گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

*****

اخبار ویژه روزنامه‌های 19 اسفند؛کیهان

اولی به اوت زد /بقیه از مصاحبه منع شدند

اغلب منتخبان تهران به خاطر تازه وارد بودن از مصاحبه با رسانه‌ها منع شده‌اند.

وب‌سایت الف ضمن انتشار این خبر نوشت: مجلس دهم چگونه باید باشد؛ این سؤالی است که از تعدادی نمایندگان مجلس دهم پرسیدیم تا تصویری کلی از برنامه منتخبین جدید برای مجلس آینده ترسیم کنند. رسیدگی به اولویت‌های معیشتی مردم، حرف اول منتخبین جدید است.

در این میان البته برخی منتخبین تهران از مصاحبه خودداری کردند و حتی یکی از آن‌ها که اصرار بر عدم ذکر نامش داشت، به خبرنگار الف گفت از مصاحبه با خبرنگاران منع شده‌اند.

علیرضا رحیمی، سید موسوی و مازنی از جمله افرادی بودند که خبرنگار الف با آن‌ها تماس گرفت ولی آن‌ها ترجیح دادند مصاحبه نکنند. اغلب نمایندگان تهران در مجلس یازدهم برای اولین بار است که وارد مجلس شورای اسلامی می‌شوند و عدم آشنایی آن‌ها با فضای رسانه موجب شده تا از سوی جریان حامی خویش از مصاحبه با رسانه‌ها منع شوند.

گفتنی است مصاحبه یکی از همین منتخبان با نشریات خارجی درباره حجاب، بازتاب منفی زیادی در داخل پیدا کرد به نحوی که وی مجبور به عذرخواهی و پس گرفتن اظهارات خود شد.

اخیراً برخی از مدعیان اصلاح‌طلبی تصریح کرده‌اند که باید مجلس در سایه‌ای تشکیل شود و بر عملکرد نمایندگان اصلاح‌طلب نظارت کند.

هاشمی حدیث نفس می‌کند /جابه‌جایی افراد در انتخابات طبیعی است

هاشمی رفسنجانی در دیداری اخیرا گفته است:‌ «عدم رأی اعضای شورای نگهبان که مسئول بررسی صلاحیت‌ها هستند، برای نظام خوب نیست، هم شورای نگهبان و هم دولت که مسئولان قانونی نظارت و اجرای انتخابات در کشور هستند، باید به گونه‌ای عمل کنند که اعتماد عمومی را بیشتر نمایند.»

به نوشته رجانیوز، در جمهوری اسلامی ایران که بر مبنای مردم‌سالاری دینی شکل گرفته است، بارها تعادل و موازنه سیاسی به د لیل انتخاب مردم تغییر کرده است. گویا آقای هاشمی به یاد ندارند در سالهایی که اصلاح‌طلبان به شدت علیه ایشان هجمه می‌کردند، وی در انتخابات مجلس ششم چه رتبه‌ای را کسب کرد؟ آیا رأی نیاوردن رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عدم اقبال مردم به وی را که می‌تواند دلایل گوناگونی - از جمله انتقاد به عملکرد او و یا تخریب جناح مقابل- داشته باشد را باید به پای نظام نوشت؟ آیا اگر همین شخص که روزی امام جمعه موقت تهران نیز بود در انتخابات ریاست جمهوری از رقیب خود شکست می‌خورد باید آن را به پای نظام نوشت؟ اگر در انتخابات سال 88 تفکر و نماینده این شخص نتوانست اعتماد عمومی ملت را جلب کند آیا باید آن را به نظام نسبت داد و گفت خوب نیست رئیس مجمع تشخیص نظام اعتماد عمومی را جلب نکرده است؟

قواعد مردمسالاری این گونه اقتضا می‌کند که گاهی مردم به هر دلیلی به یک جناحی رأی می‌دهند و مثلا دختر آقای هاشمی به خاطر انتساب به ایشان رأی دوم تهران می‌شود ولی همین مردم گاهی خود آقای هاشمی را برای مجلس مناسب نمی‌بینند و همین مردم باز در ریاست جمهوری به ایشان رأی نمی‌دهند اما برای خبرگان به وی رأی می‌دهند.

مهم این است که افراد  و خواص و به خصوص خانواده آقای هاشمی قواعد مردمسالاری را بپذیرند و این گونه نباشد که هرگاه انتخابات به مذاق آنها خوش نیامد دسته‌جمعی در خیابانها آتشفشان به پا کنند و به خارج برای فشار بر مردم گرا بدهند!

آقای هاشمی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه نباید اعتدال، تحمل و صبوری را از دست داد، خطاب به حاضران اظهار داشت سعی کنید نسبت به اتفاقات پیرامون خود عکس‌العمل منطقی، عقلانی و بجا داشته باشید و هیچ‌گاه از مسیر اعتدال خارج نشوید.» شاید بتوان این بخش از سخنان ایشان را بیان عبرت از گذشته عنوان کرد که برای نمونه عنوان می‌دارد اگر در یک اتفاقی یا انتخاباتی رقیب شما پیروز شد دیگر حرکات آتشین و ریختن در خیابان و آشوب را انتخاب نکنید؛ بلکه عکس‌العملی منطقی و بجا داشته باشید و به جای این حرکات با پذیرفتن شکست، پیروزی را به رقیب تبریک بگویید.

دفاع کارگزاران از ریاست عارف /رایزنی لاریجانی با 136 منتخب مجلس

سخنگوی کارگزاران ضمن دفاع از ریاست عارف در مجلس دهم، درباره چند دستگی در فراکسیون اصلاح‌طلبان هشدار داد.

حسین مرعشی در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفته است: فراکسیون ما شامل اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان حامی دولت اکثریت مجلس را خواهد داشت. ولی اینکه ما بتوانیم این فراکسیون را به گونه‌ای دموکراتیک اداره کنیم که انسجام آن بیشتر شود، مسئله‌ای است که پیش روی ما است و باید روی آن کار کنیم.

 در حال حاضر آقای عارف و سایر دوستانی که خصوصا از تهران به مجلس رفته‌اند و بسیاری از دوستانی که از شهرستان‌ها آمدند اگر بتوانند نتیجه‌ای که از تجربه مجلس پنجم گرفتیم را تکرار کنند خیلی خوب است. در مجلس پنجم اصلاح‌طلبان اقلیتی بودند که گاهی اکثریت را زمینگیر می‌کردند.

وی درباره حمایت از برخی اصولگرایان در انتخابات گفت: ما از آقای مفتح حمایت کردیم چون آنجا کاندیدا نداشتیم. از آقای لاریجانی هم حمایت کردیم اما حتما انتظار نداریم که آقای لاریجانی به فراکسیون ما بیاید یا انتظار نداریم الزاما آقای مفتح به فراکسیون ما بیاید. آقایان جلالی و نعمتی قاعدتا باید به فراکسیون ما بیایند اما اگر نخواستند بیایند ایرادی ندارد.

وی با بیان اینکه در موضوع ریاست مجلس دهم جمع زیادی ممکن است با آقای عارف و جمع محدودی با آقای لاریجانی موافق باشند. می‌گوید به هر حال استدلال و بحث کنند ما دو خبر داریم.

مرعشی سپس به تجربه مجالس پنجم و ششم می‌پردازد و می‌افزاید: ما تجربه اقلیت موفق در مجلس پنجم و اکثریت ناموفق در مجلس ششم را داریم.

در مجلس ششم آقای کروبی، میردامادی، بهزاد نبوی، مجید انصاری و هادی خامنه‌ای در یک ائتلاف با یک برد ملی وارد مجلس شدند اما انتهای مجلس ششم طوری بود که اینها دور هم نمی‌توانستند جمع شوند. انتهای مجلس ششم طوری بود که آقای بهزاد نبوی و آقای کروبی هیچ قرابتی با هم نداشتند.

مرعشی با بیان اینکه «حتی اگر قرار باشد آقای لاریجانی را رئيس کنیم این فراکسیون ماست که باید تصمیم بگیرد»، ادامه می‌دهد: من خطر مجلس دهم را این می‌دانم که فراکسیون با انسجام عمل نکند.

مرعشی پیش از این ادعا کرده بود حتی 30 نامزد برای حمایت اصلاح‌طلبان در انتخابات وجود ندارد اما اکنون ادعا می‌کند: با مجموعه حامیان دولت، 124 نفر به مجلس فرستادیم که 95 نفر از ماست. وی با پیش‌بینی اختلاف در فراکسیون اصلاح‌طلبان می‌گوید: من در بین دوستان اصلاح‌طلب خودمان افرادی می‌بینم که ممکن است وارد فراکسیون نشوند یا در نهایت مجبور شویم از آنها عذرخواهی کنیم که به دلیل رفتار غیر تشکیلاتی از آن خارج شوند.

مرعشی سپس تعارف بر سر ریاست لاریجانی یا عارف را کنار می‌گذارد و می‌گوید: حتما اولویت ما آقای عارف است. در جمع اصلاح‌طلبان نظر روی آقای عارف است. من شخصا برای آقای لاریجانی خیلی احترام قائل هستم ولی باید بدانیم که آقای عارف الان نماد جریانی است که دقیقا یک سال دیگر در انتخابات ریاست‌جمهوری باید متحد پشت سر آقای روحانی ظاهر شویم.

هر نوع سستی در حمایت از آقای عارف، اتحاد 96 ما را مخدوش می‌کند. ... نباید لاریجانی را کنار بگذاریم اما اصل برای ما مردم هستند... برداشت من این است که شانس آقای عارف بیشتر است اما دلم نمی‌خواهد که این اتفاق با تلخی بیفتد. همراه کردن آقای عارف با خود از سوی روحانی در سفر به یزد نشانه‌ای مثبت و هوشمندانه بود.

یادآور می‌شود 136 نفر از 221 منتخب مجلس دهم در دور اول، دیروز با علی لاریجانی دیدار و رایزنی کردند.

نمایندگان مجلس خبرگان به ریاست هاشمی رأی نمی‌دهند

عضو ارشد جامعه روحانیت گفت: خبرگان به ریاست‌ هاشمی رای نمی‌دهند.

حسین ابراهیمی در مورد احتمال ریاست هاشمی بر مجلس خبرگان رهبری گفت: هاشمی با توجه به ترکیب مجلس خبرگان پنجم نمی‌تواند امید داشته باشد که به کرسی ریاست مجلس خبرگان تکیه بزند. با توجه به زاویه‌ای که ایشان با جامعه روحانیت گرفته بعید است نمایندگان خبرگان رای به ریاست ایشان بدهند.

وی در گفت‌وگو با عصر ایران  با اشاره به اختلاف فکری هاشمی رفسنجانی  با جامعتین (جامعه روحانیت و جامعه مدرسین) گفت: «مواضع امروز هاشمی با مواضع گذشته او متفاوت است.

هاشمی راهش را از جامعتین جدا کرد و زاویه گرفت و به سمت طرف مقابل رفت.»

وی با بیان اینکه جامعه روحانیت در مورد هاشمی مصلحت‌اندیشی کرد گفت: با تمام این زاویه گرفتن، جامعه روحانیت مبارز از آقای هاشمی در انتخابات خبرگان حمایت کرد. ما نتوانستیم چشم‌ خود را بر روی زحمات ایشان برای انقلاب ببندیم. نمی‌شود هاشمی را از انقلاب جدا دانست.

فاطمه هاشمی: جلالی رأی نداشت /خودش را به ائتلاف ما ‌چسباند

عضو مرکزیت حزب اعتدال و توسعه به برخی شبه اصولگرایانی که به ائتلاف اصلاح‌طلبان پیوستند حمله کرد.

فاطمه هاشمی در مصاحبه با روزنامه آرمان و  در پاسخ این سؤال که «اصول‌گرایانی مانند کاظم جلالی و نعمتی با چه هدفی به اصلاح‌طلبان پیوستند؟ فقط برای کسب رأی بوده است؟» گفت: از آنجایی که آقای نعمتی را نمی‌شناسم، نمی‌توانم در مورد وی صحبت کنم اما آقای کاظم جلالی در شاهرود رأی نداشت با اینکه علیه حزب ما بیانیه داده و درمورد برخی از شخصیت‌ها خواهان برخورد شدید شده بود و حتی در زمانی که در کمیسیون امنیت ملی مسئول رسیدگی به وضعیت زندانیان در سال 88 شد، به وظیفه خود خوب عمل نکرد اما در لیست قرار گرفت. آقای کاظم جلالی از ناحیه حزب اعتدال و توسعه به لیست اضافه شدند چراکه در حزب اعتدال و توسعه عده‌ای موافق حضور وی بودند و برخی مخالف.

من از مخالفان حضور آقای کاظم جلالی در لیست بودم ولی به دلیل اینکه در ائتلاف بود اصلاح‌طلبان پذیرفتند.

وی در ادامه مصاحبه و در پاسخ این سؤال که درمورد آقای لاریجانی انتظار بود سرلیست اصولگراهای میانه‌رو شود؟ اظهار داشت: اصولگرایان میانه‌رو لیستی نداشتند. کاظم جلالی با وجود نداشتن جایگاه خود را به ائتلاف چسباند. اصولگراهای تندرو و جبهه پایداری‌ها هم باعث رانده شدن آقای لاریجانی از اصولگرایی شد. اینها دیگر جایگاهی نداشتند که بتوانند لیست مستقلی ارائه دهند.

وی درباره تلاش لاریجانی برای نزدیک شدن به جریان اعتدالی می‌گوید: خیلی تلاش کردند اما نشد. آقای لاریجانی از آن طرف بریده بودند. جبهه پایداری در مقابل آقای لاریجانی ایستاد. پس از آن اتفاقاتی که در مجلس رخ داد و فیلمی درباره خانواده آقای لاریجانی از سوی احمدی‌نژاد در مجلس پخش شد، آقای لاریجانی خودش را از آنها جدا کرد و این روند ادامه داشت.

موضع‌گیری‌های آقای احمدی‌نژاد علیه لاریجانی زیاد شد و از این طرف هم گروه ائتلاف آقای لاریجانی را نمی‌پذیرفتند و ایشان وسط ماند و اعلام استقلال کرد.

«برخی اصلاح‌طلبان و حتی افرادی از داخل ائتلاف بودند که نظر مثبتی به آقای لاریجانی داشتند»، خیلی نظر مثبتی نداشتند. فقط درمورد برجام می‌گفتند که خوب عمل کرده است.

فاطمه هاشمی می‌گوید: عارف برای ریاست مجلس بهتر است.

مشابه سخنان فاطمه هاشمی درباره جلالی را، تاجرنیا عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت درباره علی مطهری گفته است. تاجرنیا در مصاحبه با آفتاب یزد گفت: اگر آقای مطهری در لیست اصلاح‌طلبان نبود، قطعا رتبه‌اش بالای 60 می‌شد.

مبارزات انقلابی به سن شما قد نمی‌دهد

اظهارات اخیر حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی دائر بر آنکه «برخی کسانی که در دوران مبارزه زخم زبان و طعنه می‌زدند امروز کاتولیک‌تر از پاپ شده و جز خودشان کسی را قبول ندارند و عده‌ای هم که در دوران مبارزه با بی‌تفاوتی زندگی می‌کردند، امروز انقلابی‌تر از دیگران شده‌اند» چنین اظهاراتی نه از حیث محتوا بلکه از حیث خطیب نمی‌تواند مسموع باشد!

داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب ضمن انتشار تحلیل فوق نوشت: اظهارات «سیدحسن» علی‌رغم همه اتصافات اخلاقی و انتسابات عالیه خانوادگی اگر ناشی از فلتات زبان نباشد می‌تواند مصداقی از عدم متابعت از قاعده هم‌گونی اقتضائات سنی و الزامات بیانی محسوب گردد.

وی با بیان اینکه خود شما موقع انقلاب کجا بودید  ادامه می‌دهد: نغز ماجرا وقتی است که «سیدحسن» که اساسا سن ایشان کفاف دوران مبارزه را نمی‌دهد چنین سخنی را بدون «کوتیشن مارک» خطابت می‌کند که در آن صورت خواسته یا ناخواسته خود را مبدل به مصداق تحیر از جنس روژه گارودی می‌نمایند.

اما چنانچه اظهارات «سیدحسن» محصول بدآموزی  ناشی از هم‌نشینی با «هاشمی رفسنجانی» باشد در آن صورت در عرف سیاسی رفتار و گفتار «سیدحسن» بازی کردن یا بازی خوردن در زمین هاشمی و ناشیانه مبدل شدن به «مهره تحت‌الامر» برای رقابت‌های سیاسی وی با رقیبانش معنا می‌شود.

بقول ژاپنی‌ها «ماهی از دهان می‌میرد» که کنایه‌ای است به محوریت‌ دهان و ضرورت مراقبت از خروجی‌های آن که در صورت بی‌مبالاتی، چنان دهانی می‌تواند موجبات مهلکه «صاحب دهان» شود.


اخبار ویژه روزنامه‌های 19 اسفند؛وطن امروز

جواد لاریجانی: جای صالحی باشم  یک رآکتور دیگر می‌سازم

هر وقت یاد سیمان می‌افتم...

محمدجواد لاریجانی با اشاره به وضعیت توافق هسته‌ای گفت اگر به جای علی‌اکبر صالحی باشد از فردا ساخت یک رآکتور دیگر را آغاز می‌کند. او گفت هر وقت یاد پر کردن قلب رآکتور اراک با سیمان می‌افتد، قلب او درد می‌گیرد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، جواد لاریجانی گفت: اگر فکر می‌کنیم آمریکایی‌ها پس از برجام روحیه تنازل با ایران را پیدا کرده‌اند نه‌فقط هیچ قرینه‌ای بر این نظریه وجود ندارد بلکه ‌درست قراین عکس این است.

وی افزود:‌ به‌عنوان نمونه درباره برنامه موشکی کشورمان، موشک چه ربطی به برجام دارد؟ اینها در داخل متن مصوبه شورای امنیت که جفت برجام است بندی گذاشته‌اند که ایران حق ندارد موشک‌هایی که ویژه حمل کلاهک اتمی است طراحی کند. وی تصریح کرد: این در حالی است که ‌ما نمی‌خواهیم کلاهک اتمی بسازیم پس مسلما نمی‌خواهیم موشک ویژه حمل کلاهک بسازیم، اینکه سالبه به انتفاع موضوع است.

پس موشک‌های دیگر چه؟ آنان می‌گویند این موشک‌های دیگر می‌تواند حامل کلاهک‌های هسته‌ای باشد.لاریجانی افزود: «می‌تواند» در متن نیست، خیلی چیزهای دیگر نیز شامل «می‌تواند» هست،‌ ما خیلی کارها می‌توانیم بکنیم اما جزو معیارهای ما نیست و انجام نمی‌دهیم، مگر ما باید توانمندی‌های‌مان را از دست بدهیم این چه حرفی است؟ مگر برجام برای سلب توانایی‌های ایران است؟ دبیر ستاد حقوق بشر قوه‌قضائیه گفت: بنا بود به آنان نشان دهیم راست می‌گوییم که در پی بمب اتمی نیستیم و بیش از این هم نشان دادیم.

وی افزود: هرگاه به یاد پر شدن رآکتور آب سنگین اراک با سیمان می‌افتم دل ریش می‌شوم،‌ اگر جای آقای دکتر صالحی باشم همین فردا ساخت رآکتور دیگری را آغاز می‌کنم و اصلا منتظر آنان نمی‌شوم چون ساختنش خلاف برجام نیست؛ بنا بوده بسازیم، آنان که به ما کمک نمی‌کنند پس منتظر چه هستیم؟ آستین بالا می‌زنیم و دوباره می‌سازیم.

 لاریجانی گفت: ما بیش از اندازه از خودمان صداقت نشان داده‌ایم، به ما می‌گویند چرا موشکی ساخته‌اید که می‌تواند حامل کلاهک هسته‌ای باشد، ما در آینده موشکی می‌سازیم که به کره ماه برود، آیا نباید این کار را انجام بدهیم؟

حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور می‌شود؟

روز گذشته خبرگزاری فارس گزارش داد حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عدالت اداری، دادستان کل کشور شد.

 به گزارش فارس، براساس اعلام یک منبع آگاه حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عدالت اداری کشور از سوی رئیس قوه قضائیه به‌عنوان دادستان کل کشور انتخاب شده است.پیش از این حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی دادستان کل کشور بود که با توجه به انتصاب وی به تولیت آستان قدس رضوی از این سمت کناره‌گیری کرد. البته ساعاتی پس از انتشار این خبر، رئیس دیوان عدالت اداری این انتصاب را تکذیب کرد و گفت: این خبر صحت ندارد و به این سمت منصوب نشده‌ام.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سوال که «آیا خبر منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر انتصاب شما به‌عنوان دادستان کل کشور صحت دارد یا خیر؟» اظهار کرد: این خبر صحت ندارد و به‌عنوان دادستان کل کشور منصوب نشده‌ام.رئیس دیوان عدالت اداری افزود: انتصاب من به‌عنوان دادستان کل کشور به‌عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح است و هنوز چیزی قطعی نشده است.

10 اردیبهشت مرحله دوم انتخابات مجلس


دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با موافقت شورای نگهبان مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۰ اردیبهشت ماه سال ۹۵ برگزار می‌شود. علی پورعلی‌مطلق گفت: با موافقت شورای نگهبان مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 10 اردیبهشت ماه سال 95 برگزار می‌شود.

 دبیر ستاد انتخابات کشور افزود: مرحله دوم انتخابات در 56 حوزه انتخابیه برگزار می‌شود.وی ادامه داد: در این مرحله از انتخابات 138 نفر برای 69 کرسی مجلس شورای اسلامی با یکدیگر رقابت می‌کنند.


اخبار ویژه روزنامه‌های 19 اسفند؛خراسان

افشاگری درباره  هدر رفتن گازوئیل در کشور

بر اساس گزارش یک مقام مسئول به تعدادی از مدیران مهم اجرایی، اعلام شده است که هم اکنون بیش از 3500 دستگاه تانکر حمل قیر در کشور تردد می کنند که در ازای هر بار گرمایش مجدد هر تانکر، در یک ساعت حدود 100 لیتر گازوئیل مورد نیاز است و هر تانکر نیز به طور متوسط 3 ساعت نیاز به گرم شدن دارد که با احتساب یارانه اختصاصی به این فرآورده، هزینه گزافی به دولت و بیت المال تحمیل می شود که این مبالغ، تنها مربوط به هزینه های مستقیم این اقدام می شود.

دستور  یک وزیر برای چکاپ نوروزی کارمندان

بر اساس ابلاغیه یکی از اعضای کابینه به مدیران زیرمجموعه خود، تاکید شده است که با توجه به ارتقای بهداشت عمومی و سلامت جسمانی کارکنان آن وزارتخانه، مسئولان مربوطه باید در اولین فرصت پس از پایان تعطیلات نوروز 95، نسبت به چکاپ کارکنان ادارات مختلف این دستگاه در بخش های مهمی چون سلامت قلبی و کمبود ویتامین های مهم و نیز بیماری های مهم عضلانی، استخوانی و بافت توسط پزشکان معتمد اقدام و نتایج آن را برای پیگیری های بعدی به مدیران بخش ها ارسال کنند.


جمهوری اسلامی

اظهار تاسف رئیس سازمان دیانت ترکیه از وجود تکفیری‌ها در جهان اسلام

محمد گورمز رئیس سازمان دیانت ترکیه در مصاحبه با تعدادی از شبکه‌های تلویزیونی این کشور گفت: ما درحال گذر از یکی از سخت‌ترین برهه‌های تاریخ بشری، اسلامی و این کشور هستیم. وی افزود: دین اسلام و تمدن اسلامی در معرض تهدید است. منسوبین به این دین، همدیگر را با سر دادن تکبیر به قتل می‌رسانند.

وقتی در یک روز بیش از 200 انسان بی‌گناه در دنیای اسلام به قتل می‌رسند من تصورم این است که تمدن اسلامی مورد تهدید قرار گرفته است. محمد گورمز گفت: کسانی می‌خواهند تمدن اسلامی را به قرون وسطی ببرند، تمدن ما قرون وسطی نداشت و در تمدن ما جنگ‌های صد ساله مذهبی وجود نداشت.

زمانی که در مناطق دیگر قرون وسطی وجود داشت، در تمدن ما روشنفکری وجود داشت. رئیس دیانت ترکیه درباره اینکه ترکیه چه مقدار در بروز این خشونت‌ها و اعمال تروریستی و حمایت از آنها نقش دارد، چیزی نگفت.

اظهار دوستی سعودی‌ها با رژیم‌صهیونیستی


یک روزنامه چاپ عربستان سعودی نوشت: کسانی که گمان می‌کنند، در ابتدا باید با اسرائیل مقابله کنیم و خطر آن مقدم بر ایران است، در توهم به سر می‌برند. روزنامه سعودی الجزیره، از «محمد آل الشیخ» مقاله‌ای به چاپ رسانده که در آن می‌نویسد: لازم است بدون تعارف، پاسخ کسانی که می‌گویند اسرائیل دشمن اول ماست و ایران در این قضیه در کنار اعراب است را بدهیم.

وی می‌افزاید: بله، اسرائیل برای عرب شمال همچون مصر، تهدید کننده امنیت و ثبات آن است؛ اما به نسبت عربستان و کشورهای خلیج (فارس) این ایران است نه اسرائیل که تهدید اصلی محسوب می‌شود و ایران قضیه فلسطین و آزادی آن را بهانه‌ای برای نفوذ به عمق جهان عرب قرار داده است.

 وی سپس برای توجیه ادعای خود می‌نویسد: همانطور که در زمانی که صدام کویت را اشغال کرد، در آن زمان اولویت ما آزادی کویت و مبارزه با صدام و نه مبارزه با اسرائیل بود، درحال حاضر نیز مساله ما با ایران مساله خطر موجودیت است و ما در این زمینه مسامحه نمی‌کنیم.

وجود 30 هزار تروریست در ترکیه


یک عضو ارشد سابق اخوان المسلمین به یک روزنامه مصری از وجود 30 هزار تروریست در ترکیه خبر داد. به نوشته روزنامه «الیوم السابع» مختار نوح گفت:‌ آنکارا به صورت غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی همکاری کرده و یکی از دلایل وقوع انفجارهای اخیر در این کشور همین مساله است.

 وی افزود: انفجارهایی که اخیراً در ترکیه رخ داده است نشان می‌دهد این کشور تاوان همکاری با گروهک‌های تروریستی را می‌پردازد همانگونه که آمریکا زمانی تاوان همکاری با القاعده را پرداخت کرد.

مجازات داعشی‌ها برای شوخی نابجا چیست؟

 عناصر گروه تروریستی داعش دهان یک شهروند سوری را به اتهام شوخی نابجا دوختند و او را در شهر المیادین گرداندند. به گزارش افکار، این شهروند سوری در شهر المیادین در حومه دیرالزور هنگام خرید ساندویچ یک شوخی لفظی با فروشنده کرد و به همین دلیل به مجازات سختی توسط داعشی‌ها گرفتار شد.

احمد رمضان، فعال سوری و مدیر پویش (کمپین) «دیرالزور در سکوت سر بریده می‌شود» در توضیح این مساله گفت که شهروند مزبور به فروشنده ساندویچ گفت: «زودتر ساندویچ مرا بده که کردها آمدند.» از بدشانسی او یکی از عناصر امنیتی تروریست‌ها که در آن محل بود این سخن را شنید و فوراً وی را بازداشت کرد و با ضرب و شتم و کشان کشان تا یکی از پایگاه‌های نزدیک برد تا در آنجا دهانش را بدوزند و به صلیبش بکشند و پشت یک خودرو در شهر بچرخانند تا برای دیگران مایه عبرت شود!


اخبار ویژه روزنامه‌های 19 اسفند؛آرمان

عزاداری نمایندگان در مجلس برای شهادت حضرت زهرا(س)

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح دیروز به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) به سوگواری پرداختند. حاج مهدی سماواتی از مداحان اهل بیت(ع) با حضور در جلسه علنی دیروز مجلس به مرثیه‌سرایی و سوگواری به مناسبت شهادت حضرت صدیقه طاهره حضرت فاطمه(س) پرداخت.

موگرینی ۲۷ فروردین در ایران

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که در تاریخ ۱۶ آوریل به ایران سفر می‌کند. فدریکا موگرینی در آستانه نشست شورای امور خارجی اتحادیه اروپا، در جمع خبرنگاران گفت: در تاریخ ۱۶ آوریل - ۲۷ فروردین - به ایران سفر می‌کنم و قرار است در این سفر برای از سرگیری تمامی روابط و جست‌وجوی راه‌هایی برای همکاری دوجانبه با ایران رایزنی کنیم. تعداد زیادی از کمیسرهای اروپایی، موگرینی را در این سفر همراهی خواهند کرد.

پيام تسليت هاشمي به صادق زيباكلام

در پي درگذشت خواهر دكتر صادق زيباكلام، آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني پيام تسليتي صادر كردند. متن پيام بدين شرح است: «انالله و انااليه راجعون. جناب آقاي دكتر صادق زيباكلام. درگذشت خواهر بزرگوارتان را به جناب‌عالي و خانواده محترم تسليت مي‌گويم. با آرزوي علوّ درجات براي آن فقيده سعيده، صبر و اجر بازماندگان را از درگاه احديت خواستارم.

سیدعباس عراقچي دبير شوراي عالي امنيت ملي مي‌شود؟

زمزمه‌هاي برخي تغييرات در وزارت امورخارجه كه از مدت‌ها پيش تاكنون مطرح شده بود، در حال رنگ واقعيت‌گرفتن است.

هرچند تاكنون به صورت رسمي اخباري دراين‌زمينه منتشر نشده اما برخي منابع آگاه اين خبر را تاييد كرده‌اند. قرار است سیدعباس عراقچي، معاون حقوقي وزارت خارجه جايگزين علي شمخاني، دبير شوراي عالي امنيت ملي شود. با اين‌حال حسين جابري انصاري، سخنگوي وزارت خارجه درباره اين خبر اظهار بي‌اطلاعي كرده است.

مشايي دنبال رايحه بهار در تبريز

اسفنديار رحيم مشايي اين روزها در تبريز به سر مي‌برد. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ تبريز حساس‌ترين و مهم‌ترين حوزه انتخابي است كه در دور دوم انتخابات نتایج آن مي‌تواند تعيين‌كننده باشد. در دور دوم انتخابات در تبريز چهار كانديداي ليست اميد اصلاح‌طلبان با سه‌كانديداي ليست اصولگرايان كه از چهره‌هاي نزديك به دولت سابق بوده‌اند رقابت خواهند كرد.

۱۰ اردیبهشت؛ موعد دور‌دوم انتخابات

رئیس ستاد انتخابات از مشخص شدن تاریخ برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس خبر داد.

محمدحسین مقیمی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با تاریخ انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گفت: ما ۲۷ فروردین و ۱۰ اردیبهشت را به عنوان تاریخ‌های پیشنهادی به شورای نگهبان ارائه کرده بودیم که دیروز شورای نگهبان با ۱۰ اردیبهشت به عنوان تاریخ برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی موافقت کرد.

 وی افزود: همچنین دیروز اعلام شد که نتایج انتخابات در ۱۰۰ حوزه توسط شورای نگهبان نهایی شده و تاییدیه ۵۰حوزه برای وزارت کشور ارسال شده است که هنوز به دست ما نرسیده است.

 رئیس ستاد انتخابات با بیان اینکه ما هم امیدواریم که هر چه زود‌تر نتایج نهایی انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان مورد تایید قرار گیرد، تصریح کرد: ما آمادگی کامل را داریم که مرحله دوم انتخابات مجلس را در تاریخ ۱۰ اردیبهشت سال آینده همچون مرحله اول باشکوه برگزار کنیم.

تایید نتایج ۵۰ حوزه انتخابیه در شورای نگهبان

سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان از تایید نتایج ۵۰ حوزه انتخابیه در این شورا خبر داد.

سیامک ره‌پیک با اشاره به وصول برخی گزارش‌ها و شکایات از بعضی حوزه‌های انتخابیه به شورای نگهبان اظهار کرد: تاکنون بیش از یکصد حوزه انتخابیه مورد بررسی شورای نگهبان قرار گرفته و روند برگزاری انتخابات تایید شده است. وی افزود: البته برای اعلام رسمی باید تشریفات اداری طی شود اما نتایج حدود ۵۰ حوزه انتخابیه که مورد تأیید قرار گرفته است دیروز اعلام شد و در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

 سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان افزود: نتیجه بررسی سایر حوزه‌های انتخابیه نیز پس از بررسی نهایی اعلام می‌شود. ره‌پیک با اشاره به اینکه برخی از حوزه‌های انتخابیه نیاز به بررسی بیشتر و بازرسی داشته است، تاکید کرد: در برخی حوزه‌ها نیز بازشماری محدود صندوق‌ها انجام شد و تا چند روز آینده نتایج اعلام می‌شود.

همدلی مسئولان، ایران اسلامی را در چشم جهانیان بزرگ جلوه داد

وزیراطلاعات گفت: همدلی و اتحاد مسئولان بخصوص در بحث برگزاری انتخابات اخیر، ایران اسلامی را در چشم جهانیان بزرگ جلوه داد. حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی با اشاره به اینکه همه ارکان نظام اعم از قوای انتظامی، امنیتی، ارتش، سپاه، بسیج، شورای عالی امنیت ملی، قوه قضائیه و وزارت دفاع و پشتیبانی و در مجموع جامعه اطلاعاتی و امنیتی کشور با هم‌افزایی بی‌نظیر خود، دل‌ها و دست‌ها را به هم گره زدند تا اهداف عالیه کشور محقق شود، افزود: این همدلی و نزدیکی دل‌ها برکات زیادی برای کشور به همراه داشت و ایران اسلامی را در چشم جهانیان بزرگ جلوه داد.

وی به برگزاری انتخابات پرشور و حماسی هفتم اسفند ۱۳۹۴ مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در سطح کشور اشاره و تاکید کرد: مشارکت ۶۲درصدی مردم در این انتخابات نشان داد که مردم همراه نظام اسلامی هستند هرچند در بسیاری از نقاط کشور مشارکت مردم تا ۹۰ درصد بود که این از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. وزیر اطلاعات انتخابات پرشور و گرم و در عین حال بدون التهاب، ناامنی و درگیری را از ویژگی‌های انتخابات اخیر توصیف کرد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    لاریجانی رئیس مجلس میشود؟
  • ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    باز که کیهان رو اول گذاشتید...
  • بیژن ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    خیلی مهمه؟؟
  • ثریا ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    آقا از هفته نامه های مطرح هم مطلب بذارید
  • ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    خخخ (( اولی به اوت زد /بقیه از مصاحبه منع شدند‌)) ایول...
  • رضا ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    راستی کی دادستان میشه بعد از رئیسی؟
  • خخخ گو ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    شما مطلب بخون بودی، هفته نامه می خریدی... خخخ
  • ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    بی خبرم به جان رضا
  • راننده تاکسی ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    من که فقط میام اینجا. مفید و مختصر روزنامه رو می خونم و میرم پشت فرمون.
  • سیروس ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
    0 0
    ناراحتی از ته بخون!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس