کد خبر 329814
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷

یک متخصص قلب و عروق گفت: بیماری‌های جدی قلبی مانند فشارخون بالا،‌ نارسایی قلبی و رماتیسم‌ها در صورت در دسترس نبودن دستگاه شوک می‌تواند ظرف ۳ دقیقه بیمار را از پای درآورد.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، منوچهر قارونی متخصص قلب و عروق، در تعریف بیماری تپش قلب تصریح کرد: تپش قلب در حالت طبیعی نباید حس شود ولی زمانی که فرد تپش قلب خود را حس می‌کند تپش قلب دارد که به تپش قلب طبیعی و فیزیولوژیک و بیماری تپش قلب تقسیم می‌شود.

وی علل تپش قلب طبیعی و فیزیولوژیک را اضطراب و دلشوره، داشتن تب عنوان و تصریح کرد: زمانی که دمای بدن فرد افزایش می‌یابد به طور طبیعی فرد دچار تپش قلب می‌شود یعنی بر خلاف حالت عادی که تپش قلب خود را حس نمی‌کند در زمان تب تپش قلب را حس می‌کند.

این متخصص قلب وعروق افزود: زمانی‌که فرد صبح از خواب بیدار می‌شود متوجه تپش قلب خود می‌شود که این مورد طبیعی است و چیز مهمی نیست.

قارونی خاطرنشان کرد: نوعی تپش قلب داریم که می‌تواند ناشی از فشارخون بالا یا نارسایی قلبی باشد که این موارد بسیار جدی است و مبتلایان به این نوع تپش قلب باید از خود مراقبت کنند.

وی تصریح کرد: در بیماری‌های جدی قلبی مثل فشار خون بالا، سکته قلبی، نارسایی قلبی، تنگی و نارسایی دریچه میترال و همچنین رماتیسم‌ها ممکن است تپش قلبی داشته باشیم که مرگ ناگهانی را در پی داشته باشد در این موارد باید حتماً باید از دستگاه شوک استفاده کرد در غیر این صورت ممکن است تپش قلب ظرف 3 دقیقه عامل مرگ شود.

این متخصص قلب و عروق افزود: اگر تپش قلب به صورت ناگهانی در کسی رخ دهد که پیش‌تر سابقه نداشته است ممکن است باعث سرگیجه شده و فرد حتی زمین بخورد چون وقتی قلب نامنظم کار می‌کند 25 تا 30 درصد خون خارج شده از قلب کاهش پیدا می‌کند که می‌تواند عامل سرگیجه و ضعف و بی حالی شود.

قارونی تپش قلب را دارای انواع مختلف دانست و تصریح کرد: در تپش قلب ممکن است قلب تند تند بزند یا ممکن است در اصطلاح ریب بزند یعنی دوتا بزند یکی بیندازد یا 3 تا بزند یکی بیندازد که به این تپش قلب ریزشی می‌گویند که به اصطلاح قلب انسان هری می‌ریزد گویا ناگهان در آسانسور زیر دل فرد خالی می‌شود.

وی افزود: نوعی از تپش قلب نامرتب است یعنی بررسی نبض بیمار نشان می‌دهد که تپش قلب فرد از قاعده خاصی پیروی نمی‌کند و با نام فیبریلاسیون دهلیزی خوانده می‌شود بنابراین تپش قلب انواع مختلف داشته و در بیماری‌های مختلف وجود دارد ولی مهم آن است که تپش قلب را در بیماری‌ها جدی بگیریم نه در حالت عادی.

این متخصص قلب و عروق درباره افراد دارای ریسک بالای ابتلا به تپش قلب گفت: ریسک ابتلا به تپش قلب در افراد هیجانی یعنی کسانی که تند غذا می‌خورند،‌ تند رانندگی می‌کنند، تند حرف می‌زنند، دلشوره و اضطراب دارند که دیر به کار خود برسند بیشتر است و تپش قلب در این افراد زیاد دیده می‌شود.

قارونی درباره عوارض تپش قلب بر سایر اعضاء بدن نیز گفت: تپش‌های قلب طبیعی و فیزیولوژیک عوارضی بر سایر اعضاء بدن ندارد ولی اگر تپش قلب نوعی بیماری باشد بر سایر اعضای بدن تاثیر منفی می‌گذارد.

وی درمان تپش قلب با توجه به نوع آن درمان مخصوص به خود را می‌خواهد که با بررسی بیماری توسط پزشک تجویز خواهد شد.

این متخصص قلب و عروق درباره روش های پیشگیری از ابتلای به بیماری تپش قلب گفت: نوشیدن چای و قهوه و نوشابه گازدار ریسک ابتلا به تپش قلب طبیعی یا فیزیولوژیک را بالا می‌برد ضمن اینکه پرکاری تیروئید، مسمومیت دارویی و کم‌خونی عامل تپش قلب است بنابراین خانم‌هایی که کم خونند تپش قلب دارند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بهرنگ ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    0 0
    خوب بودازاین مطالب علمی خوشم میاد
  • فاطمه IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
    0 0
    خوب بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس