-
برچسب نانویی لاغری تولید شد
محققان در یک استارت آپ ایرانی موفق شدند با استفاده از فناوری نانو، برچسب هایی را برای از بین بردن چربی های سخت طراحی کنند.
-
فیلم/ آیا ضایعات مرغ و گوشت در سوسیس و کالباس استفاده میشود؟
دکتر عزیزی مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا دارو درباره شبهه وجود ضایعات گوشت و مرغ در سوسیس و کالباس توضیح داد.
-
اسماعیلی: آمارهای مربوط به سقط جنین قابل اعتماد نیستند +فیلم
سخنگوی قوه قضائیه آمار مربوط به سقط غیرقانونی جنین در کشور را غیرقابل اعتبار دانست.
-
تحریمهای آمریکا سلامت مردم را هدف قرار داده است
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تحریمهای آمریکا برخلاف ادعاهای مقامات این کشور سلامت مردم را هدف قرار داده، گفت: با تلاش متخصصان این تحریمها به فرصتی برای خودکفایی در حوزه دارو تبدیل خواهد شد.
-
موادغذایی تراریخته عقیم میکند؟
مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو درباره موادغذایی تراریخته و بحثهای پیرامون این موادغذایی اظهار کرد: بحث تراریخته و جنجالهای مربوط به آنها بیش از ۵۰ سال است که که در دنیا مطرح شده است.
-
شیرینکنندههای مصنوعی کم خطرتر هستند؟
شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.
-
کدام مسمومیتها کُشنده است؟
مسمومیتها، یکی از علل مرگ و میر است و در این بین، برخی از مسمومیتها، خطرناکتر و کشندهتر هستند.