کد خبر 637874
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.

به گزارش مشرق، از آنجائیکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.
 
سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.
 
انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.
 
سیب زمینی:
پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.
 
خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.
 
بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می گیرید.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
    0 0
    من که حوصله پوست کندن انگور رو ندارم
  • ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۶
    0 0
    البته در ایران پوستها سرشار از مواد شیمیایی جذب شده از کود هستن
  • مانترا ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۶
    0 0
    انگور که که عموما پوست گرفته نمیشود سیب وخیار هم که بیشتر وقتها به خاطر کم حوصلگی خورندگان با پوست زیر دندانهای مبارکشان میرود میماند بادمجان وسیب زمینی میدانیم که در بعضی از خوراکهای تهیه شده با بادمجان پوست ان گرفته نمیشود ولی از پوست سیب زمینی معافمان کنید چون اصلا ماکول وخوراکی نیست حتی سیب زمینی دیزی وابگوشت که با پوست پخته میشود را به زحمت پوستش را میتوان خورد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس