کد خبر 560660
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه گفت: طلاب در قالب طرح «سربازطلبه» در ۲۷ نهاد کشور حضور می‌یابند و کارت پایان خدمت دریافت می‌کنند که اخیراً با موافقت رهبر معظم انقلاب، آموزش و پرورش نیز به این فهرست اضافه شده است.

آغاز خدمت وظیفه ۵۰۰ طلبه در آموزش و پرورشبه گزارش مشرق، حجت‌الاسلام محمود ملکدار معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه کشور، با اشاره به موضوع موافقت مقام معظم رهبری با گذراندن خدمت سربازی طلاب در آموزش و پرورش گفت: بر اساس پیشنهاد وزیر محترم آموزش و پرورش مبنی بر اینکه سربازان طلاب و روحانیون در قالب «سربازطلبه»، همانطور که در 27 نهاد دیگر کشور خدمت می‌کنند، در آموزش و پرورش هم بتوانند خدمت کنند، با توافق مدیر حوزه‌های علمیه و ستاد کل نیروهای مسلح، گردش کاری خدمت مقام معظم رهبری ارائه شد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با خدمت 500 طلبه در سال، در قالب سربازطلبه در آموزش و پرورش موافقت کردند، ابراز داشت: در حال حاضر موضوع سربازی طلاب در آموزش و پرورش از سوی ستادکل به آموزش و پرورش و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه ابلاغ شد و ما درصدد زمینه‌سازی برای حضور طلاب در آموزش و پرورش هستیم.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه کشور عنوان کرد: با توجه به اینکه در خدمت سربازی طلاب در سایر نهادها، گذراندن حداقل سطح یک حوزه مدنظر است تا طلبه‌ها بتوانند به عنوان سربازطلبه خدمت کنند اما به دلیل اینکه مخاطبان ما در آموزش و پرورش دانش‌آموزان هستند این مسأله از حساسیت خاصی برخوردار است.

وی اظهار داشت: به همین منظور کارگروهی از معاونت امور طلاب و دانش‌آموختگان و وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد و طی جلسه‌ای که در چند روز آینده برگزار خواهد شد، شرایط ویژه طلاب برای گذراندن خدمت سربازی در آموزش و پرورش به تصویب خواهد رسید.

ملکدار ادامه داد: از آنجا که این دستور در پایان سال گذشته تصویب شد، امیدواریم در اولین فرصت شرایط برای طلبه‌ها اعلام شود البته بعضی موارد اعلام شد اما به تصویب نرسید بنابراین شاید هم اصلاً شرط ویژه‌ای در این خصوص مطرح نشود و همان سطح یک مدنظر قرار گیرد.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه کشور در پاسخ به این سؤال که طلاب واجد شرایط چگونه می‌توانند برای گذراندن خدمت سربازی در آموزش و پرورش اقدام کنند، تصریح کرد: طلاب باید در استان‌های مختلف به معاونت امور طلاب و دانش‌آموختگان و در استان قم به مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه و ستاد مراجعه کنند، تا زمینه اعزام آنها در 27 نهاد میسر شود.

وی در خصوص اینکه آیا پیش از این طلاب از معافیت سربازی برخوردار بودند، گفت: طلبه‌ها برای معافیت تحصیلی از معافیت تأخیری برخوردار هستند؛ برخی از طلبه‌ها و روحانیون می‌خواهند پایان خدمت دائم را داشته باشند که ما مانعی برای آنها ایجاد نکردیم و گفتیم خوب است که بروند در این نهادها کار فرهنگی و دینی انجام داده و کارت پایان خدمت هم دریافت کنند.

ملکدار خاطرنشان کرد: یکی از فواید دریافت کارت پایان خدمت برای طلاب این است که برای ورود و خروج از کشور، دیگر مشکلی نخواهند داشت اما برای معافیت تحصیلی باید به مرکز مدیریت مراجعه کرده و مجوز بگیرند. در صورتی که اگر کارت پایان خدمت داشته باشند، دیگر نیازی به مجوز مرکز مدیریت نیست، علاوه بر این، سایر کارهایی که نیازمند کارت پایان خدمت است از جمله استخدام رسمی در بعضی از وزارتخانه‌ها، برای طلاب حل خواهد شد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    0 0
    چرا آموزش و پروزش ، چرا به پادگان نمیفرستید آموزش نظامی ببینند .
  • محمدعلی ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۲
    0 0
    از کجا میدونی که آموزش نظامی نمی بینند؟ هرکسی را باید در جایی که کارایی بیشتری دارد به کار گرفت. گاهی یک نفر خودش فقط خوب است گاهی یک انسان خوب می تواند صدها و هزاران انسان خوب تربیت و تولید کند. در ضمن روحانیون به نسبت جمعیت بیشترین شهدا را در قیاس با دیگر دسته ها و اصناف در دفاع مقدس تقدیم اسلام کرده اند برادر.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس