-
چطور در قرنطینه خانگی غذاهای سالم تهیه کنیم؟
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است.
-
برنامه غذایی مناسب در ایام کرونا چیست؟
استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در ایام کرونا باید در کنار برنامه غذایی کامل، حداقل روزی نیم تا یک ساعت پیاده روی داشته باشیم.
-
تغذیه دوران کرونا را جدی بگیرید
تغذیه مناسب در حفظ سلامتی افراد و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری ها به ویژه بیماری کووید ۱۹ نقش موثری دارد.
-
منابع غذایی تامین آهن برای کودک +فیلم
از آنجایی که فقر آن در مراحل اولیه رشد آسیبهایی را برای کودک به همراه دارد، توجه به تامین این مکمل غذایی برای کودکان بسیار مهم است.
-
خوراکیهای زمستانی کرونایی را بشناسید
تقویت سیستم ایمنی بدن، یکی از روش های پیشگیری از ابتلا به کرونا است که همواره متخصصین تغذیه بر آن تاکید و اصرار دارند.
-
«سیاه دانه و عسل» معجزهای برای درمان کرونا
بر اساس تازهترین تحقیق محققان ترکیب «سیاه دانه و عسل» درمانی برای نوع متوسط بیماری کووید ۱۹ است.
-
عوامل بروز پوکی استخوان؛ بیماری خاموش زنان
استادیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: تجربه نشان داده که عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم به مدت طولانی، منجر به کاهش تراکم استخوان می شود.
-
فیلم/ توصیههای تغذیهای سخنگوی وزارت بهداشت
لاری: نوشیدن مایعات به اندازه کافی به حفظ ایمنی بدن کمک میکند.
-
چند درصد کودکان ایرانی کوتاه قد هستند؟
یک متخصص تغذیه، گفت: در ایران ۱۵.۴ درصد کودکان از کوتاهی در رشد تغذیه ای رنج می برند. همچنین کمبود وزن متوسط تا شدید در ۱۰.۹ درصد از کودکان با توجه به وزن برای شاخص سن ثبت شده است.
-
افزایش احتمال آسیب رودهها با این رژیم غذایی
محققان مشاهده کردند موش های تغذیه شده با میزان بالا قند، مبتلا به کولیت روده حاد، نوعی بیماری التهابی روده، شدند.
-
عوارض تغذیه نامناسب دوران شیرخوارگی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه کشور، گفت: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل مستقیم و عمده سوء تغذیه در طول سال اول زندگی است که زمینه ساز مرگ کودکان زیر ۵ سال می شود.
-
با این میوه ضد چاقی آشنا شوید
خرمالو کالری کمی دارد و در مقابل غنی از فیبر است؛ در نتیجه میتواند در کاهش وزن، کاهش قند خون، بهبود حرکات و عملکرد دستگاه گوارش مؤثر باشد.
-
۱۰ قانون مهم غذا خوردن را فراموش نکنید!
متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت نقش تغذیه در حفظ سلامتی بدن، گفت: ۱۰ اصل مهم در هنگام غذا خوردن را همیشه مد نظر داشته باشید.
-
غذاهایی که به داشتن خواب راحت کمک میکند
یک متخصص تغذیه میگوید خوردن وعدههای غذایی سالم و متعادل از بدنتان پشتیبانی میکند و هورمونهای شما را تنظیم میکند و برخی غذاها بر میزان خواب شما تأثیر میگذارند.
-
یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛
تغذیه روزهای کرونایی چگونه باشد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با تغذیه و رژیم غذایی در روزهای کرونایی، توضیحاتی ارائه داد.
-
نوع حاد ویروس کرونا در کمین افراد چاق
رئیس ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه کشور، گفت: چاقی باعث افزایش خطر ابتلا به نوع حاد ویروس کرونا می شود و خطر بستری شدن را تا ۳ برابر افزایش می دهد.
-
موادغذایی ضدکرونا را بشناسید
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه ویروس کرونا طبعی سرد دارد، گفت: برای مقابله با این بیماری، مصرف مواد غذایی که طبع گرم دارند مانند سیر، دارچین، زنجبیل، رازیانه ، زیره و ترکیب سیاه دانه و عسل پیشنهاد میشود.
-
یک کارشناس تغذیه عنوان کرد؛
چرا کودکان چاق می شوند
یک کارشناس تغذیه، در ارتباط با علل افزایش چاقی در کودکان، نکاتی را متذکر شد.
-
کدام افراد نباید «عسل» مصرف کنند؟
عسل طبیعی ماده غذایی بسیار خوبی است اما مصرف زیاد آن باعث چاقی میشود؛ به طور کلی کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند و دیابتی ها نیز باید به صورت محدود مصرف کنند.
-
روزانه چقدر «قند و شکر» بخوریم؟
متخصص تغذیه گفت: باید مصرف قند و شکر کمتر از ۵ درصد انرژی مصرفی روزانه باشد؛ یعنی در کل میزان غذای مصرفی روزانه، باید کمتر از ۲۵ گرم قند و شکر مصرف کنیم.
-
استاندارد کاهش وزن در هفته چقدر است؟
متخصص تغذیه گفت: افراد مختلف با توجه به سیستم بدنی باید از رژیمهای مختلف غذایی استفاده کنند اما برای این کار حتما باید به متخصص تغذیه مراجعه کرد.
-
پیامدهای دوران کرونا برای بچهها
یک متخصص تغذیه نسبت به چاقی دانش آموزان در دوران کرونا هشدار داد و گفت: کم تحرکی، تماشای تلویزیون، بازی با رایانه و...، باعث شده کودکان و نوجوانان ما روز به روز چاق تر شوند.
-
بهترین جایگزینهای سم سفید را بشناسید
متخصصان تغذیه میگویند مصرف زیاد شکر میتواند عوارض بسیار بدی برای بدن داشته باشد.
-
میزان مصرف ویتامین D در سنین مختلف +جدول
ویتامین D به عنوان ویتامین محلول در چربی دارای نقشهای متعددی در بدن است؛ از جمله شرکت در متابولیسم کلسیم و فسفر در سلامت استخوان و تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها از جمله بیماریهای تنفسی.
-
مصرف زیاد قند چگونه فشار خون را بالا میبرد؟
متخصص تغذیه درخصوص ارتباط مصرف بیش از حد قند و افزایش فشار خون بدن توضیح داد.
-
تغذیه کودکان در ایام کرونا چگونه باشد
مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، گفت: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد.
-
تغذیه مناسب برای کنکوریها چیست؟
متخصص تغذیه به داوطلبان کنکور توصیه کرد: کاهش مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع نشده دارای فرم ترانس را از وعده غذایی خود حذف کنند.
-
مهمترین علت ابتلا به «دیابت» چیست؟
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه چاقی از عوامل مستعد کننده ابتلای افراد به دیابت به شمار میرود، گفت: چاقی و اضافه وزن مهمترین عامل بروز دیابت در جهان محسوب میشود.