به‌دنبال رد صلاحیت کروبی، الیاس حضرتی دبیرکل حزب اعتماد ملی شد

انتخاباتی که اصلاح طلبان هیچ نامزدی در آن نداشتند اما به جای تحریم انتخابات و یا تأکید بر اینکه امکان رقابت نیست(!) از گزینه "نامزد نزدیک" حمایت کردند و اتفاقا انتخابات هم پرشور شد.

سرویس سیاست مشرق - الیاس حضرتی، از فعالان اصلاح طلب اخیرا در بخشی از یک یادداشت با انتقاد از وجود جریانی تحجرگرا در کشور گفته است: سایه این گفتمان بر سر بسیاری از نهادها گسترده شده و تبدیل به گفتمان حاکم شده، این جماعت توانسته حرف و نظر خود را پیش ببرد و مجلس آینده را با اکثریت قاطعی از این جریان بی‌اعتقاد به انتخابات، رای و اراده مردم تشکیل دهد. نتیجتا تا این لحظه این‌گونه شده که علاوه بر بی‌توجهی به مشارکت حداکثری مردم، این‌بار کاملا و آشکارا به نظرات و دیدگاه‌های رهبری هم بی‌توجهی صورت گرفته و این جریان با برگزاری یک انتخابات بی‌رونق با مشارکت حداقلی کشور را به دامگاه توفانی از حوادث می‌برد، به خدا باید پناه برد از این سوءتدبیر.

به گزارش اعتمادآنلاین، او می افزاید: دلمان می‌خواست می‌توانستیم کمکی به پرشور شدن انتخابات می‌کردیم هرچند از سوی بخشی از مردم هم مورد نکوهش و سرزنش قرار گیریم. با این حال معتقدم اغلب مسیرها دیگر بسته شده و امکان صورت گرفتن یک رقابت قوی با مشارکت بالا تقریبا صفر شده است. تا بعد چه پیش‌ آید.[۱]

*یکی از ابتلائات سیاست در ایران این است که برخی رجال و فعالان سیاسی اگرچه یک انتقاد درست را مطرح می کنند اما در پیوست این انتقاد صحیح به جای بسط معنی و تشریح ابعاد مختلف ماجرا؛ بلافاصله پیگیر مطامع غلط و منافع گروهی خود می شوند.

نتیجه آنکه آن انتقاد صحیح به حاشیه می رود و فضای سیاست معقول، مشتبه می شود.

از انتقاد حضرتی که بگذریم لکن اشاره او بر اینکه مجلس آینده قرار است با اکثریت کسانی که بی اعتقاد به رای مردم هستند؛ شکل بگیرد؛ یک اشاره ناجوانمردانه است.

اولا ترکیب مجلس آینده هنوز معلوم نیست، ثانیا دوستان آقای حضرتی و بسا خود ایشان دست به تحریم انتخابات زده اند و این مسئله در چینش مجلس آینده نقش خواهد داشت. و ثالثا اینکه فردی از هم اکنون نمایندگان مجلس آینده را متهم به امر ناممکنی به نام بی اعتقادی نسبت به رأی مردم می کند؛ مصداق ناجوانمردی است.

ناجوانمردی بزرگتر اما اصرار حضرتی است به اینکه امکان رقابت قوی با مشارکت بالا تقریبا صفر شده!

آقای حضرتی چرا از ماجرای انتخابات سال ۹۲ حرف نمی زند؟

انتخاباتی که اصلاح طلبان هیچ نامزدی در آن نداشتند اما به جای تحریم انتخابات و یا تأکید بر اینکه امکان رقابت نیست(!) از گزینه "نامزد نزدیک" حمایت کردند و اتفاقا انتخابات هم پرشور شد و هم چپ ها آن رقابت را بردند.

پس می شود ناجوانمرد نبود و با عقلانیت حرکت کرد!

باید منتظر بود و دید اصلاح طلبان تحریمی و چپ های مردد؛ کدامیک را انتخاب می کنند. ناجوانمردی و تحریم انتخابات یا عقلانیت و تلاش برای باز ماندن مسیر صندوق رأی؟!



۱_https://www.etemadonline.com/tiny/news-۶۴۷۴۹۴

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
    1 0
    قهر اصلاح طلبان تهوع آور با صندوق رأی و انتخابات را باید از الطاف الاهی دانست چرا که این جماعت هرگاه در انتخابات حضور داشته اند اگر پیروز شوند جا پای جاسوسان صهیونی می شوند و هرگاه ببازند به عنوان سربازان صهیونی کشور را به آشوب می کشند و فتنه انگیزی می کنند!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس