کد خبر 993170
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۲
مسلمانان میانمار

بازرس سازمان ملل هشدار داد بیش از ۶۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که همچنان در میانمار به سر می‌برند، در معرض خطر جدی نسل‌کشی قرار دارند.

به گزارش مشرق، بازرس سازمان ملل امروز (دوشنبه) هشدار داد مسلمانان روهینگیا که همچنان در میانمار به سرمی‌برند با «خطر جدی نسل‌کشی» روبرو هستند.

بیشتر بخوانید:

بنگلادش خدمات مخابراتی به مسلمانان را ممنوع کرد

این مقام سازمان ملل همچنین هشدار داد که بازگشت یک میلیون نفر از مسلمان «روهینگیا» که در نتیجه اقدامات خشونت‌بار ارتش میانمار آواره شده‌اند، «غیرممکن» است.

طبق گزارش شبکه «فرانس ۲۴»،  شورای حقوق بشر سازمان ملل، کمیته‌ حقیقت یابی را برای بررسی جنایات سال ۲۰۱۷ ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا تشکیل داد که این کمیته، جنایات ارتش میانمار را نسل کشی خواند و خواستار پیگیرد قانونی ژنرال‌های ارشد میانمار شد.

به گفته سازمان عفو ​​بین الملل، بیش از ۷۵۰ هزار پناهجوی روهینگیایی که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند از ۲۵  اوت (شهریور) ۲۰۱۷ و پس از سرکوب جامعه مسلمانان  این کشور از سوی نیروهای دولتی، به بنگلادش گریختند.

با اینحال، تیم حقیقت یاب سازمان ملل در گزارش جدید خود تأکید کرده است که همچنان ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیا در استان «راخینه» میانمار هستند که در وضعیت اسفناک و ناخوشایندی به سر می‌برند.

در این گزارش آمده است: «میانمار همچنان به هدف نسل‌کشی ادامه می‌دهد و  روهینگیا همچنان در معرض خطر جدی نسل‌کشی قرار دارد».

بازرس سازمان ملل ادامه می‌دهد که میانمار، همچنان «اشتباهات خود را انکار می‌کند و در حال از بین بردن شواهد است و حاضر به انجام تحقیقات مؤثر نیست».

طبق گزارش سازمان توسعه بین‌المللی انتاریو  (OIDA)، از ۲۵ آگوست (شهریور) ۲۰۱۷، نزدیک به ۲۴ هزار مسلمان روهینگیایی توسط نیروهای دولتی میانمار کشته شده، بیش از ۳۴ هزار نفر با آتش سوخته شده و متجاوز از ۱۱۴ هزار نفر دیگر نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

این گزارش می‌افزاید، حدود ۱۸ هزار زن و دختر روهینگیایی نیز توسط ارتش و پلیس میانمار مورد تجاوز قرار گرفته و بیش از ۱۱۵ هزار خانه در این منطقه سوزانده شدند.

ارتش میانمار درباره سرکوب اقلیت روهینگیا مدعی‌ عملیات «پاکسازی» این مناطق از «عناصر افراطی» بوده است. ارتش میانمار در سال ۲۰۱۲ نیز حدود ۲۰۰  مسلمان روهینگیا را در ایالت راخین کشت و ۱۴۰ هزار نفر نیز آواره کرد.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
    5 2
    لاحول و لاقوة الا بالله. بایستی به این مردم کمک نظامی هم کرد، یعنی چی که این همه عائله و زن و مرد، الکی الکی کشته بشن... یا بقیة الله به داد این مردم برس.... یا الله
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
    0 1
    الله اکبر، چرا هیچ کس، حتی مسلمانها ، به اینها کمکی نمیکنن، لابد منفعتی نداره برای کمک بهشون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس