-
درمان گرمازدگی با ۱۰ خوردنی خنککننده تابستانی
فعالیت در تابستان به جز گرمای زیاد، موجب خستگی زودتر میشود. در این گزارش میخوانیم که چه خوراکیهای به خنک ماندن بدن کمک میکنند.
-
فواید یک گیاه معطر در تقویت سیستم ایمنی بدن
ریحان یک گیاه معطر رایج است که خواص مختلفی برای سلامتی دارد که آن را به دلیل خواص تقویت کننده سیستم ایمنی اش مشهور می کند.
-
خواص «عناب»؛ از کاهش عصبانیت تا دفع سموم در هوای آلوده
«عناب» بومی مناطق گرمسیر و خشک بوده و دارای برگهای کوچک سبزرنگ و بدون کرک است. این گیاه برای کاهش عصبانیت و دفع کننده سموم در هوای آلوده است.
-
تفاوت موسیر با سیر و خواص آن
موسیر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و فلاونوئیدهایی مانند کورستین، ویتامین A، ویتامین C و مواد معدنی مهم از جمله گوگرد، پتاسیم و منگنز است.
-
فواید باورنکردنی فلفل دلمهایهای رنگارنگ
فلفل دلمه ای در گروه سبزیجاتی قرار دارد که برای سلامتی پوست و مو مفید بوده زیرا سرشار از ویتامین، مواد معدنی است.
-
جوانسازی پوست با انگور
بدون شک خیلی از ما همیشه به دنبال راه چارهای هستیم تا پوست با طراوت و جوانی داشته باشیم. روشهای زیادی برای جوانسازی پوست وجود دارد که برخی بسیار پرهزینه هستند.
-
نوشیدنی مغذی برای قلب، مغز و گوارش
شیر فندق از ترکیب آب و فندق تهیه میشود و تمام فواید میوه خام فندق را دارد. گرچه ترکیب شیر فندق الزاما مشابه شیر گاو نیست اما این نوشیدنی ارزش تغذیه ای بالایی برای سلامت بدن دارد.
-
۱۸ خاصیت باورنکردنی هل سبز
هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. این مبلغ دارای رایحه ای بسیار خوش بو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد.
-
با این خوراکیها سیستم ایمنی بدنتان را در برابر کرونا تقویت کنید
با این خوراکیها میتوانید سیستم ایمنی بدنتان را در برابر کرونا تقویت کنید.
-
فرق ویتامین D۲ و D۳ در چیست؟
رایجترین ترکیبات ویتامین D شامل ویتامین D ۲ و D ۳ میشوند که از منابع طبیعی مختلفی سرچشمه میگیرند.
-
میزان مصرف ویتامین D در سنین مختلف +جدول
ویتامین D به عنوان ویتامین محلول در چربی دارای نقشهای متعددی در بدن است؛ از جمله شرکت در متابولیسم کلسیم و فسفر در سلامت استخوان و تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها از جمله بیماریهای تنفسی.
-
از دفع سنگ کلیه تا رفع عطش با خربزه
یک فوق تخصص طب سنتی گفت: خربزه یک میوه تابستانی است که برای درمان بسیاری از بیماریها به خصوص یبوست موثر است.
-
درمان خانگی برای سم زدایی خون و پیشگیری از کبد چرب
اولین مرحله چربی کبد زمانی تشخیص داده می شود که تقریبا بیشتر از ۵ درصد سلول های کبد را چربی فرا گرفته باشد. این مرحله معمولا با قرار دادن نمونه ای از کبد در زیر میکروسکوپ تشخیص داده می شود.
-
برای تقویت سیستم ایمنی بدن چی بخوریم؟
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای تقویت سیستم ایمنی بدن مواردی را مطرح کرد.
-
از خواب آوری گیلاس تا آرامبخشی هلو
برخی از میوهها به دلیل ریزمغذیهای بیشتر و خاصترشان، بیشتر مورد توجه متخصصان تغذیه قرار میگیرند و میتوانند تاثیر چشمگیرتری بر سلامتمان داشته باشند.
-
دانه چیا چیست و چه خواصی دارد؟
دانه های چیا در زمرهی سالمترین خوراکیهای سیاره زمین به شمار میروند. آنها مملو از مواد مغذیی هستند که فواید ارزشمندی برای بدن و مغز دارند.
-
انواع غلات، خواص و عوارض آنها
دانههای غلات در زمرهی بزرگترین منابع تامین کنندهی انرژی از مواد غذایی در جهان به حساب میآیند. سه نوع از پرمصرفترین آنها شامل گندم، برنج و ذرت میشود.
-
کاهش کلسترول بد با این میوه تابستانی
شاید در مورد تمام خواص میوه های تابستانی ندانید اما در این مقاله به شما از خواص بسیار زیاد میوه های تابستانی می گوییم.
-
آنچه درباره ویتامین D باید بدانید
هر روز که میگذرد محققان دلایل بیشتری برای اثبات تاثیر مثبت ویتامین D در حفظ سلامت بدن ارائه میدهند و مصرف آن را برای بدن ضروری میدانند.
-
خواص شگفتانگیز سیر برای درمان بیماریها
سیر، به طور گسترده به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده میشود، اما همچنین در طول تاریخ باستان و مدرن به عنوان دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. سیر برای پیشگیری و درمان طیف گستردهای از شرایط و بیماریها استفاده میشود.
-
۹ ماده غذایی بهبود دهنده خلق و خو در فصل گرما
در علم تغذیه، تضعیف خلقوخو یا کاهش اشتها در تابستان، کاملا طبیعی است و برای رها شدن از آن فقط کافی است تغییرات کوچکی در برنامه غذاییتان ایجاد کنید.
-
نقش بادام در کاهش خطر بیماری قلبی
مصرف بادام باعث کاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود.
-
۱۵ خواص فوقالعاده استفاده از رازیانه
رازیانه گیاهی است معطر، برگهای آن نازک و نخی مانند شوید است گلهای رازیانه زرد و بصورت خوشه در انتهای ساقه ظاهر میشود و به دو صورت وحشی و زراعی در ایران دیده میشود.
-
چه وقت دچار کمبود پتاسیم میشویم؟
علائم کمبود پتاسیم را با تغییراتی که در اجابت مزاج و حالات جسمی شما ایجاد می شود تشخیص دهید.
-
سیب زمینی سرخ کرده منجر به کدام بیماری میشود؟
یک متخصص تغذیه گفت: سیب زمینی سرخ کرده باعث افزایش وزن، افزایش قند خون، دیابت و بیماریهای قلبی_عروقی میشود.
-
ساده ترین راه برای درمان کم خونی
کم خونی، باعث به وجود آمدن مشکلات فراوانی مانند ریزش مو و شکنندگی ناخنها خواهد شد که با جذب آهن درمان میشوند.
-
چطور از پوکی استخوان جلوگیری کنیم؟
استحکام استخوان به دو عامل اصلی مقدار توده یا تراکم استخوان و کیفیت استخوان بستگی دارد. پوکی استخوان باعث میشود که استخوانها ضعیف و شکننده شوند.
-
چه کسانی نباید قارچ مصرف کنند؟
یک متخصص طب سنتی گفت: قارچ دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی است، اما بعضی افراد نباید آن را مصرف کنند.
-
آشنایی با خواص تخم شربتی
شربت تخم شربتی از نوشیدنی های سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و بهصورت خنک مصرف میشود. این شربت از ترکیب آب، تخم شربتی، شکر، گلاب و یخ تهیه میشود. همچنین میتوان زعفران نیز به آن افزود.
-
این میوه شگفت انگیز را بخورید
میوه «به» برای درمان بیماریهای دیابت، فشار خون، قلبی و عروقی، سرطان، کبد چرب، کاهش استرس، اسهال و عفونتهای رودهای و ناراحتیهای چشم مفید است.