کد خبر 13283
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۶

دلايل حمايت از دولت؛ درباره صدا و سيما؛ دولت و حجاب و عفاف؛ مکتب ايراني و ....

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا اسلاميان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: سفر رهبر معظم انقلاب به قم از الطاف الهي بود که توطئه دشمنان در القاي فاصله بين نظام و مرجعيت و روحانيت را نقش بر آب کرد و انصافا حضور بزرگان حوزه و مردم در صحنه استقبال از ولي امر مسلمين سيلي به صورت دشمنان و مشت محکمي بر دهان بدخواهان و ياوه‌گويان بود.

* سفر رهبر انقلاب به قم و عنايت ايشان به جامعه مدرسين
رهبر معظم انقلاب روز سه‌شنبه 27 مهر ماه به منظور سفري 10 روزه به قم رفتند که سفر ايشان در رسانه‌ها بازتاب گسترده‌اي يافت؛ حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در اين سفر علاوه بر مردم و اقشار مختلف استان با مراجع عظام، روحانيون و طلاب و اعضاي جامعه مدرسين حوزه علميه قم ديدار داشتند.
ديدار نخست جامعه مدرسين حوزه علميه قم با رهبر فرزانه انقلاب روز شنبه اول آبان صورت گرفت و با تاکيد حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ملاقات ديگري در روز پنجشنبه ششم آبان ماه در دفتر ايشان در قم انجام شد که جزئيات اين ديدارها از مهم‌ترين موضوعات سفر رهبري بود که با يک عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم درباره ناگفته‌هاي مهم اين نشست‌ها به گفت‌وگو نشسته‌ايم.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان گفت: اعضاي جامعه مدرسين در زمان حيات حضرت آيت‌الله مشکيني هم خدمت مقام معظم رهبري رسيدند و ايشان همواره به اعضاي جامعه لطف داشته‌اند اما در دو ديداري که طي سفر اخير رهبر انقلاب به قم انجام شد، از جامعه تجليل بي‌نظيري کردند و فرمودند "هيچ مجموعه‌اي را بديل جامعه مدرسين نمي‌دانم ".
وي افزود: بنده طي 15 سالي که در جامعه حضور دارم، همواره روحيه نقادي داشته‌ام اما انصافا جامعه نهادي است که بر اساس تقوا بنا شده و دوستان بدون هيچ‌گونه چشمداشت و دريافت يک ريال حقوق و مزايا ارزشمندترين اوقات خود را به جامعه اختصاص مي‌دهند.
"يادم مي‌آيد که مرحوم حاج حسن آقاي تهراني با آنکه بيماري صعب‌العلاجي داشتند و همسرشان هم بيمار بودند به طوري که مي‌فرمودند من بعد از هر جلسه جامعه مجبور مي‌شوم به بيمارستان بروم، مقيد به شرکت در جلسات جامعه بودند که اين ناشي از دغدغه ديني ايشان بود ".
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: رهبر معظم انقلاب در ديدار با اعضاي جامعه ابراز محبت وافري داشتند و به حق فرمودند که اين نهاد مقدس است و بديل ندارد و تاکيد ايشان هم هدف‌دار بود.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان درباره دليل عنايت رهبر انقلاب به مدرسين حوزه علميه قم توضيح داد: از ديرباز برخي ايادي دنبال تضعيف جامعه بودند و حتي رهبر انقلاب فرمودند "بعد از پيروزي انقلاب اسلامي هم در تهران و هم در قم عده‌اي تلاش مي‌کردند جامعه مدرسين را از بين ببرند " و حتي متذکر شدند "آن شخص را مي‌شناسم و شاهد هم دارم که در جلسه‌اي نيت خود را علني کرده است ".
وي خاطرنشان کرد: جامعه مدرسين به تعبير حضرت امام (ره) از نظر ديانت و دلسوزي و سابقه انقلاب و همراهي با امام و رهبري نهاد سالمي است و بنيانگذار فقيد جمهوري اسلامي به جوانان حوزه توصيه مي‌کردند که از جامعه جدا نشوند تا گرفتار اسلام آمريکايي نشوند.

* ديدار اول جامعه مدرسين
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: در ديدار نخست جامعه با رهبر انقلاب قرار نبود غير از آيت‌الله يزدي که سخنان کوتاهي بيان کردند، ديگر اعضاي جامعه صحبت کنند ولي آقا فرمودند "قبلا رسم اين بود که آقايان صحبت مي‌کردند و الان هم همان روال باشد " و لذا تعد‌ادي از دوستان ثبت‌نام و به نوبت مطالب خود را طرح کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: طولاني شدن سخنان اعضا در جلسه اول باعث شد که وقت براي صحبت حضرت آقا نماند و به همين دليل قرار شد جلسه دوم برگزار شود تا از رهنمودهاي ايشان استفاده کنيم که در جلسه دوم نيز چند نفر از دوستان که باقي مانده بودند صحبت کردند و تعدادي هم به دليل ضيق وقت از بيان مطالب خود صرف‌نظر کردند.

* ديدار دوم؛ حجاب و عفاف
وي با بيان اينکه رهبر انقلاب با دقت و حوصله سخنان دوستان را گوش مي‌دادند و يادداشت برداري مي‌کردند و به آنها پاسخ مي‌دادند؛ ادامه داد: يکي از دوستان مسئله حجاب و عفاف را مطرح کرد و حرف‌هاي او تعريض به بي ‌توجهي برخي مسئولان نسبت به حجاب فقهي بود که آقا فرمودند "من اين مطلب را قبول ندارم؛ مسئولان امروز همه حجاب فقهي را قبول دارند ولي اختلاف سليقه در تاکتيک‌هاست ".
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان اضافه کرد: حضرت آقا فرمودند "فرضا دختري که حجاب کاملي ندارد اما شب قدر يا در مجلس دعاي کميل شرکت و به درگاه خداوند تضرع مي‌کند و يا در راهپيمايي 22 بهمن تصوير امام را مي‌گيرد، نمي‌توان گفت که بي‌دين است بلکه نمي‌داند حجاب اسلامي چيست که بايد او را توجيه کرد. بايد در باب حجاب کتاب نوشت و از طرق مختلف مانند فيلم‌هاي تلويزيوني حجاب را تبيين و افراد ناآگاه را ارشاد کرد ".
وي متذکر شد: رهبر انقلاب با آنکه جهت‌گيري کلي دولت را تائيد کردند و تصريح داشتند نمي‌خواهند يک طرف را تأييد کنند اما اين را به قاطعيت فرمودند که "مسئولين فعلي با حجاب فقهي مخالف نيستند ولي در تاکتيک‌ها اختلاف وجود دارد ".

* دلايل حمايت از دولت
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: هنگامي که بحث به دولت کشيده شد، دوستان مسائلي را مطرح کردند که حضرت آقا در پاسخ فرمودند "بنده از همه دولت‌ها حمايت کرده‌ام ولي اين دولت با دولت‌هاي گذشته تفاوت دارد و فرق اساسي در اين است که تلاش نمي کنند حاکميت دوگانه درست کند ".
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان يادآور شد: در گذشته حرف دشمن القاي حاکميت دوگانه بود و در برخي ادوار هم برخي افراد دنبال القاي اين وضعيت در کشور بودند که دولت و مجلس در مقابل ولايت فقيه که محور نظام است، قرار دارد ولي الان اينگونه نيست ".
وي افزود: مقام معظم رهبري با قاطعيت فرمودند که "در شرايط کنوني اختلاف نظر هست و من هم برخي مسائل را قبول ندارم اما الان اگر رهبري چيزي بگويد، رئيس جمهور مي‌پذيرد و به آن عمل مي‌کند " و اين مطلب بسيار مهم است که برخلاف آنچه القا و تصور مي‌شود که آقاي احمدي‌نژاد به حرف رهبري گوش نمي‌دهد، آقا تصريح فرمودند که اينگونه نيست.
نماينده مردم چهارمحال و بختياري در مجلس خبرگان رهبري گفت: رهبر انقلاب فرمودند "امروز وقتي رئيس جمهور يا مسئول ارشدي از دولت به خارج از کشور مي‌رود، من نگراني ندارم اما قبلا نگران بودم که مسئولان در خارج از کشور مي خواهند چه بگويند؟ " و نمونه‌هايي نيز درباره سوء‌رفتارهاي گذشته ذکر کردند و به عنوان مثال فرمودند "يک بار در موضوع روابط با يک کشور اروپايي کاغذي آوردند و مطالبي مطرح کردند که خلاف عزت بود و من جلوي آنها ‌ايستادم و حتي در مورد مشابهي ‌گفتم اگر اين کار را بکنيد، مخالفت خود را اعلام مي‌کنم ".

* ... درباره مکتب ايراني
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: حضرت آقا فرمودند "دولتمردان فعلي حرف حق و حرف نظام و حرف انقلاب را مي‌زنند و جاي نگراني نيست " و بعد هم به موضوع طرح مکتب ايراني اشاره کرده و فرمودند "من با طرح مکتب ايراني مخالفم و نسبت به اين موضوع به آقايان تذکر هم دادم ولي برداشتم اين نيست که منظور آنها مقابل قرار دادن ايرانيت در برابر اسلاميت باشد ".
وي ادامه داد: بنده هم همين اعتقاد را دارم که آقاي احمدي‌نژاد واقعا نمي‌خواهد ايران را مقابل اسلام و برتر از آن قرار دهد؛ چرا که هيچ رئيس جمهوري به اندازه او از اسلام و آرمان‌‌ها و ارزش‌هاي اسلامي در سازمان ملل سخن نگفته و بنده با آنکه همواره به مسئولان انتقاد کرده ام اما انصافا او بود که نام امام زمان (عج) و حضرت زهرا (س) را در محافل بين المللي احيا کرده که البته اين شرط کافي براي مسئولان نظام اسلامي نيست اما شرط لازم است.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان که تاکيد کرد شناختي از رحيم مشايي ندارد اما با حرف‌هاي وي مخالف است، اين نکته را نيز متذکر شد که بايد با مطالب نادرست بر اساس "الباطل يموت بترک ذکره " برخورد کرد و به جاي گسترش آنها در رسانه‌ها، اين گونه مطالب را فراموش کرد.
وي خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در سخنراني‌هاي عمومي نوعا درباره نيازهاي منطقه‌اي و مسائل اجرايي بحث نمي‌کنند، اما در جمع پرشور مردم قم در عين حمايت از دولت توصيه‌هايي درباره رسيدگي به امور مردم خصوصا بحث معيشت و حتي درباره قم سفارش ويژه داشتند که خدمت به قم خدمت به شهر يا استان نيست، بلکه خدمت به خاستگاه انقلاب و همه کشور است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم درباره تاکيد رهبر انقلاب بر نقش آفريني اين تشکل روحاني در امور اظهار داشت: آقا در ديدار قبلي جامعه مدرسين فرمودند که "جامعه مدرسين در مسائل کشور نقش لا و نعم و در صحنه تحولات حضور پر رنگ و محوري و تأثيرگذار داشته باشد " و اين بار هم به صراحت تاکيد فرمودند اين نهاد بي‌بديل بايد ادامه داشته باشد و حرکت آن قطع نشود و به تعبير بنده اين حرکت ابتر نماند و گسترش يابد.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: در جامعه مدرسين هر چند سال يک‌بار برخي آقايان اعاظم فوت مي‌شوند و اعضا و اساتيد جديد بايد جايگزين آنها شوند اما اين خيلي گستره نداشته و متناسب با حوزه‌اي که چند صد استاد دارد، نيست که البته آقا بر لزوم گسترش نهاد جامعه مدرسين به منظور تقويت ارتباطات حوزوي آن تاکيد فرمودند.
وي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که پايه اصلي حوزه‌هاي علميه، علم است و ترويج علم و گرايش به علم بايد شعار جامعه مدرسين باشد و همين موضوع قطعا به پويايي حوزه‌‌هاي علميه منجر خواهد شد.
استاد حوزه‌هاي علميه گفت: امروز بحث ولايت فقيه در درس خارج فقه برخي آيات مطرح است و بزرگاني چون حضرت آيت‌الله مؤمن اين مسئله را تدريس مي‌‌کنند اما برخي دوستان متقاضي آن بودند که اين موضوع در متون درسي حوزوي هم مطرح شود که آقا هم تاکيد داشتند اين کار صورت گيرد.

* ارتباط جامعه مدرسين با مراجع عظام تقليد و مراکز علمي دنيا
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: ارتباط با مراجع عظام تقليد از ديگر تاکيدات رهبر معظم انقلاب بود که البته در برنامه‌هاي جامعه وجود دارد و برخي مراجع مانند حضرت آيت‌الله فاضل لنکراني عضو جامعه بودند و برخي مانند حضرت آيت‌الله مکارم شيرازي هنوز عضو جامعه هستند.
وي اضافه کرد: آيت‌الله فاضل لنکراني از نظر جسمي امکان حضور در جلسات جامعه را نداشت اما همواره بر عضويت خودشان تاکيد داشتند و گويا بر اين عضويت افتخار مي‌کردند و زمان آيت‌الله مشکيني دو بار به منزل آيت‌الله فاضل لنکراني رفتيم و با آيت‌الله مکارم شيرازي هم جلساتي داشتيم که شرايط جسمي ايشان اجازه نمي‌دهد در جلسات بيايد اما اگر لازم باشد، جامعه حتما با ايشان ملاقات خواهد کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان تصريح کرد: آرزوي بنده از 30 سال قبل اين بوده و معتقدم که جامعه مدرسين بايد با مراجع عظام و علما رابطه گسترده و مناسب داشته باشد و اطلاعات صحيح روز را در اختيار آنها قرار دهد تا از تصميم‌گيري و اظهار نظر بر اساس اطلاعات نادرست جلوگيري شود.
به گفته او، رهبر فرزانه انقلاب در اين ديدار همچنين بر ارتباط کيفي جامعه مدرسين با اساتيد حوزوي و بدنه حوزه هم تاکيد داشتند که البته به گفته اين عضو جامعه، امروز يک کانال ارتباطي در اين زمينه وجود دارد و انتخابات مجمع نمايندگان طلاب در سراسر کشور توسط اين تشکل برگزار مي‌شود.
ارتباط با مراکز علمي جهان اسلام مانند جامعه الازهر مصر از ديگر تاکيدات رهبر انقلاب در ديدار مدرسين حوزه علميه قم با ايشان بود که عضو جامعه مدرسين در اين باره اظهار داشت: در حال حاضر جامعه با الازهر ارتباط رسمي ندارد ولي آقا تاکيد داشتند که اين کار صورت گيرد؛ چرا که اگر اسلام و شيعه به درستي شناسانده شود، وهابي‌ها و سلفي‌ها نمي‌توانند با سوء استفاده از ناآگاهي‌ مسلمانان تبليغات منفي کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: امروز متاسفانه وقتي با فردي عرب در کشوري مواجه مي‌شويم، تصور نادرستي از شيعه دارد و فرد شيعه را مسلم نمي داند که البته در کنار قصور در اين زمينه، برخي رفتارهاي نادرست معدودي هم ملاک قضاوت آنها قرار گرفته که اين وضعيت بايد اصلاح شود.
وي با اشاره به تاکيد رهبر معظم انقلاب به ارتباط جامعه مدرسين با الازهر، گفت: حضرت آقا در اين خصوص فرمودند "با علماي جامعه الازهر مکاتبه و مراوده شود " و به عنوان نمونه در اين خصوص به مکاتبات و مباحثات علمي سيد شرف‌الدين اشاره فرمودند که نتيجه کار وي کتاب ارزشمند المراجعات شد و حتي تاکيد فرمودند "با عالمان مسيحي و غير مسلمان در دانشگاه‌هاي دنيا هم به منظور معرفي اسلام رابطه برقرار شود " و متذکر شدند "قطعا اگر آنها حقيقت اسلام و معارف ناب اهل بيت (ع) را بفهمند، تشنه مي‌شوند اما مشکلات موجود، ناشي از عدم اطلاع آنهاست ".

* استقلال حوزه‌هاي علميه
نماينده چهارمحال و بختياري در مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از گفت‌وگوي تفصيلي خود با فارس اظهار داشت: مسئله استقلال حوزه هم موضوع مهمي بود که در ديدار جامعه مدرسين با رهبر معظم انقلاب طرح و بررسي شد و حضرت آقا در اين نشست، رابطه حوزه با نظام را دقيق تبيين فرمودند.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: ايشان ضمن دفاع از استقلال حوزه تاکيد داشتند حوزه با حفظ استقلال خود، نبايد پيوندش با نظام را قطع کند و آقايان مراقب توطئه‌هاي دشمنان باشد که مي خواهند در قالب شعارهاي فريبنده "آخوند حکومتي " و "حکومت آخوندي " اين رابطه را قطع کنند.
وي اضافه کرد: مقام معظم رهبري فرمودند "حوزه‌ها بايد مردمي اداره شوند و روحانيان بايد از نظر معيشتي مستقل باشند و مانند گذشته نيازهاي مالي آنها از طريق وجوهات تامين شود اما حوزه براي نظام نقش حامي ناصح را دارد و به عنوان نظريه‌پرداز نظام بايد حمايت و نصيحت کند.

* تحول در حوزه با حفظ اصول و سنت‌ها
استاد حوزه‌هاي علميه گفت: رهبر معظم انقلاب در همين راستا به نظام تحصيلي حوزه و روش تدريس و تدرس حوزه‌ها هم پرداختند و با تاکيد بر روش سنتي حوزه تصريح فرمودند که "تحول در حوزه بايد با حفظ اصول و سنت‌ها صورت گيرد نه اينکه تحت عنوان پويايي نظام سنتي حوزه را تخريب کنيم ".
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان توضيح داد: نظام تحصيلي حوزه اينگونه بوده که طلبه قبل از جلسه تدريس آن درس را مطالعه مي‌کرده و در جلسه با استاد مباحثه مي‌کرده و گاهي اوقات زمان زيادي از کلاس به طرح اشکال و پاسخ به شبهات صرف مي‌شد؛ در کنار اين بحث‌هاي آزاد وقتي خود طلبه‌اي هم درس را ياد مي‌گرفت، همان را سال بعد به شاگردان تازه وارد تدريس مي‌کرد که با اين کار خودش هم پرورش مي‌يافت.
وي ادامه داد: نکته ديگر اين بود که درس‌ها را يک روز در ميان شاگردان تدريس مي‌کردند و اين نظام تدريس مورد تاکيد رهبر انقلاب قرار گرفت و فرمودند که "دنياي غرب دانسته يا ندانسته به اين رويه روي آورده که يا از حوزه الگو گرفته‌اند و يا اينکه تجربه آنها را به اين روش رسانده‌ است ".
اين استاد حوزه‌هاي علميه تصريح کرد: چند سال قبل نوشته‌اي از ژاپن آورده بودند که بر محاسن نظام تحصيلي حوزه تاکيد داشت اما حالا در حوزه روش‌هاي گذشته به دلايلي ضعيف شده و به قول آقا ما به دنبال طرح‌هاي عقب‌‌افتاده ديگران مي‌رويم که رهبري تاکيد داشتند بايد نظام تدريس و تدرس قديم حوزه با نظم و برنامه پيگيري شود که در حال تدوين طرحي در اين زمينه هستيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا در نشست‌هاي جامعه مدرسين با رهبر انقلاب بحثي در خصوص انتشار رساله عمليه ايشان هم مطرح شد، گفت که در اين ديدارها چنين موضوعي مطرح نشد اما با توجه به درخواست مکرر مردم و شعارهاي حوزويان و نخبگان در ديدار روز يکشنبه با آقا، شايد برخي اعضاي جامعه خصوصي چنين مسئله‌اي را با ايشان در ميان گذاشته باشند.

* درباره رسانه ملي
عضو کميسيون فرهنگي - اجتماعي مجلس خبرگان رهبري گفت: بحث صدا و سيما از دغدغه‌هاي به حقي بود که برخي اعضاي جامعه مدرسين در ديدار با رهبر فرزانه انقلاب مطرح کردند و ايشان هم در پاسخ فرمودند "من از عملکرد صدا و سيما دفاع نمي‌کنم و اشکال وارد است و خيلي هم براي اين موضوع وقت مي گذارم ".
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: آقا فرمودند "من به مسئولان صدا و سيما خيلي تذکر مي‌دهم ولي با همه اين تذکرات دردمندانه، اين خروجي صدا و سيماست " و تاکيد فرمودند "آقايان جامعه مدرسين بايد کاري کنند که روحيه ايمان در هنرمندان و روح ايماني در جامعه تزريق شده و گسترش يابد " و اين را هم تصريح کردند که "اگر هنرمندان ما ايمان پيدا کنند و روح ايماني در آنها تقويت شود، بسياري از مشکلات فعلي برطرف مي‌شود ".
وي متذکر شد که پيش از اين سه مرتبه با عزت‌الله ضرغامي در خصوص وضعيت رسانه ملي بحث کرده‌ايم که دو مرتبه رئيس صدا و سيما در جامعه مدرسين حضور يافته و يک‌ بار هم در شوراي نگهبان در حضور آيت‌الله جنتي و ديگر اعضاي شورا در خصوص وضعيت تلويزيون با وي صحبت کرده‌ايم.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان گفت که يک‌بار هم معاونان آقاي ضرغامي و روساي شبکه‌هاي سيما به قم رفتند و در جلسه با جمع محدودي از اعضاي جامعه مدرسين به مدت 6 ساعت بحث کردند که يکي از آنها که مدير مطرحي بود، پس از استماع سخنان اعضاي جامعه اعلام کرد حرف‌هاي آقايان درست است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: برخي علوم اساسا اسلامي است و موسس آنها مسلمانان هستند اما تلويزيون ايراد مبنايي دارد و بنيه علي الفساد است و آن را براي درس اخلاق به مردم درست نکرده‌اند، بلکه وسيله‌اي براي سرگرم کردن مردم با استفاده از ابزار غفلت زا و تصاوير نادرست و موسيقي است.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان بر همين اساس به ذکر خاطره‌اي در اين زمينه پرداخت و گفت: مدير کل صدا و سيماي يکي از استان هاي مهم کشور که فردي مومن است، مي گفت ما مي رويم بچه هيئتي مي آوريم ولي 2 ماه نمي شود که مي بينيم عوض شده و محاسن خود را با تيغ مي تراشد و راه چاره اين وضعيت هم اين است که هنرمندان مومن پرورش يابند و روحيه ايماني را گسترش دهيم.
او مي گويد واقعا به ايمان مسئولان صدا و سيما ايمان دارد ولي معتقد است "فضا به گونه اي است که آنها تصور مي کنند با توليد فلان سريال که اتفاقا مخرب فرهنگ جامعه است، خدمت و در مسير هدايت جامعه حرکت مي کنند؛ در حاليکه سريال جذابي که براي يک فصل ساخته و در مدتي معين پخش مي شود، در يک دوره زماني فرهنگ جامعه را عوض مي کند ".
عضو کميسيون فرهنگي - اجتماعي مجلس خبرگان رهبري گفت: برخي منتقدان به سريال‌هاي تلويزيوني وقتي به يک سريال ايراد مي گيرند، مي گويند که مثلا گويش مردم فلان منطقه را هدف گرفته و براي گويش مردم نگرانند اما براي دين و اخلاق مردم دلسوزي نمي کنند و شما در سريالي مانند "متهم گريخت " مي بينيد که همه بازيگران به گونه اي عاشق همديگرند که تداوم اين وضع در نهايت به عادي سازي روابط دختر و پسر و زن و مرد و تغيير تدريجي ذائقه اجتماع منتهي مي شود.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان افزود: برخي مي گويند تلويزيون مي خواهد با ديگر رسانه‌ها رقابت و بينندگان شبکه‌هاي ماهواره اي را جذب کند ولي واقعيت اين است که آنکه اهل ديدن ماهواره يا سينما و CD است، حتما بعد از ديدن آنها سراغ تلويزيون مي رود و حرف ما اين است که چرا بايد براي به دست آوردن دل اين عده، قاطبه مومنان و نيروهاي وفادار به انقلاب را ناراضي کرده و از دست بدهيم.
وي خاطرنشان مي کند: فراوان ديده شده افراد مومن از ديدن تلويزيون گلايه کرده‌اند که با فيلم‌هاي خود، خوب‌ها را بد مي کند ولي يک مورد نمي‌توانيد پيدا کنيد که فردي با ديدن سريال هايي مثل شب‌هاي برره، کمربندها را ببنديم، زن بابا، خوش نشين‌ها و يا شمس‌العماره که لهوي بود، ماهواره را ترک کرده باشد.
اين استاد حوزه‌هاي علميه در پايان متذکر شد که رهبر معظم انقلاب در ديدار جامعه مدرسين حوزه علميه قم از ورود روحانيت آشنا به کار در عرصه‌هاي صدا و سيما که هم هنر را بفهمند و هم خوب بدرخشند، سخن به ميان آوردند و ضرورت آشنا ساختن توليد کنندگان، هنرمندان و فيلم‌سازان با مباني فکر ديني را کار حوزه دانستند.
لازم به يادآوري است؛ گفت‌وگوي خبرگزاري فارس با حجت‌الاسلام والمسلمين اسلاميان حدود 4 ساعت طول کشيد و آنچه منتشر شد، تنها بخشي از اين مصاحبه و مربوط به جزئيات ديدارهاي مدرسين حوزه با رهبر فرزانه انقلاب است و مشروح گفت‌وگو، روزهاي آينده منتشر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس