کد خبر 98555
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۹

نخست وزیر دولت فلسطین در غزه، با تکذیب خبرها درباره تصمیم جنبش حماس برای انتقال دفتر خود از دمشق تأکید کرد، حمایت ایران از این جنبش غیرمشروط است، و هیچ گونه تیرگی در روابط حماس و تهران وجود ندارد.

به گزارش مشرق به نقل از العالم، "اسماعیل هنیه" تصریح کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت ایران از مقاومت و همه کسانی که ضد رژیم اشغالگر هستند، دور از انتظار نیست .. موضع ایران درباره مسأله فلسطین راهبردی است و حمایت ایران از مقاومت و ملت فلسطین برخاسته از ایمان، التزام اسلامی، ارزشهای اخلاقی و ابعاد سیاسی است.

وی افزود: این حمایت در سالهای محاصره و جنگ 22 روزه غزه و سالهای پس از آن برای ما آشکار گشت .. و این موضع اصیل را در جریان سفر اخیر به ایران دیدم.


امام خمینی (ره) امت را به سوی فلسطین هدایت کرد

نخست وزیر دولت فلسطین با اشاره به حضور میلیونی مردم ایران در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تهران و دیگر شهرها گفت: این امر بیانگر همبستگی ملت با ارزشهای انقلاب اسلامی است که 34 سال قبل به پیروزی رسید.

هنیه با بیان اینکه قدس در قلب انقلاب اسلامی ایران قرار دارد، تأکید کرد: امام خمینی (ره) با اعلام روز جهانی قدس، تأکید کرد که امت اسلامی باید توجه خود را به قدس و فلسطین معطوف کند.

وی با اشاره به مشاهده حضور میلیون‌ها نفر از مردم ایران در راهپیمایی روز 22 بهمن، خاطرنشان کرد: این حضور میلیونی ذخیره ای برای فلسطین، قدس، مسجدالاقصی، و انقلابهای عربی منطقه است.

 

حمایت ایران از حماس غیرمشروط است

اسماعیل هنیه با تکذیب خبرهای منتشر شده در رسانه ها مبنی بر تیرگی روابط حماس و ایران گفت: استقبالی که از من و هیأت فلسطینی در تهران شد تا کنون از هیچ رییس جمهور یا رییسی نشده است؛ این امر بیانگر جایگاه مسأله فلسطین نزد ملت و دولت ایران و استحکام روابط گروه های مقاومت و حامیان اسلامی آن است که ایران از مهمترین آنها در منطقه به شمار می آید.

وی خاطرنشان کرد: حمایت جمهوری اسلامی ایران از فلسطین غیرمشروط است، و دولت و جنبش حماس از این حمایت استقبال می کنند.

هنیه تأکید کرد: هیچ تغییری در مواضع ایران مبنی برحمایت از مسأله فلسطین وجود ندارد.

هنیه با بیان اینکه مقاومت فلسطین برگه ای سیاسی نزد جمهوری اسلامی ایران نیست، اظهار داشت: واقعیت این است که ملت فلسطین تحت اشغالگری قرار دارد، و جمهوری اسلامی ایران به درخواست این ملت پاسخ داد و همواره به آن وفادار بوده است.

وی ادامه داد: ایران هیچگاه در مقابل این حمایت چیزی درخواست نکرده، که این امر بیانگر التزام اسلامی در قبال ملت مسلمان فلسطین، قدس و مسجد الاقصی است.

 

حماس قصد انتقال از سوریه را ندارد

نخست وزیر دولت فلسطین با رد خبرهای منتشر شده مبنی براینکه حماس به دنبال انتقال دفتر خود از دمشق به یک کشور دیگر است، تأکید کرد: این مسأله درست نیست، و امیدواریم بحران سوریه حل شود.

هنیه افزود: سفر و حرکت مسئولان جنبش حماس در سوریه برای پیگیری کارها و امور روزمره این جنبش و ملت فلسطین، به صورت طبیعی در حال انجام است.

 

تناقض داخلی به نفع امت اسلامی نیست

اسماعیل هنیه با تأکید بر اهمیت وحدت امت اسلامی گفت: تناقض داخلی به نفع امت اسلامی نیست، و این تناقض و تضاد باید با رژیم اشغالگر و سلطه جویی آمریکا باشد.

هنیه خاطرنشان کرد: در دیدار با مسئولان و رهبران منطقه، آنان بر ضرورت آرام شدن اوضاع و حل مسائل با گفت و گو ها تأکید کرده، و خواستار تکیه بر اصل برادری و همجواری با وجود اختلافات شدند.

هنیه گفت: باید از توانایی‌های امت اسلامی برای نهایی کردن مبارزه با دشمن و آزادی قدس و مسجد الاقصی استفاده کرد .. اختلافات مذهبی باید از طریق گفت و گوها حل شود و نه دسته بندی ها و تناقض گویی های سیاسی یا رسانه ای، زیرا در غیر این صورت قدس و فلسطین بزرگترین زیان را از این موضوع خواهند برد.

 

نخست وزیر دولت فلسطین با اشاره به دیدارهایش در ایران گفت: در بیشتر این دیدارها بر اوضاع فلسطین، قدس، مسجد الاقصی، بازسازی ویرانی‌های برجای مانده از جنگ غزه، بازسازی زیرساختها و روساختها، مسأله اسرا تمرکز شد، و مقداری نیز به اوضاع منطقه پرداخته شد.

 

گام مهم فتح و حماس برای وحدت ملی

وی درباره توافق اخیر حماس و فتح در دوحه، برای تشکیل دولت گفت: همه فلسطینی ها خواستار بازیابی وحدت ملی، و اعطای کنترل امور داخل اراضی اشغالی به ملت فلسطین و پایان اختلافات هستند.

هنیه گفت: گروه های فلسطینی برای حمایت از حقوق و اصول فلسطین و گزینه مقاومت، خواستار آشتی ملی و اتحاد فلسطینی ها در زمینه مقاومت و اصول هستند.

هنیه تأکید کرد: حماس و فتح هرکدام برنامه های مختلفی دارند، و هر دو طرف به دنبال اشتراکاتی هستند، زیرا ملتی که دچار اختلاف باشد هیچگاه نمی تواند طرح آزاد سازی حفظ اصول را پیش ببرد.

 

توافقنامه دوحه حق مقاومت را لغو نمی کند

اسماعیل هنیه در ادامه گفت: توافقنامه دوحه حق مقاومت را لغو نمی کند.. در توافقنامه قاهره بر حق ملت فلسطین در مقاومت به شیوه های مختلف آن تأکید شده است.

هنیه ادامه داد: توافقنامه دوحه به کمیته چهارجانبه، توافقنامه اسلو و هیچ پایگاهی متصل نیست؛ این توافقنامه از توافقها در مصر سرچشمه گرفته که همه گروههای فلسطینی آن را امضا کردند، و شامل 5 موضوع است: تشکیل دولت، بازسازی دستگاه های امنیتی فلسطینی، بازسازی سازمان آزادی بخش فلسطین، آشتی ملی، و برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست تشکیلات خودگردان و انتخاب مجلس ملی فلسطین.

وی افزود: در دوحه توافق شد که دولتی موقت تا هنگام برگزاری انتخابات که احتمالا 2 تا 3 ماه آینده است، تشکیل شود.

پایان تفرقه با تشکیل دولت وحدت ملی

هنیه با اشاره به ادامه مشورت ها و گفت و گوها بین کمیته های مختلف فتح و حماس، گفت: تشکیل دولت وحدت ملی به معنای پایان دولتهای غزه و کرانه باختری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس