-
خوردن چای با توت و خرما ضرر دارد؟
مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.
-
استفاده از چای کیسهای چه خطراتی دارد؟
نتایج مطالعات یک متخصص ترکیهای در دانشگاه سقاریه نشان داده است که حدود ۱۳ هزار ذره میکروپلاستیک از هر عدد چای کیسهای (تی بگ) وارد آب جوشی میشود که از آن برای درست کردن چای استفاده میکنیم و میخوریم.
-
قیمت انواع چای +جدول
در این خبر به بررسی قیمت انواع چای در بازار پرداختیم.
-
گرم کردن دوباره چای چه عوارضی دارد؟
شما همیشه این حق انتخاب را دارید که چای را دوباره گرم کنید و یا آن را تازه مصرف کنید البته که گرم کردن دوباره چای دم شده، بو و خاصیت آن را از بین می برد.
-
۵ خاصیت جالب چای سیاه
چای سیاه نه تنها جایگزینی برای قهوه است، بلکه فواید سلامتی بیشمار و البته ناشناختهای دارد.
-
فیلم/ ناگفتههایی از چایخانه حرم مطهر رضوی
کسانی که دستشان به غذای تبرکی نمیرسید الان به محض ورود به حرم کامشان با چایی حضرتی متبرک میشود.
-
قیمت انواع چای +جدول
در این خبر به بررسی قیمت انواع چای در بازار پرداختیم.
-
فواید فوق العاده نوشیدن چای
محققان می گویند مصرف طولانی مدت چای می تواند سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از اختلال خواب را کاهش دهد.
-
تصویر هوایی زیبا از مزارع چای
تصویر هوایی از برداشت چای در مزارع ویتنام./عکس: AFP
-
عکس/ برداشت بهاره برگ سبز چای در گیلان
برگ سبز چای از اردیبهشت هرسال به دو روش سنتی و مکانیزه در برخی از نقاط شمال کشور توسط چایکاران برداشت میشود.
-
عکس/ برداشت چای در گیلان
با نزدیک شدن به اواسط بهار برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغاز شده است.
-
فیلم/ وضعیت فروشگاههای ترکیه با افزایش قیمت چای
همزمان با افزایش قیمت چای در ترکیه، شهروندان در آنکارا در حال جمع آوری بسته های چای قیمت قدیم از قفسه های یک فروشگاه زنجیره ای هستند.
-
عکس/ نخستین جشنواره چای شهرستان املش
نخستین جشنواره چای شهرستان املش یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در روستای تابستان نشین و قشلاقی بیله لنگه با حضور جمع کثیری از مردم چایکاران و مسئولان برگزار شد.
-
پیشگیری از ابتلا به سرطان با مصرف چای
نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن چای ممکن است سلامت قلب و مغز، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد و خطر سرطان را کاهش دهد.