-
۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در وعده صبحانه
متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.
-
اگر جزو این مشاغل هستید حتما شکلات بخورید!
مطالعات علمی اثر غیرقابل انکار مثبت شکلات بر سلامتی زنان، معلمان و پزشکان را اثبات کرده است.
-
سارقان منیزیم بدن را بشناسید
اگرچه مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم یکی از راهبردهای مفید برای دریافت این ماده معدنی به میزان کافی است، عامل مهم دیگری که باید مد نظر قرار داد سن است.
-
سم پنهان در غذا را بشناسید
سرب از آلایندههای محیطی است و به دو شکل آلی و معدنی در طبیعت وجود دارد و از بین تمام فلزات سنگین، بیشترین قدمت را در آلودگی محیط و مسمومیت انسان دارا است.
-
برای تقویت سیستم ایمنی بدن چی بخوریم؟
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای تقویت سیستم ایمنی بدن مواردی را مطرح کرد.
-
زخم پای دیابتی؛ علل، نشانهها و راههای درمان آن
حدود ۱۵ درصد مبتلایان به دیابت گرفتار زخم پای دیابتی میشوند و حدود ۸۴ درصد از این افراد با قطع عضو قسمت انتهایی پا مواجه میشوند.
-
از خواب آوری گیلاس تا آرامبخشی هلو
برخی از میوهها به دلیل ریزمغذیهای بیشتر و خاصترشان، بیشتر مورد توجه متخصصان تغذیه قرار میگیرند و میتوانند تاثیر چشمگیرتری بر سلامتمان داشته باشند.
-
دانه چیا چیست و چه خواصی دارد؟
دانه های چیا در زمرهی سالمترین خوراکیهای سیاره زمین به شمار میروند. آنها مملو از مواد مغذیی هستند که فواید ارزشمندی برای بدن و مغز دارند.
-
انواع غلات، خواص و عوارض آنها
دانههای غلات در زمرهی بزرگترین منابع تامین کنندهی انرژی از مواد غذایی در جهان به حساب میآیند. سه نوع از پرمصرفترین آنها شامل گندم، برنج و ذرت میشود.
-
کاهش کلسترول بد با این میوه تابستانی
شاید در مورد تمام خواص میوه های تابستانی ندانید اما در این مقاله به شما از خواص بسیار زیاد میوه های تابستانی می گوییم.
-
آنچه درباره ویتامین D باید بدانید
هر روز که میگذرد محققان دلایل بیشتری برای اثبات تاثیر مثبت ویتامین D در حفظ سلامت بدن ارائه میدهند و مصرف آن را برای بدن ضروری میدانند.
-
بهترین زمان خوردن خوراکیها در ساعات مختلف روز
فقط اینکه چه میخورید مهم نیست، مسئله زمان خوردن شماست.
-
سوءجذب روده باعث چه بیماریهایی میشود؟
یک پزشک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: ممکن است ریشه بیماریهایی همچون آلزایمر، پوکی استخوان، نازایی و حتی مشکلات چشمی نیز به دلیل سو جذب در روده کوچک باشد.
-
احساس سیری کاذب با میوه بلوط
بلوط را همچون فندق از پوست سبز رنگ جدا و پوسته قهوهای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب پز میل میکنند.
-
کمبود این ویتامینها باعث چاقی میشود
تحقیق جدیدی که در مجله کالج تغذیه امریکا منتشر شد، نشان میدهد که شاید رابطه پیچیدهای بین وزن شما و مقدار ویتامین و مواد معدنی که مصرف میکنید، وجود داشته باشد.
-
خطر باقی ماندن شویندهها روی مواد غذایی
آب سخت میتواند مشکلات زیادی را بالأخص در امور شستشو ایجاد کند و در مقایسه با آب سبک، قدرت پاککنندگی بهمراتب کمتری هم دارد.
-
مصرف زنجبیل برای چه کسانی مضر است؟
زنجبیل یک گیاه خوراکی و دارویی است که علاوه بر فواید درمانی، مضراتی هم دارد، به همین علت باید در مصرف آن حد تعادل را رعایت کرد.
-
هرآنچه باید درباره کلسیم بدانید
کلسیم نوعی ماده معدنی است که برای زنده ماندن اندامها بهویژه سلامت استخوان و دندان به آن نیاز داریم. در این مقاله با فواید و منابع غذایی کلسیم آشنا میشوید.
-
۲۰ نکته برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات
بعضی از دانشآموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب میکنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذاهای مناسب استفاده کنند.
-
نقش بادام در کاهش خطر بیماری قلبی
مصرف بادام باعث کاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود.
-
با این نوشیدنیهای خواب آور شبها تخت بخوابید
اگر سخت به خواب میروید، باید بدانید که خوشبختانه درمانهایی طبیعی هست که میتوانند کمک کنند زودتر به خواب روید. در ادامه با نوشیدنیهای خواب آور آشنا خواهید شد.
-
کافئین ایمنی بدن را افزایش میدهد
کافئین به طور طبیعی در میوه ها و بیش از ۶۰ گیاهان در سراسر جهان یافت می شود.
-
۱۵ خواص فوقالعاده استفاده از رازیانه
رازیانه گیاهی است معطر، برگهای آن نازک و نخی مانند شوید است گلهای رازیانه زرد و بصورت خوشه در انتهای ساقه ظاهر میشود و به دو صورت وحشی و زراعی در ایران دیده میشود.
-
درمان خانگی دندان درد
درد دندان برای بسیاری غیر قابل تحمل است و در حال حاضر به علت کروناویروس شاید برخی ترجیح دهند در زمان بهتری برای درمان اقدام کنند و الان فقط به دنبال مُسکن خانگی هستند که درد دندان را تسکین دهد.
-
خواص نمک برای آبریزش بینی
در این مطلب ۱۲ مورد از خواص نمک را معرفی میکنیم که در موارد گوناگون مانند بهبود عوارض پوستی یا کاهش علائم بیماریهای عفونی نقش دارد.
-
مضرات جوشاندن آب بیش از یک بار
جوشاندن آب در دفعات زیاد باعث تبخیر دوباره و بالارفتن غلظت مواد سمی و خطرناک مانند نیترات میشود.
-
خواص، ارزش غذایی و عوارض طالبی +جدول
به زودی به فصل تابستان، فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه می رسیم. طالبی یکی از میوه های تابستانی است که طرفدارانی پر و پا قرص دارد.
-
احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق آب صفر است
مدیر مرکز پایش و کنترل کیفیت شرکت آبفای استان اصفهان گفت: بدنه ویروس کرونا از چربی تشکیل شده که در معرض ماده گندزدایی که قرار می گیرد، کاملا از بین میرود.
-
چه وقت دچار کمبود پتاسیم میشویم؟
علائم کمبود پتاسیم را با تغییراتی که در اجابت مزاج و حالات جسمی شما ایجاد می شود تشخیص دهید.
-
کشمش و خواصش را دست کم نگیرید!
کشمش منبع سرشار از فیبر است و به جذب مایعات طبیعی موجود در بدن کمک میکند.