کد خبر 1299295
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۵
غذاهایی که کرونا را پس می‌زنند

یک محقق روس مواد غذایی را معرفی کرده است، که می‌توانند از ابتلای به کرونا جلوگیری کنند.

به گزارش مشرق، مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس می‌گوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند  ممکن است ازبدن در برابر ویروس‌ها محافظت و از انتشار آن‌ها جلوگیری کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود روزانه ۱/۵ تا ۲ قاشق چایخوری چربی های گیاهی و حیوانی در روز مصرف شود.

بیشتر بخوانید

بعد از خوردن غذای چرب چه کنیم؟

کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامین‌های A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.

همچنین این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانه‌ها را در طول روز توصیه می‌کنند.او می‌گوید: مهم است که آجیل و دانه‌ها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربی‌های موجود در آن‌ها اکسید می‌شوند.

او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
    5 0
    آووکادو خیلی خوبه قیمتش هم مناسبه !!من نمیدونم مردم چرا روغن زیتون و ماهی و تخم مرغ به این ارزانی و وفور نمیخورند تا کرونا نگیرند !!!!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس