به گزارش مشرق، چندی پیش پروژه ساخت بیمارستان مهدی کلینیک به همت یکی از خیرین سلامت افتتاح شد. این بیمارستان بسیار مدرن و مطابق با استانداردهای روز جهانی، با ۳۸ اتاق عمل و اورژانس فوق پیشرفته مجهز به باند هلی کوپتر، بزرگترین پروژه ملی سلامت در تاریخ کشور است که بهصورت تقریباً هوشمند و به لحاظ امنیت سازه بسیار مستحکم طراحی و ساختهشده و قریب به یک هزار تخت بستری به مجموعه تختهای بیمارستانی کشور اضافه کرد. همچنین درمانگاه بیمارستان مهدی کلینیک در فضایی حدود هشت هزار مترمربع ظرفیت مراجعات سرپایی را یک و نیم تا دو برابر افزایش داد.
پس از افتتاح موفق این ابر بیمارستان روز گذشته وزیر بهداشت خبر از افتتاح دومین ابر بیمارستان کشور داد؛ پروژه درمانی که نقش بسزایی در درمان سریعتر بیماران و کاهش هزینههای درمان آنها خواهد داشت. پروژه کلان بیمارستان غدیر به همت یکی از خیرین سلامت در سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع آغاز شد و در سال ۱۳۹۴ با پیشرفت فیزیکی حدود ۵ درصد برای تکمیل و احداث به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) واگذار شد. با شروع دولت سیزدهم و تأکید رئیس جمهور بر تکمیل پروژههای نیمه تمام، عملیات اجرایی این پروژه با سرعت و فوریت پیگیری و به حول و قوه الهی با هزینهای بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان به اتمام رسید.
این کلان بیمارستان با زیربنای ۶۲۰۰۰ متر مربع در۵ بلوک و ۱۳ طبقه با ظرفیت ۸۲۱ تخت و امکانات بینظیر در تراز و استانداردهای برتر جهانی از جمله اتاق عملهای جراحی هوشمند با ۲۴ تخت، بخشهای ویژهCCU، NICU، ICU، زایمان LDR، اورژانس پیشرفته مجهز به هلی پورت هوایی، آنژیوگرافی مغز، تصویربرداری، دیالیز، فیزیوتراپی، درمانگاههای فوق تخصصی، آزمایشگاه، بخشهای بستری زنان و مردان و کودکان، در نظر دارد با بهرهگیری از فناوریهای روز جهان با رعایت استانداردهای درمانی در جایگاه یکی از کلان بیمارستانهای الگو در غرب آسیا، به تحقق شعار عدالت و تعالی نظام سلامت کمک کند و موجبات پیشرفت و خود اتکایی کشور را فراهم آورد.
بیمارستان غدیر کجاست؟
کلان بیمارستان مدرن و مجهز غدیر در مجتمع آموزشی، پژوهشی، درمانی شهدای تجریش در شمال تهران واقع است. این بیمارستان از لحاظ موقعیت به کارگیری بزرگترین بیمارستان در شمال شهر تهران به عنوان گلوگاه ارتباطی با استانهای شمالی و شرق کشور که به ارایه خدمت به مردم کشورمان میپردازد. دسترسی بیمارستان به حمل و نقل عمومی و مترو و دسترسی نزدیک به شریانهای اصلی منطقه از نقاط قوت این بیمارستان به شمار میرود.
ویژگیهای خاص غدیر
اسکلت فلزی با سیستم قاب خمشی ویژه و سقف کامپوزیت بر اساس آخرین ورژن آئین نامه مقاومت در برابر زلزله و مجهز به سیستم پسیو مقاوم در برابر حریق بر اساس ضوابط و آئین نامههای سازمان آتش نشانی و استفاده از نمای سرامیک خشک ترکیب با آجر و ورق کامپوزیت و نمای کرتین وال(رعایت آییننامه ۲۸۰۰ (طراحی ساختمان در برابر زلزله)، مجهز به ۸ دستگاه پله فرار، مجهز به سیستم اکتیو در مقابل حریق(دربهای ضد حریق خودبسته شو متصل به سیستم اعلام حریق، رعایت سرانه تخت (۸۰مترمربع به ازای هر تخت)، سازگار با محیط زیست و رعایت کلیه ضوابط آتش نشانی ساختمان از جمله ویژگیهای شاخص این بیمارستان است.
این پروژه دارای هلی پورت استاندارد با سیستم گرمایش از کف الکتریکی هوشمند و پوشش نهایی بتن ضد سایش و قابلیت ارتباط با سازمان هواپیمایی کشوری و اورژانس کشور جهت استفاده از اورژانس هوایی است. همچنین رعایت تمام استانداردهای ساخت و ساز این پروژه را به یکی از بیمارستانهای بسیار ایمن و مجهز کشور تبدیل کرده است.
به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان غدیر مجهز به پیشرفتهترین هلی پورت اورژانس با قابلیت ارتباط با سازمان هواپیمایی کشوری و اورژانس کشور است که از طریق آن مصدومان در کمترین زمان با بالگرد به این بیمارستان منتقل میشوند. همچنین در روز افتتاح بیمارستان غدیر، با همکاری اورژانس تهران نخستین پرواز از محل هلی پورت بیمارستان غدیر صورت میگیرد.