی تو میگی اب سبکه درحالی که من خودم دارم با اب سنگین کار میکنم .تحریم فرصت بود و برجام شکست انها الان با چنان سرعتی داریم غنی سازی میکنیم و حق خود را حفظ کردیم الان راکتور اراک با بتن کی میگه پر شده بلکه باز طراحی کردیم و با ظرفیت بالاتر داریم کار میکنیم تو فردو نطنز هم با ای ار 8 با درصد غنای 20 درصدی اون هم با 200 هزار سو داریم کار میکنیم و تو واحد 2 و 3 بوشهر الان 80 درصد پیشرفت داشتند و دارالخوین هم که داره تست شبکه میده اونوقت توی که پای رادیوی و تلوزیون غرب میشینی حرف تلوزیون جمهوری اسلامی را باور نمیکنی و حرفهای مصرف داخلی کری را باور میکنی عزیزم خون دانشمندان هسته ای پایمال نشده بلکه باعث پیشرفت شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس