-
چگونه بعد از ماه رمضان به تغذیه روزانه برگردیم؟
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: وقتی افراد یک ماه روزه میگیرند سیستم بدن آنها به گونه ای دیگر تنظیم شده است. حالا اگر بخواهند در روز عید فطر و روزهای پس از رمضان پرخوری کنند؛ دچار مشکلاتی خواهند شد.
-
رژیم غذایی مناسب فصل بهار
مواد خوراکی بهاری سرشار از طعم و بافت تازه، آنتیاکسیدان، مواد معدنی، فلاونوئیدها و مواد مغذی هستند. بنابراین در رژیم غذاییتان خوراکیهای بهاری را از یاد نبرید.
-
توصیههای کارشناس تغذیه برای سلامت مسافران نوروزی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، توصیههایی درباره سلامت غذا در سفرهای نوروزی اعلام کرد و گفت: مسافران بهتر است غذای گرم میل کرده و دمای غذا هم بالای ۶۰ درجه سانتیگراد یعنی کاملا داغ باشد.
-
گرسنگی و تشنگی روزه داری را چگونه تحمل کنیم
ماه مبارک رمضان، سبک درست زیستن است و به ما الگویی برای زیست درست در ماههای آینده میدهد.
-
تغذیه صحیح در ماه رمضان
رمضان ماه مهمانی خدا، ماه نزول رحمت و برکات بی پایان پروردگار است. روزه داری در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی بسیار ارزشمندی دارد.
-
ویژگیهای یک تغذیه سالم
یک متخصص تغذیه، در خصوص استفاده از رژیم غذایی مناسب که بدن را سالم نگه دارد، نکاتی را متذکر شد.
-
ایرانی ها باید ویتامین D مصرف کنند/ از کودکی تا سالمندی
رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، بر اهمیت مصرف ویتامین D، برای سنین مختلف جامعه تاکید کرد.
-
برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب داشته باشید
داشتن اطلاعات برای انتخاب مواد غذایی خوب و داشتن فعالیت بدنی می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرطان کمک کند.
-
ادویهای که نابود کننده قند خون است
یک متخصص تغذیه گفت: این ادویه به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود موجب حفظ و بهبود سلولهای بدن در زمان آلودگی هوا میشود.
-
نوما؛ بیماری که صورت فرد را هدف میگیرد!
بیماری نوما یک عفونت کشندهٔ صورت و دهان است که معمولاً بچههای بین ۱ تا ۱۶ساله را درگیر میکند،خصوصاً سنین ۱ تا ۴ سال. بیماری نوما،بافتهای نرم و استخوانهای ساختار دهان و اطراف دهان را از بین میبرد.
-
-
نکات تغذیهای در زمان ابتلا به کرونا
مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در زمان ابتلا به کرونا فراموش نکنید.
-
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛
سنگینی «چاقی» بر دوش نظام سلامت کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: چاقی یکی از مهم ترین عوامل موثر بر افزایش بیماری زایی و افزایش بار مالی بر نظام سلامت و مرگ و میر است.
-
۱۰ صبحانه خوشمزه برای تقویت مغز
صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز می تواند باشد،چرا که احتمالاً می دانید که یک وعده غذایی صبحگاهی، می تواند به عنوان سوخت مفید بدن شما عمل کند و به شما احساس انرژی بدهد.
-
عوارض وحشتناک مصرف زیاد سیر
امروزه در حالی سیر به دلیل خواص و مزایای مناسبش توسط افراد مورد استفاده قرار میگیرد که مصرف بیش از حد سیر مضرات جدی و عوارض نگرانکنندهای را میتواند برای بدن به همراه داشته باشد.
-
سایه این بیماری بر سر همه است
بیماری فشار خون به عنوان یکی از علل ابتلا به بسیاری بیماریها همچون بیماریهای قلبی و عروقی، سکته مغزی، سکته قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب رسیدن به چشم و...در علم پزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است.
-
اینفوگرافیک/ درمان طبیعی سرماخوردگی با این مواد غذایی
با ادغام غذاهای غنی از ویتامین و آنتی اکسیدان در رژیم غذایی خود، میتوانید طول بیماری را کاهش داده و امکان مبارزه بهتر سیستم ایمنی بدنتان درمقابل بیماری را فراهم کنید.
-
-
-
-
نشانههای سرطان دستگاه گوارش را بشناسید
یک متخصص جراحی عمومی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در خصوص بیماریهای بدخیم معده، نکاتی را متذکر شد.
-
در روزهای آلودگی هوا چی بخوریم؟
کارشناس دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: در روزهای آلودگی هوا مردم از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزی، حبوبات کامل فراوان و مقدار چربی، شیرینی و نمک کم استفاده کنند.
-
-
نکات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی
رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تبیین نکات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت.
-
-
-
خواص شگفت انگیز لبو
لبو به دلیل دارا بودن مواد معدنی غنی و انواع ویتامین ها خواص درمانی زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد.
-
توصیههای خوراکی وزارت بهداشت درباره آنفلوانزا
بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا شسستن مرتب دستها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.
-
تقویت سلامت رودهها با مصرف بادام
محققان می گویند بادام می تواند اسید چرب بوتیرات با زنجیره کوتاه را که برای سلامت روده مهم است، تقویت کند.
-