به گزارش مشرق، سهیل مهدی در مورد اینکه با توجه به اعلام نظر حسن کامرانیفر مبنی بر اینکه گل زده در خانه حریف ملاک تعیین تیم قهرمان در صورت برابری امتیازها نیست، آیا اعضای تیم فوتبال استقلال پس از بازی با فولاد، تماسی در این مورد با او گرفتند، اظهار داشت: باشگاه استقلال پس از آن مسابقه تماسی با من نداشت زیرا ما بیانیه رسمی خود را قبل از بازی در سایت سازمان لیگ منتشر کردیم. درباره موضوع مطرح شده بین من و کامرانیفر باید مطلبی را بگویم تا بحث تمام شود. یکی از شریفترین، بیچالشترین و اخلاقمدارترین افرادی که در فوتبال ما کار میکند کامرانیفر است.
وی افزود: بحث بازی رودررو را خود او به هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال برد و مصوب کرد. مدل اطلاعرسانی و سوء تفاهمی که در سؤالها پیش آمد، سبب شد مردم فکر کنند اختلافی بین سازمان لیگ و کامرانیفر وجود دارد. پروژه بازی رودررو در آبان ماه سال گذشته به باشگاهها ابلاغ شد و خود فدراسیون مصوب هیأت رئیسه را به باشگاهها اعلام کرد. شاید مصوبات در جریانات روزمرگی باشگاهها جدی گرفته نشود.
مسؤول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ادامه داد: اطمینان دارم فدراسیون فوتبال این موضوع را به هیأتهای فوتبال و سازمان لیگ ابلاغ کرد. ۳-۲ ماه پس از این اتفاق، سازمان لیگ ابلاغیه را در اختیار باشگاهها قرار داد. پس از اینکه باشگاهها در مورد روش اجرای این مصوبه سوال کردند، روش اجرایی را برای آنها ارسال کردیم. برخی مواقع رسانهها چالش ایجاد کرده و میگویند صحبتهای کامرانیفر خلاف حرفهای سهیل مهدی است.
بیشتر بخوانید:
مهدی در مورد اینکه این موضوع به رسانهها ربطی نداشت و باشگاهها معترض بودند گفت: تولید محتوایی در این زمینه صورت گرفت. نمیدانم چه کسی اولین بار این موضوع را منتشر کرد اما اختلافی با کامرانیفر نداریم. او رئیس ما و دبیرکل فدراسیون فوتبال است. خودش هم مصوبه را ابلاغ کرد. شاید در نوع طرح سوال از کامرانیفر سوء تفاهم پیش آمد زیرا صفر تا صد کار را خودش انجام داده و به ما دستور داد چنین کاری انجام بدهیم.
وی اضافه کرد: بحث باید اینجا تمام شود زیرا شأن و شخصیت کامرانیفر و خدماتش به فوتبال مثالزدنی است. وی فردی دوستداشتنی است. در زمان داوریاش هم با کامرانیفر بودم و با هم سفر زیاد رفتیم. اگر میخواهید کسی را بشناسید باید با او همسفره یا همسفر شوید. کامرانیفر را اینگونه شناختم که از خودش برای فوتبال خرج میکند.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در مورد توییت سخنگوی دولت مبنی بر با تماشاگر برگزار شدن بازیهای سه هفته پایانی لیگ برتر توضیح داد: از وقتی حضور تماشاگران در وزرشگاه آغاز شد تا امروز مصوبات و دستورالعملها هیچ فرقی نکرده است. مصوبهای از وزارت کشور با همکاری ستاد ملی مقابله با کرونا به ما و همه رشتههای ورزشی ابلاغ شد که طبق آن اعلام کردند حضور روی سکوها باید با رعایت استانداردها، پروتکلهای بهداشتی، سقف ۳۰ درصدی، بلیتفروشی الکترونیکی باشد.
مهدی خاطرنشان کرد: تمامی این مسائل در ذیل دستورالعمل ابلاغ شده بود. شاید به دلیلی هیجانی که برای ورود به ورزشگاه پس از دو سال داشتند، مشکلات زیرساختی ورزشگاهها و تقاضای بیش از حد برای خرید بلیت، این دستورالعملها جایی رعایت نشد.کرونا به شرایط خوبی رسیده و سفیران سلامت ما زحمت زیادی کشیدند باید از آنها تشکر کنیم اما هنوز این ویروس وجود دارد و نباید آن را عادی بگیریم. باید پروتکلها و تزریق دو دز واکسن را رعایت کنیم. در غیر اینصورت کسی اجازه ندارد وارد ورزشگاه شود.
وی اضافه کرد: از این صحبت ما استنباط شد که عدم حضور تماشاگران ابلاغ شده است اما گفتیم تماشاگران باید با این ضوابط به ورزشگاه بیایند. مسائل را شفاف اعلام میکنیم اما هر کسی از ظن خود شد یار من. شاید ظنها و قضاوتها متفاوت است. بار دیگر روی دستورالعمل تأکید شد. طبق صحبت سخنگوی دولت حضور تماشاگران در ورزشگاهها عملیاتی است اما باید همین پروتکلها را رعایت کرد. بهادری جهرمی صحبت خود را در توئیتر مطرح کرد اما این فضا اطلاعرسانی است و فضای ابلاغیه دستورالعمل نیست.
مسؤول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: در گذشته ابلاغیه و دستورالعملها از طرف همین عزیزان به دست ما رسیده و آنها را انجام دادیم. سخنگوی دولت برای رفع نگرانیها اعلام کرده همچنان تماشاگران میتوانند در ورزشگاه حضور داشته باشند اما دستورالعملها به جای خودش باقی است. باید شورای تأمین استانها این قضیه را رصد کنند.
مهدی در خصوص نارضایتی هواداران از قیمت بلیت بازیها و اینکه با وجود در اختیار بودن بلیتفروشی در دست باشگاهها آیا سازمان لیگ نمیتواند به این موضوع ورود کند، گفت: باید بپذیریم رقابتی که به مردم کشورمان عرضه کرده یا باشگاه به هوادارش تقدیم میکند، به معنی یک فعالیت و کار تولیدی است که باید درآمدی برای باشگاه داشته باشد. سقف یا کف قیمتگذاری به سمت خود باشگاهها باز میگردد. بنابر اقلیم جغرافیایی، اقتصاد منطقه و هواداران و کیفیت رقابتی که برگزار میشود، قیمت بلیتها را تعیین میکنند. ما هم در کنار باشگاهها هستیم و به آنها توصیه داریم. چند روز قبل باشگاهی اعلام کرد میخواهم قیمت بلیتم را صفر ریال بگذارم. گفتیم در این حالت بحث بلیتفروشی وجود ندارد و رایگان شدن بلیتها روش دیگری دارد.
وی در گفت و گو با برنامه سلام صبح به خیر، درباره اینکه کدام باشگاه درخواست کرده بلیت بازیهایش رایگان شود گفت: طبق توصیه سازمان لیگ آن باشگاه حداقل قیمت را برای بلیتفروشی بازیاش در نظر گرفت و کار انجام شد. در مورد حداقلها میتوانیم به باشگاهها کمک کنیم اما خودشان باید سقف قیمت را تا حد عرف رعایت کنند.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در خصوص زمان آغاز فصل آینده لیگ برتر پاسخ داد: فعلا ۱۵ مرداد را برای شروع لیگ فصل آینده در نظر گرفتیم اما این زمان قطعی نیست و احتمال دارد یک هفته جابهجا شود. اگر بتوانیم در همان زمان مسابقات را شروع کنیم، نیم فصل ما قبل از جامجهانی به اتمام میرسد. تا قبل از شروع جامجهانی دو فیفادی داریم. باید دید اسکوچیچ چه برنامهای در نظر خواهد گرفت. اردوی تیمها ۸ روز قبل از جامجهانی آغاز میشود و دیگر نمیتوانند ۲۱ روز به اردو بروند.