پشت پرده سناریوی هولناک صهیونیسم در آستانه انتخابات کنست

سناریوی وحشتناک تبعید ۲۰۰ هزار فلسطینی ساکن سرزمین های اشغالی به کرانه باختری آن هم در شهر چادری، با هدف به مشارکت کشاندن فلسطینی ها در چند قدمی انتخابات کنست طراحی شده است. 

به گزارش مشرق، پایگاه تحلیلی «میدل ایست آی» در گزارشی با عنوان «انتخابات اسرائیل: برای نجات استعمارگر قربانیان را شوکه کنید» به اهداف پشت پرده یک سناریوی هولناک در فضای قبل از انتخابات پارلمان رژیم صهیونیستی پرداخت که در ادامه بخش هایی از آن را می خوانیم؛

شهروندان فلسطینی ساکن در سرزمین های اشغالی نه نیروی مازاد برای جناح «چپ» صهیونیستی بلکه بخش حیاتی و نیروهای مبارز برای مردم و میهن خود هستند.

انتخابات رژیم صهیونیستی در حالی اول نوامبر برگزار می شود که حدود سه هفته قبل، یک دانشگاه برجسته اسرائیلی مقاله ای در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» با عنوان «۴۰۰ اتوبوس و یک شهر چادرنشین: اینگونه است که ۲۰۰ هزار عرب اسرائیلی طی دو روز اخراج می شوند»، انتشار داد.

«یورام یوول» به عنوان یک روانپزشک و دانشمند علوم اعصاب که متخصص مدیریت افکار عمومی به شمار می رود و در اردوگاه چپ اسرائیل و در کنار مخالفان اشغالگری ایستاده است، یک سناریوی ترسناکی را به تصویر می کشد.

سناریویی که از سوی سیاستمداران راست افراطی همچون «ایتمار بن غویر» وزیر دادگستری، «بزالل اسموتریچ» وزیر امنیت و نیز ژنرال «زوی فوگل» در جایگاه وزیر امنیت عمومی مدیریت می شود.

این سناریو با ایجاد ترس همراه است به طوری که یوول مجموعه ای از وقایع را شرح می دهد که می تواند در نوامبر و بلافاصله پس از انتخابات اجرایی شود. بر اساس این سناریو یک عملیات نظامی ناگهانی انجام می گیرد و در عرض دو ماه، ۲۰۰ هزار شهروند فلسطینی ساکن سرزمین های اشغالی جمع آوری شده و با ۴۰۰ اتوبوس به یک شهر چادری در کرانه باختری رود اردن منتقل می شوند.

او تاکید می کند که به شهروندان تبعید شده هرگز اجازه بازگشت داده نخواهد شد و عملیات با ارعاب سایر فلسطینی ها در سرزمین های ۱۹۴۸ تکمیل می شود و این شهروندان در حالت وحشت دائمی به سر خواهند برد.

نگارنده مطلب خود را با بیان این نکته پایان به می دهد که «ممکن است این اتفاق رخ دهد یا ندهد اما با توجه به تحولات سیاسی فعلی در اسرائیل و ذهنیت غالب در این جامعه قابلیت اجرایی دارد.»

حال این چند پرسش مهم به ذهن می رسند که چرا یوول چنین مقاله ای را نوشته است؟ آیا هدف یوول ترساندن شهروندان آسیب پذیر فلسطینی ساکن سرزمین های اشغالی برای هجوم به پای صندوق های رای است؟ آیا او از بیان معادله اتوبوس‌ های تبعید برای آن استفاده کرده تا بستر را برای پرکردن اتوبوس‌های رای‌دهندگان با هدف شرکت در انتخابات کنست هموار ‌کند و فلسطینیان ناچار شوند به «یائیر لاپید»، «بنی گانتز» و «گیدئون صعر» رای بدهند؟ یا برعکس، برای این است که شهروندان فلسطینی اسرائیل دچار شوک و ناامیدی شوند و برای رأی دادن بیرون نیایند؟

یوول در پی ارعاب رای دهندگان احزاب کارگر، مرتز یا حزب لاپید نیست. او همچنین قصد ارعاب و شوک وارد کردن به ساکنان محله ‌های شمالی تل‌آویو را که از احزاب سکولار صهیونیستی حمایت می‌کنند، ندارد، بلکه به دنبال ترساندن رای دهندگان فلسطینی است.

به نظر می‌رسد مقاله یوول بخشی از تلاش برای رای دادن فلسطینی‌هایی است که تحت اشغال سال ۱۹۴۸ زندگی می‌کنند؛ این تلاش در راستای کمپینی است که توسط یهودیان و غیریهودیان آمریکایی تأمین مالی می‌شود و آنان می‌خواهند از بازگشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق به قدرت جلوگیری کنند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس