کد خبر 620329
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴

کاریکاتوریست دانمارکی برگزیده مسابقه کاریکاتور هولوکاست که با حمله و توهین زنجیره‌ای رسانه‌های رژیم صهیونیستی مواجه شده است، گفت: با خود فکر می‌کنم که آیا چیزی به نام آزادی بیان برای ما (در غرب) وجود دارد؟

به گزارش مشرق، مدتی است روزنامه‌های زنجیره‌ای رژیم صهیونیستی از تایمز اسراییل تا هاآرتص هنرمند سرشناس بلژیکی به اسم «لوک دسچیمائکر» که یکی از شرکت‌کنندگان در مسابقه هولوکاست بود را به شدت مورد هجمه قرار داده‌اند.

همه این اتفاقات زمانی رخ داد که مدیر و معلمین مدرسه‌ای در بلژیک (همان دبیرستانی که لوک دسچیمائکر در آن تدریس می‌کرد و به تازگی از آنجا بازنشسته شده است) او را به خاطر گرفتن جایزه‌اش در مسابقه هولوکاست مورد تشویق قرار دادند، و دقیقا از همان روز موج حملات علیه او شکل گرفت.

خوشبختانه مدیر و معلمین مدرسه مواضعی صریح در قبال این هنرمند اتخاذ کردند و روز گذشته یکی از نشریات پرتیراژ بلژیکی به اسم دمورگن demorgen ضمن انعکاس خبر این هجمه صهیونیست‌ها در دفاع از این هنرمند مطلبی را به چاپ رساند که به صحبت‌های لوک دسچیمائکر استناد شده بود.

واکنش یک کاریکاتوریست به توهین صهیونیست‌ها

سایت هنر مقاومت ترجمه این متن را انجام داده تا باری دیگر چهره دوگانه‌ از آزادی بی‌حد و حصری که غرب آن را ادعا می‌کند، نشان داده شود. این متن در ادامه می‌آید:

لوک دسچیمائکر کارتونیست اهل تورهات است و درک چنین مسائلی برایش بسیار مشکل است. او پنج ماه پیش برنده جایزه دومین مسابقه بین المللی کارتون هولوکاست در ایران شد و جایزه نقدی دریافت کرد. کارتون او دیوار بلندی با مسافت 700 کیلومتری را به تصویر کشیده است که دولت اسرائیل برای جدا کردن ملت خود از کرانه باختری (جایی که فلسطینیان در آن زندگی می کنند)در فلسطین ایجاد کرده است.

ساخت و سازهای غیر قانونی اسرائیل توسط سازمان ملل، دیوان عدالت بین المللی و هنرمندان مختلفی مانند " بنکسی" و همچنین " لوک دسچیمائکر" محکوم شده است. جمله " کار شما را آزاد می کند" که لوک در کارتون خود به تصویر کشیده است یادآور کمپ کشتار جمعی آشویتس است که در آن نازی های آلمان در جنگ جهانی دوم یهودیان را به قتل رسانده و آزار و اذیت کرده بودند.

لوک دسچیمائکر درباره این اتفاق گفت: «من سالها به عنوان معلم کار کردم و آثار هنری بسیاری در رابطه با بزرگداشت جنگ جهانی دوم خلق کرده و برنده جوایزی شده ام.این اثر کارتون نیز یکی از آثار من است که برنده جایزه شده است.»

دسچیمائکر که بازنشسته شده است، گفت: «از ماهیت بحث انگیز اثر خود آگاه هستم و با خود فکر می‌کنم آیا هنوز چیزی به عنوان آزادی بیان وجود دارد؟»

هدف این مسابقه که اولین بار در سال 2006 برگزار شد، مخالفت مسلمانان با کارتونی بود که از پیامبر مسلمانان در روزنامه دانمارکی منتشر شده بود و آن را محکوم کرده بودند و قصد داشتند ریاکاری غرب را در مورد مساله " آزادی بیان " اعلام کنند. آنها بار دیگر مخالفت خود را در سال گذشته به مجله شارلی ابدو در پاریس نشان دادند که بار دیگر کاریکاتور حضرت محمد را چاپ کرده بود.

لوک ادامه داد: «من سالها به عنوان معلم جنگ جهانی دوم را به تصویر کشیده بودم و این اثر من نیز یکی از این تصاویر است که برنده جایزه شده است.»

این بار اثر لوک دسچیمائکر که معلم سابق مدرسه سنت جوزف در تورهات بود برنده جایزه ویژه شد ( وی در تابستان بازنشسته شد) مدیر این مدرسه نام چندین نشریه اسرائیلی را برد که بر ضد این معلم مطالب تندی منتشر کرده بودند و پل ونتورنات (مدیر مدرسه) در مورد این اتفاق چنین گفت: «روزنامه نگار اسرائیلی از ما پرسید آیا مدرسه به این جایزه افتخار می‌کند؟ و معاون من در جواب به این ایمیل گفت ما به لوک دسچیمائکر افتخار می‌کنیم که چهل سال معلم متعهد مدرسه ما بود و کشیدن یک کارتون در زمان بازنشستگی وی تغییری در نظر ما راجع به وی ایجاد نمی‌کند. ما هنوز در کشوری آزاد زندگی می‌کنیم ، لوک دسچیمائکر برنده بیش از دویست جایزه شده است او کارتونیستی است که برای اثر بزرگداشت جنگ جهانی دوم نیز برنده جایزه شده بود.»

لوک دسچیمائکر گفت: «از دیدن ایمیل توهین آمیز طرفداران متعصب ارتدکس بسیار ناراحت شدم و احساس کردم آنها دنبال چوبی برای کتک زدن من هستند.»


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس