کد خبر 952127
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵
پاتوسی

هافبک آفریقایی تیم فوتبال استقلال و مهاجم فعلی تیم سپاهان با عملکردشان در لیگ برتر ثابت کردند که برخی قوانین حاکم بر فوتبال ایران باید مورد بازنگری قرار بگیرد.

به گزارش مشرق، هفته بیست و ششم لیگ برتر هم همراه بود با تداوم درخشش دو ستاره خارجی تیم‌های مدعی استقلال و سپاهان.

در حالی که آیاندا پاتوسی که بسیاری او را یکی از بهترین خریدهای خارجی تاریخ باشگاه استقلال می‌دانند بعد از زدن گلی طلایی و ۳ امتیازی در ورزشگاه نقش جهان مقابل سپاهان، در این هفته هم پاسی طلایی برای گل ۳ امتیازی آبی پوشان ارسال کرد، کی روش استنلی بهترین گلزن این فصل رقابتهای لیگ برتر هم با ۲ گل، ۲ پاس گل و گرفتن یک پنالتی نقش اول را در پیروزی پر گل تیمش برابر سایپا ایفا کرد.

کی روش دومین و پاتوسی اولین فصل حضورشان در فوتبال ایران را سپری می‌کنند. این دو بازیکن به سختی و با تلاش زیاد مدیران باشگاهشان توانستند از فیلتر قوانین دست و پا گیر و عجیبی که مانع از حضور آنها در فوتبال ایران می‌شد عبور کرده و با ارفاق! به استاندارد حضور در لیگ برتر رسیدند.

بیشتر بخوانید:

همه رکوردهای لیگ دست شاگردان قلعه‌نویی

کی روش فصل گذشته توسط باشگاه ذوب آهن وارد فوتبال ایران شد که با استناد به قانونی عجیب هفته‌ها پشت خط ماند تا مجوز حضور در میدان را گرفت. این مهاجم بلند قامت همان فصل گذشته هم نشان داد نه تنها کیفیتی پایین‌تر از لیگ برتر ندارد، بلکه چند کلاس بالاتر از فوتبال ایران است.

همین مشکل را در نیم فصل دوم آیاندا پاتوسی داشت و این بازیکن خلاق هم با استناد به همان قانون پشت خط مانده بود. حالا پاتوسی در کمتر از نیم فصل به مؤثرترین و امتیازآورترین بازیکن استقلال تبدیل شده و یکی از ستاره‌های لیگ برتر است.

عملکرد پاتوسی و کی روش نشان می‌دهد که قانونی که مانع از حضور این بازیکنان می‌شد دچار نقص بوده و قانونگذار الزام دارد تا خط کش عیار سنج خود را مورد بازنگری قرار دهد.

این قانون تنها نمونه‌ای از برخی قوانین «من در آوردی» و دست و پاگیری است که از سال‌های گذشته تاکنون در فوتبال ایران وضع گردیده است. چه قوانینی که دیگر وجود ندارند و چه آنهایی که هنوز هستند و برخی از آنها باید مورد بازنگری قرار گیرند.

بسیاری از این قوانین از «دورهمی» های فدراسیون نشینان، اعضای سازمان لیگ و هیأت رئیسه بیرون آمده و قبل از کارشناسی، ابلاغ و لازم‌الاجرا می‌گردد. تا جایی که به نظر می‌رسد معمولاً این قوانین جنبه آزمون و خطا دارد و تصمیم سازان ترجیح می‌دهند به جای وقت گذاشتن قبل از ابلاغ، نتایج آن را در عمل ببینند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس