قائم مقام وزیر نیرو گفت: هفت هزار میلیارد تومان قرارداد برای ایجاد ظرفیت برق با بخش خصوصی بسته شده که بخشی از آن آماده اجرا و بخشی دیگر در قالب قرارداد باقی مانده است.

به گزارش مشرق، ستار محمودی با اشاره به اینکه صنعت برق به منافع عمومی دولت وابسته نیست و برای سرمایه گذاری در این صنعت باید از سرمایه گذاران بخش های مختلف غیردولتی بهره جست، افزود: این سرمایه گذاران خصوصی برای سرمایه گذاری در صنعت برق به دنبال تولید و اقتصادی بودن سرمایه گذاری خود هستند تا ظرفیت های جدید نیروگاهی را بتوانند با این مزیت تامین کنند.

وی مانع اصلی جلوگیری از ورود سرمایه گذاران خصوصی به صنعت برق را اختلاف تعرفه ها و به عبارتی برقی که به فروش می رسد با نیازهای سرمایه گذاری دانست و گفت: برای ساخت تجهیزات نیروگاه هایی که در کشور فعال است بخصوص تامین قطعات مورد نیاز در تعمیرات نیروگاهی تنوع بیشتری را دنبال خواهیم کرد.

محمودی با اشاره به اینکه صنعت برق، یک صنعت مورد نیاز، زنده و مادر است، افزود: این صنعت به حمایت های دولت و مجلس نیاز دارد تا چرخه اقتصادی برق کشور تقویت شود.

وی گفت: در صورتی که صنعت برق حمایت و به صنعتی توانمند تبدیل شود، گفت: سرمایه گذاران در این صورت جذب این صنعت خواهند شد چون سرمایه به جایی می رود که بازده بیشتری داشته باشد.

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه صنعت برق هر روز باتوجه به افزایش مصرف نیاز به توجه بیشتری دارد، افزود: امیدواریم این صنعت با گشایش هایی که در حوزه اقتصاد شاهد خواهیم بود رشد بیشتری را شاهد باشد.

محمودی با اشاره به جلسه امروز مسئولان صنعت برق گفت: مسئولان صنعت برق براساس پیش بینی های مصرف در سال 95 و 96 نیاز این صنعت را بررسی می کنند چون هرگونه تغییر در صنعت برق حداقل سه سال زمان نیاز دارد بنابراین برای تامین برق و رشد مصرف برق در سالهای آینده باید از هم ایک به فکر تجهیز این صنعت باشیم.

وی افزود: بررسی نیاز سوخت نیروگاه ها به خصوص در تابستان و افزایش راندمان از دیگر موضوعاتی است که مسئولان صنعت برق در دستورکار خود دارند.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس