وزیر آموزش و پرورش در خصوص جابه‌جایی مداوم معاونان این وزارتخانه به ویژه در حوزه پرورشی، گفت: این موضوع را نه تنها عیب نمی‌دانم بلکه حُسن هم می‌دانم و خیلی از این چیزها نگران نیستم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس ، حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب اسلامی که در نخستین روز از دهه فجر و در دبستان دخترانه رفاه در منطقه 12 تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس، در خصوص ملاک‌های انتصاب حسین هژبری سمت معاون پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه اظهار داشت:‌ معاون جدید پرورشی در روز شنبه هفته جاری منصوب شده است و وی یک‌سال قبل هم یکی از کاندیداهای انتصاب در این معاونت بود.

وی ادامه داد: آقای هژبری فردی قرآنی و آشنا با مبانی دینی و از شاگردان «مشهد» است و در طول مدتی که در وزارتخانه حضور یافته، موفق عمل کرده است و البته با تعاریفی که برای معاونت پرورشی داریم، هر کس معاون پرورشی شود کار سختی دارد.

حاجی‌بابایی در رابطه با جابه‌جایی‌های مکرر مدیران از جمله معاون پرورشی جدید این وزارتخانه که در طول یک‌سال اخیر سه پست معاونت را تجربه کرده است، تصریح کرد:‌ اشکالی ندارد، من این را نه تنها عیب نمی‌دانم بلکه حُسن هم می‌دانم و پس از این هم همین‌طور خواهد بود، چرا که ممکن است وقتی مدیری حذف می‌شود یا جابه‌جا شده و ارتقاء می‌یابد، ممکن است 6 ماه دیگر به این جمع‌بندی برسیم که این شخص برای این کار موفق نیست و من نیز از این چیزها خیلی نگران نیستم.

اصلاح ساختار معاونت پرورشی و فرهنگی و معاونت تربیت بدنی؛ ایجاد 6 اداره کل

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به تغییر ساختار معاونت پرورشی و تربیت بدنی و تقسیم آن به 2 معاونت «پرورشی و فرهنگی» و «تربیت بدنی» عنوان کرد: این اقدام براساس ماده 115 قانون مدیریت خدمات‌کشوری صورت گرفته است که بر این اساس معاونت پرورشی و هنری به 3 اداره کل شامل «قرآن و عترت و نماز، امور تربیتی و مشاوره و فرهنگی و هنری» و معاونت تربیت بدنی نیز به 3 اداره کل شامل «تربیت بدنی، پیشگیری و مراقبت و سلامت» تقسیم می‌شود.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه تاکنون در زمینه‌های فرهنگی از جمله جنگ نرم، حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر چیزی در معاونت پرورشی نداشته‌ایم، گفت: با این تغییرات ساختاری، ظرفیت کار بالا می‌رود و این ادارات کل نیز در سطح استان‌ها 8 اداره متناظر خواهند داشت.

عملکرد پرورشی 32 سال گذشته را با 2 سال اخیر مقایسه کنید

وی در ادامه اظهار داشت: یکی از نکات مهمی که تاکنون کار نشده بود، بحث محتوا بوده است؛ با این توضیح که معاونت پرورشی باید کتب درسی را بررسی کند که آیا محتوای پرورشی در آنها به طور کامل وجود دارد یا خیر و بعد گزارش بدهد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افزایش آمار مشاوران از 10 هزار نفر به 23 هزار نفر، مربیان ورزش از 10 هزار نفر به 29 هزار نفر، مربیان پرورشی از 46 هزار نفر به 59 هزار نفر و مدارس قرآن از 670 مورد به 10 هزار مورد، تصریح کرد: هر کاری که شروع می‌شود قطعاً نقایصی دارد که باید اصلاح شود اما 32 سال گذشته را در زمینه پرورشی یک طرف بگذارید و اقدامات دو سال اخیر را هم طرف دیگر بگذارید و مقایسه کنید.

حاجی‌بابایی همچنین در خصوص به کارگیری 5 هزار مربی قرآن در آموزش و پرورش نیز گفت: این افراد می‌توانند به صورت قرارداد کارمعین با آموزش و پرورش همکاری کنند و در حال حاضر نیز افراد برجسته استان‌ها در زمینه حفظ و قرائت قرآن در حال شناسایی هستند.

تصویب راه‌های تعیین‌تکلیف دانش‌آموزان بازمانده‌ از نظام فعلی آموزشی

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص مشکل عدم پرداخت سنوان ارفاقی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی در دو سال اخیر، گفت: این مشکل حل شده است و دو روز پیش این موضوع را در شورای توسعه مطرح کرده‌ایم که مصوب شد و قرار شد که به ازای هر پنج سال کار، سوابق آنها 6 سال محاسبه شود که به زودی ابلاغ و اجرایی می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره شیوه تعیین‌تکلیف دانش‌آموزان بازمانده و مردودی از ساختار فعلی آموزش و پرورش در ساختار جدید گفت: این موضوع دیروز در شورای عالی آموزش و پرورش مصوب شد و راهکارهای پیش‌بینی شده در آن پس از اینکه مصوبه توسط رئیس‌جمهور امضاء و ابلاغ شد، اعلام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس