-
برای لاغری، برنج بخوریم، یا نخوریم؟
بیشتر مردم برنج راعامل اساسی چاقی می دانند.و به محض اضافه وزن و شروع رژیم خودگرفته، اولین کاری که انجام می دهند حذف برنج از برنامه غذایی و جایگزین کردن نان هست.
-
رژیم کمچرب یا کمکربوهیدرات؟
برخی پژوهشهای جدید نشان داده اند که رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات ممکن است به همان اندازه و حتی بیشتر در کاهش وزن موثر باشند.
-
توصیههای تغذیهای ویژه کنکوریها
کنکور هرساله استرس و دلنگرانیهای خاص خود را دارد؛ به داوطلبان توصیه میشود در این دوره بسیار مهم تغذیه مناسب داشته باشندو هیچ وعده غذایی را از برنامه خود حذف نکنند.
-
سارقان منیزیم بدن را بشناسید
اگرچه مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم یکی از راهبردهای مفید برای دریافت این ماده معدنی به میزان کافی است، عامل مهم دیگری که باید مد نظر قرار داد سن است.
-
کمبود ویتامین D چه عوارضی برای سلامت بدن به دنبال دارد؟
ویتامین D در بسیاری از عملکردهای بدن نقش دارد و کمبود آن در بخشهای مختلف میتواند عوارض جانبی در پی داشته باشد.
-
اگر گوشت قرمز نخوریم، این ۱۰ اتفاق برایمان میافتد
رژیم ترک گوشت قرمز فواید بسیاری برای بدن و محیط اطراف دارند. از حفظ محیط زیست گرفته تا سلامت بدن و افزایش کیفیت زندگی.
-
بایدها و نبایدهای رژیمهای لاغری برای چاقها
یک متخصص تغذیه درباره بایدها و نبایدهای رژیمهای لاغری برای چاقها و مصرف موادغذایی پر کالری توضیح داد.
-
ضرورت مصرف این سبزیجات برای کودکان
یکی از مشکلات بزرگ بسیاری از افرادی که کودکانی خردسال دارند این است که کودکان آنان سبزیجات نمیخورند و بیشتر مایلند خوراکیهایی مانند چیپس و پفک بخورند.
-
پیشگیری از کرونا با ۵ ماده مغذی
رئیس انجمن پروبیوتیک به معرفی پنج ماده مغذی که از ابتلای افراد به ویروس کرونا پیشگیری می کنند، پرداخت.
-
دشمنان کبد را بشناسید
اگرچه الکل را متهم اصلی بیماریهای کبد میدانند اما مصرف قند و چربی و داشتن اضافه وزن نیز میتوانند تاثیری مخربی بر کبد داشته باشند.
-
غذاهایی که خوردن آن ها شما را گرسنه میکند!
غذاهای جوع آور آن دسته از غذاهایی هستند که با خوردنشان بیشتر گرسنه میشویم تا سیر و باعث چاقی میشود.
-
تاثیر پلی فنولهای گیاهی بر سلامت بدن
پلی فنولهای گیاهی باعث کاهش ابتلا به بسیاری از بیماریها میشوند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند.
-
خواص شگفت انگیز انگور برای سلامتی
انگور سرشار از ترکیبات مختلفی است که برای سلامت بدن انسان مفید است.
-
برای تقویت سیستم ایمنی بدن چی بخوریم؟
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای تقویت سیستم ایمنی بدن مواردی را مطرح کرد.
-
انجمادزدایی از گوشت در مایکروویو به شیوه اصولی
انجماد زدایی از گوشت ترفندهایی دارد که به شما آموزش میدهیم.
-
زخم پای دیابتی؛ علل، نشانهها و راههای درمان آن
حدود ۱۵ درصد مبتلایان به دیابت گرفتار زخم پای دیابتی میشوند و حدود ۸۴ درصد از این افراد با قطع عضو قسمت انتهایی پا مواجه میشوند.
-
۷ سوال مهم قبل از شروع رژیم غذایی
مطمئن شوید رژیمی که انتخاب میکنید، قابلیت موثر بودن را دارد و بدین ترتیب خودتان را درمسیر موفقیت قراردهید.
-
رژیم لاغری نوردیک چیست؟
رژیم غذایی نوردیک,رژیم دانمارکی چیستجدیدترین “رژیم غذایی” که در رسانهها پدیدار شد، رژیم غذایی شمال اروپا یا نوردیک خوانده میشود.
-
درمان التهاب مفاصل در طب سنتی
خواه خودتان از تورمهای دردناک رنج میبرید، خواه آشنایانتان از این مشکل در عذاب هستند بدانید که وجه مشترک همهی بیماریهای مفصلی، التهاب است.
-
۸ بلایی که نمک بر سر بدنتان میآورد
نمک برای طعم غذا بسیار کاربرد دارد اما مصرف بیش از حد آن موجب بیماری هایی می شود که جبران ناپذیر است.
-
تقویت سیستم ایمنی کودکان زیر ۵ سال برای مقابله با کرونا
برای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان و پیشگیری از ابتلا آنها به این بیماری موارد زیر را به مادران آموزش دهید.
-
فیلم/ پرهیز غذایی افراد مبتلا به کرونا چگونه است؟
پاسخ متخصص بیماری های عفونی به این سوال را مشاهده می کنید.
-
موادی که از مغز شما در برابر آلودگی هوا محافظت میکند
مطالعات جدید حاکی از آن است که خوردن ماهی روغنی مانند سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی از مغز در برابر آسیب آلودگی هوا محافظت میکند.
-
از خواب آوری گیلاس تا آرامبخشی هلو
برخی از میوهها به دلیل ریزمغذیهای بیشتر و خاصترشان، بیشتر مورد توجه متخصصان تغذیه قرار میگیرند و میتوانند تاثیر چشمگیرتری بر سلامتمان داشته باشند.
-
دانه چیا چیست و چه خواصی دارد؟
دانه های چیا در زمرهی سالمترین خوراکیهای سیاره زمین به شمار میروند. آنها مملو از مواد مغذیی هستند که فواید ارزشمندی برای بدن و مغز دارند.
-
آیا ویتامینهای تاریخ مصرف گذشته را میتوان مصرف کرد؟
مکملهای ویتامین به مرور زمان، قدرت و خاصیت خود را از دست میدهند؛ اما بعد از به پایان رسیدن تاریخمصرفشان، کاملا ناامن نمیشوند.
-
۱۰ نکنه برای فریز کردن مواد غذایی
فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طولانی شدن عمر مصرف آنها است، اما هر موادی را نباید منجمد کرد، زیرا به کیفیت آن آسیب میرسان و میتواند مضر و خطرناک باشد.
-
اثرات رژیم غذایی پرچرب و آنتیبیوتیک
محققان به تازگی دریافتهاند که مصرف آنتیبیوتیک و پیروی از یک رژیم غذایی پرچرب، میتواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای التهابی روده نظیر سندروم روده تحریکپذیر شود.
-
این افراد بیشتر به آنفولانزا مبتلا میشوند
بر اساس نتایج تازه ترین بررسی صورت گرفته که در وب سایت دانشگاه میشیگان منتشر شد، بزرگسالان چاق بیشتر مستعد ابتلا به آنفولانزای H۱N۱ و نوع خوکی آن هستند.
-
انواع غلات، خواص و عوارض آنها
دانههای غلات در زمرهی بزرگترین منابع تامین کنندهی انرژی از مواد غذایی در جهان به حساب میآیند. سه نوع از پرمصرفترین آنها شامل گندم، برنج و ذرت میشود.