‌

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است.

به گزارش مشرق و به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

سلاجقه افزود: گزارش های ارائه شده از سوی استان های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان ها می توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان ها در تمام زمینه ها نماینگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت های موجود در کشور یادآورشد: لازم است با تدبیر در خصوص مولفه های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
    0 0
    باید کارخانه های بازیافت زباله خصوصی ایرانی با پول ایرانی تاسیس بشه و بعد اونها برای چرخه اقتصادی خودشون با شهرداری ها قرار داد ببندند و خودشون این فرهنگ تفکیک را ایجاد کنند
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
    0 0
    مدیریت امور دانش بنیان باید دست افراد نخبه باشد نه در دست افراد پخمه
  • Ali DE ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    0 0
    در المان هر خانه میتواند از طریق شهرداری و شرکت های مسؤل ۴ صندقی پلاستیکی برای زباله خود داشته باشد. ۱: یکی تنها برای کاغذ با سرپوش آبی! با داشتن مجانی برای صاحب خانه! ۲: یکی تنها برای پلاستیک و قوتی های کنصرف(آهنی و پلاستیکی) با سرپوش و صندوقی زرد! با داشتن مجانی برای صاحب خانه! ۳: یکی برای بیوه(آشقالی باغچه و باقی میوه و بقیه خوراک). در این قسمت برای برگشت کمی پول باید صاحب خانه بدهد! ۴:صندوقی آشقالی باقی مانده که جزوه آن سه گروه بالا نمیشود با رنگ و سرپوشی سیاه! این صندوق بر خلافی دیگر صندوق ها برای هر خانواری اجباری بوده و گنجایش آن نیز مطابقی تعدادی افرادی ساکن در هر خانه تعین و ارسال میشود و وزن مقداری زباله تولید شده توسط هر خانواری در موقع برگشت و یا تخلیه توسط شرکت های مسؤل وزن میگردد و ثبت گردیده و در آخر سال با هر خانواری حساب دهی میشود. برعلاوه و اضافه در بیرون نیز برای هر منطقه ای صندوق های برای جمع آوری بطری های شیشه ای (با سه رنگی مختلف، سفید، سبز و قهوه) و صندوق های آهنی برای کارتن های بزرگ کاغذی وجود دارد و همچنان صندوقهای برای لباس های قابلی استفاده برای مؤسسات خیرخواهانه گذاشته شده.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس