کد خبر 9837
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۰

محمدعلي رامين از ارزيابي 13 هزار و 500 اثر ارسالي به جشنواره مطبوعات و خبرگزاري‌ها توسط 110 داور اين جشنواره خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، نشست خبري هفدهمين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها صبح امروز با حضور محمدعلي رامين معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در محل اين معاونت برگزار شد.

ارزيابي 13 هزار و 500 اثر توسط 110 داور جشنواره مطبوعات و خبرگزاري‌ها
رامين در ابتداي اين نشست از برگزاري اين نمايشگاه در فاصله 3 تا 10 آبان همه‌روزه از ساعت 9 تا 20 و در محل مصلاي امام خميني (ره) تهران خبر داد و با اشاره به ويژگي‌هاي کمي و کيفي اين دوره، گفت: در هيچ يک از دوره‌هاي 16 گانه قبلي بيش از 5000 اثر به جشنواره ارسال نشده بود اما در دوره اخير حدود 13 هزار و 500 اثر دريافت کرده‌ايم. سابقاً حداکثر تعداد داوران 70 نفر بود اما امسال به دليل کثرت آثار ما ناچار شديم حدود 110 داور رسمي و ده‌ها کارشناس را براي بررسي آثار به کمک بطلبيم.

اعطاي گواهينامه به شرکت‌کنندگان نوعي حمايت از آنهاست
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد همچنين از اعطاي گواهينامه خبرنگار فعال به شرکت‌کنندگاني که آثارشان به مرحله داوري جشنواره مي‌رسد، خبر داد و در پاسخ به سوالي در اين رابطه، گفت: هر ساله به شرکت کنندگان گواهي رسيد داده مي‌شد و امسال شايد نام آن عوض شده باشد. ضمن اينکه ما مي‌خواهيم رسانه‌نگارانمان را شناسايي و ارزيابي کنيم.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال که "آيا اعطاي تسهيلات به خبرنگاران از اين پس منوط به مشارکتشان در اين جشنواره است يا خير؟" گفت: وقتي خبرنگاران ما با بهترين آثارشان در جشنواره حضور دارند، طبيعي است که مورد حمايت قرار مي‌گيرند و اگر هم گفته شده تسهيلات بعدي متوجه خبرنگاران است که در اين جشنواره مشارکت داشته‌اند، منظور همين است حالا اگر خبرنگاري در اين جشنواره شرکت نکرده باشد، اما طور ديگري خودش را به ما شناسانده باشد، ما همان معامله را با او مي‌کنيم.
رامين افزود: از ميان 13 هزار و 500 اثر ارسالي 500 اثر در بخش ويژه داوري مي‌شوند، 7200 اثر مربوط به مطبوعات و خبرگزاري‌ها هستند، 6300 اثر هم در جشنواره‌هاي جانبي شامل جشنواره نشريات دانشجويي، جشنواره رسانه و بانک، جشنواره نماز و رسانه، جشنواره رسانه‌نگاران زن جهان اسلام و جشنواره رضوي داوري مي‌شوند.

ناچاريم يکي دو تا چادر بزرگ در مصلي نصب کنيم
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در پاسخ سوال خبرنگار مهر در خصوص تمهيدات لازم براي آسيب نرسيدن به بازديدکنندگان از نمايشگاه امسال با توجه به طوفان‌هاي احتمالي فصل پائيز و نيز ساخت و سازهاي مصلي، با شوخي گفت: در مورد زلزله، سيل و هر حادثه طبيعي ديگر من هيچگونه تضميني نمي‌دهم!
وي ادامه داد: همه امور امنيتي از نظر ساخت و ساز مراعات شده و مسئولان مصلي در اين زمينه بيشترين دغدغه را دارند و قول داده‌اند که در زمان برپايي نمايشگاه سر و صداي زيادي از نظر بالا بردن مصالح و آهن‌آلات ايجاد نکنند. ضمن اينکه همين الان نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال در سلامت کامل در حال برگزاري است. البته شايد ناچار شويم يکي دو تا چادر بزرگ نصب کنيم.

هداياي برندگان جشنواره فوق‌العاده است
رامين هداياي جشنواره امسال را هم به لحاظ کمي و هم از نظر کيفي "نفيس و فوق‌العاده" ارزيابي کرد و تاسيس دبيرخانه دائمي و يک سايت براي اين جشنواره را جزو برنامه‌هاي ديگر در همين رابطه برشمرد و گفت: بانک اطلاعات نشريات کشور هم تهيه شده که در نمايشگاه امسال عرضه مي‌شود.
وي همچنين از راه‌اندازي سامانه نظارت مردمي بر رسانه‌ها از طريق پيامک خبر داد و در عين حال اعلام جزئيات بيشتر از اين موضوع را به بعد موکول کرد.

نمايشگاه امسال پرشورترين نمايشگاه تاريخ انقلاب خواهد بود
رامين همچنين در مورد نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها پيش‌بيني کرد "امسال پربارترين و پرشورترين نمايشگاه در تاريخ انقلاب اسلامي برپا خواهد شد" و ادامه داد: پارسال 485 غرفه داشتيم که امسال به حدود 700 غرفه رسيده است. بيش از 2400 نشريه سراسري و خبرگزاري داخلي و خارجي، 1600 نشريه استاني و 200 نشريه دانشجويي در نمايشگاه امسال حضور دارند.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد اضافه کرد: در نمايشگاه امسال 150 نشريه و خبرگزاري خارجي، 250 مهمان از 55 کشور، 30 چهره علمي جهان اسلام از 15 کشور و 5 نفر از روساي دانشگاه‌هاي جهان اسلام و تعدادي از شخصيت‌هاي سياسي به ويژه از کشورهاي همجوار حضور دارند.
رامين در پاسخ سوالي درباره حضور نداشتن رسانه‌هاي بزرگ خارجي در نمايشگاه امسال، گفت: ما هيچ محدوديتي قائل نشده‌ايم الا رسانه‌هاي دروغگو و سلطه‌طلبي که همواره به مسموم‌سازي فضاي ذهني افکار عمومي درباره ايران پرداخته‌اند.

ايجاد غرفه "دولت" در نمايشگاه مطبوعات
وي از تخصيص غرفه‌اي با عنوان "دولت" در نمايشگاه امسال و حضور مسئولان دولت براي گفتگو با نمايندگان رسانه‌ها خبر داد و غرفه‌هايي مانند زنان و رسانه، شهداي رسانه، رسانه فلسطين، رسانه و کمک‌رساني به سيل‌زدگان پاکستان، شفافيت و روشنگري و افشاي توطئه‌ها و خيانت گروه‌هاي ضاله را از ديگر غرفه‌هاي ويژه تعبيه شده در نمايشگاه امسال برشمرد.
رامين همچنين با بيان اينکه "شرايط خاصي براي تخصيص غرفه به مطبوعات و خبرگزاري‌ها وجود ندارد و بر اساس اولويت ثبت‌نامي و بخش‌بندي‌هاي معمول انجام مي‌شود" در عين حال، گفت: براي رسانه‌هاي جهان اسلام و نشريات دانشجويي، استاني و علمي اولويت‌هاي خاصي داريم.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد اضافه کرد: وقتي آدم بخواهد 700 غرفه را جانمايي کند، بعضي وقت‌ها هم ناچار مي‌شود تصميم را به قرعه واگذار کند.
رامين ابراز اميدواري کرد در اين نمايشگاه زمينه همکاري رسانه‌هاي محلي و استاني با رسانه‌هاي سراسري و بين‌المللي و عقد تفاهم‌نامه‌هاي همکاري در اين زمينه در نمايشگاه امسال فراهم شود.

اگر خدا بخواهد عازم حج هستم
وي همچنين در پاسخ به سوالي درباره ماندگاري‌اش در معاونت مطبوعاتي وزير ارشاد، با شوخي به خبرنگاران گفت: من حالا حالاها در خدمت شما هستم تا اطلاع ثانوي. شما هم اينقدر به من گير ندهيد؛ روزي من را برکنار مي‌کنيد، روزي استعفايم مي‌دهيد. من نمي‌دانم چرا 120 معاون وزير در اين مملکت هست حالا يک معاون وزير اگر باشد يا نباشد، چه اهميتي دارد؟! من هر جاي عالم باشم، دلم با شما (خبرنگاران) است و دل‌نگران کار شما و وضعيت شما هستم.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در ادامه به پذيرش نامش در فهرست حجاج اعزامي به مکه مکرمه در سال جاري اشاره کرد و در پاسخ سوال خبرنگاري که پرسيد "در صورت سفر شما به حج، وضعيت نمايشگاه چه خواهد شد؟" گفت: من از سال 83 براي حج تمتع ثبت نام کردم و امسال هم نوبتم شده است و اگر خداوند اذن بدهد و ما را بخواند، مي‌روم.
هفدهمين جشنواره مطبوعات و خبرگزاري‌ها امسال با شعار اصلي "تبيين راهبردها و راهکارهاي تحقق رسالت مطبوعاتي" در چهار بخش مطبوعات سراسري (با 18 زمينه)، خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي اطلاع رساني (با 4 زمينه)، مطبوعات استاني (با 7 زمينه) و بخش ويژه (با 5 زمينه) برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس