به گزارش مشرق، کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش می یابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سطح زیرکشت باغهای کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند . نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استانهای مازندران ، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب میشود که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر می شود .
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989098.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989087.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989091.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989089.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989097.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989093.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989094.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989092.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989088.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989095.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989090.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989096.jpg?ts=1701595346000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/03/4/3989099.jpg?ts=1701595347000)