به گزارش رجانيوز ، دكتر علی اصغر زارعی در پیشهمایش جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان که با حضور جمع زيادي از فعالان فرهنگی و سیاسی استان در اهواز برگزار شد، در خصوص ریشههای تشکیل جبهه پایداری به شکلگیری یک اتفاق غیر قابل پیش بینی در انتخابات سوم تیر 84 اشاره کرد و گفت: وقتی گفتمان سوم تیر به گفتمان غالب کشور تبدیل شد، مفاهیم اصلی انقلاب که در جامعه و در سطح مسئولان کمرنگ شده بود، دوباره ارزش پیدا کرد که برای شناخت صحیح تر آن واقعه جا دارد نقش علمای بصیری همچون حضرت آیتالله مصباح یزدی مورد مطالعه قرار گیرد.
عضو مؤسس جبهه پایداری با بیان اینکه زمانی که این گفتمان در کشور ساری و جاری شد، در عرصه های بین المللی کارهای بزرگی صورت گرفت و در داخل هم تحولات شگفت انگیزی بهوجود آمد، افزود: به طوری که دشمنان ما در سال 87 احساس کردند که در برابر موج جدیدی که در ایران بهوجود آمده، توان مقابله ندارند و در واقع به خواستههای جمهوری اسلامی تمکین کردند.
زارعی بهعنوان نمونه به مذاکرات با گروه 1+5 اشاره كرد که تصمیم گرفتند پرونده ایران را مختومه اعلام کنند و گفت: متأسفانه در آن زمان، عدهای از عوامل داخلی به دشمنان ملت ایران پیام دادند که اگر این اتفاق بیفتد، حیات سیاسی آنها به خطر خواهد افتاد و به همین دلیل بود که طرفهای خارجی نیز مذاکرات هستهای را که به مراحل نهایی رسیده بود، به بعد از انتخابات 88 موکول کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی با بیان اینکه فتنه 88 از بی سابقهترین حوادث کشور بود، اظهار داشت: این فتنه نیز مانند حادثه کربلا است که هیچگاه نباید در حافظه مسلمین کمرنگ شود و اگر فراموش شد، باید منتظر فتنههای جدیدتر و عمیق تر باشیم.
زارعی گفت: دشمنان بعد از حوادث فتنه که هدف اصلیاش متوقف کردن انقلاب در کف خیابانها بود، وقتی خود را ناکام دیدند، شروع کردند به ایجاد خط انحرافی در افکار عمومی و "تکیه بر مهدویت در برابر ولایت فقیه" و "مکتب ایرانی در مقابل مکتب اسلام".
وی با بیان اینکه برخی علمای بزرگ دیدند كه اگر این روند ادامه پیدا کند، مردم سرخورده خواهند شد، زیرا عدهای که با شعار ولایت و عدالت به قدرت رسیدند، امروز به مسیر انحراف رفتهاند، خاطر نشان کرد: برای همین ما وظیفه داریم بفهمیم امام از ما چه میخواهد و پس از این که به این فهم رسیدیم، عمل کنیم، بهگونه ای که رفتار اجتماعی ما برآمده از این فهم و اندیشه باشد.
وی با يادآوري بروز حوادث تلخی مانند مسئله تخلف بزرگ مالی اخیر گفت: همه ما در تاریخ انقلاب اسلامی مرتبا دیدهایم كه هر گاه از اصول و ارزشهای خود و از رهنمود های امام راحل و رهبر انقلاب کوتاه آمدهایم، ضربههای سختی خوردهایم و محدود به فساد اقتصادی نیز نمیشود، بلکه در سایر حوزهها نیز این مسئله را دیدهایم.
زارعی با تأکید بر لزوم حرکت گفتمانی و استفاده از علم علمای دینی گفت: خوشبختانه در حال حاضر در اکثر استانها مسئولیت جبهه پایداری بر عهده دوستان روحانی گذاشته شده است.
دبیر امور استانهای جبهه پایداری در تبیین خط مشی این جبهه با یادآوری اینکه "ما معتقدیم در انتخابات باید کاملاً بر اساس گفتمان امام و مقام معظم رهبری عمل کنیم"، افزود: پس از اینکه دوستان در جبهه متحد اصولگرایان بر اساس منشور اصولگرایی که توسط جامعتین تنظیم شده است، لیست خود در شهرستانها را مشخص کردند، به دقت آن را بررسی میکنیم و از هر کاندیدایی که حجت شرعی برای معرفی او داشته باشیم، حمایت میکنیم.
وی افزود: تصور ما این است که تا حد زیادی کاندیداهای ما با کاندیداهای جبهه متحد یکسان هستند، لذا این که برخی میگویند ممکن است تفرقه به وجود بیاید، عملا رخ نخواهد داد.
زارعی گفت: عدهای که فلسفه تشکیل و مأموریت جبهه پایداری را در نقطه مقابل عملکرد خود به ویژه در ایام انتخابات میبینند، علیه این جبهه موضعگیری و مخالفت میکنند که البته چیز عجیبی هم نیست.
وی با بیان این پرسش که بسیاری از نمایندگان میپرسند که آیا جبهه پایداری از آنها حمایت میکند یا نه، گفت: ما به بسیاری از آنها صراحتاً گفتهایم "نه"؛ زیرا بسیاری از این افراد از شهرهای بزرگی مثل اهواز با حمایت افراد متدین وارد مجلس شدهاند اما در فتنه و پس از آن عملکرد فعالی نداشتند.
عضو جبهه پایداری در عین حال تاکید کرد که از سوی جبهه پایداری به هیچکس وعدهای برای حمایت داده نشده تا اینکه پس از مشورت و دقت نظر کافی در کاندیداها به گزینههای مطلوب برسیم.
در این نشست همچنین دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان گفت: نیروهای دلسوز، مومن و مخلص با هر سلیقه و ذوقی بهپای این علم که به دست یکی از علمداران ولایت برافراشته شده است، گرد هم آیند و انشاء الله در راه پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تحقق تمدن اسلامی توفیقهاي روز افزون داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلیمن زکیپور با يادآوري وجود گفتمانهای انقلاب اسلامی در دورههای مختلف انقلاب گفت: از سال 58 تا 68 یعنی سال رحلت امام خمینی(ره) گفتمان انقلاب، گفتمان دفاع، شهادت و تجلی ولایت بود.
وی سال های بین 68 تا 78 را دوره مظلومیت فرهنگ و عدالت دانست و تصریح کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، گفتمان این دوره اوج مظلومیت فرهنگ و عدالت بود، آنجا که رهبر انقلاب اسلامی از شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی و قتل عام فرهنگی سخن به میان آوردند، متاسفانه در درون کشور بسیاری از افراد و حتی مسئولین از این مسئله غفلت كرده و فرهنگ ناب اسلامی و انقلاب اسلامی در اوج مظلومیت قرار گرفت و از سوی دیگر با تذکرات رهبر بر ثروت های باد آورده شاهد آن بودیم که عدالت نیز در اوج مظلومیت خود قرار گرفت.
وی با تشریح شرایط حاکم بر این دوران خاطر نشان کرد: در حالی که مبانی اعتقادی و ایمانی مردم و جوانان مورد هجمه قرار میگرفت و حرکتی بنیادین و اساسی در کشور وجود نداشت، طرحی از سوی آیت الله مصباح یزدی تحت عنوان "طرح ولایت" سامان یافت که کانال کشی، جهت دادن و هدایت فکری و اعتقادی نسل فرهیخته دانشگاهی اعم از دانشجو و استاد را زمینهسازی کرد.
این استاد حوزه با يادآوري تأثیر گذاری و اهمیت نقش آیت الله مصباح یزدی در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی، اظهار داشت: آیت الله مصباح از دهه 70 تا به امروز سه برش حركتي در عرصه مسائل فرهنگی و دینی در میدان شکوهمند انقلاب اسلامی داشته اند که برش اول حركت ایشان، "طرح ولایت" بود که تأثیر بهسزایی در عرصه مسائل فرهنگی و دینی از خود بر جای گذاشت.
وی با بیان اینکه برش دوم حركت آیت الله مصباح یزدی در سال 79 و با شکلگیری "دفتر پژوهش های فرهنگی" ایجاد شد، گفت: در آن سال ایشان 11 شب به ایراد سخنرانی پرداختند که در مجموعهای ارزشمند به نام "آذرخشی دیگر از آسمان" کربلا به چاپ رسید.
زکیپور افزود: آیتالله مصباح در جلسه یازدهم بحثی اساسی ایراد میکنند که عناصر اهل ایمان، نیروهای مؤمن و خواص ولایی باید انسجام پیدا کنند و منسجم باشند، اما نوع انسجام اهل ایمان، باید با پیروی از الگوی دینی و اسلامی باشد و از الگوهای غربی و کار حزبی غربی پرهیز شود.
وی گفت: بهدنبال این سخنان، زمینه شکلگیری مجموعهای مبارک در سال 79 تحت عنوان "دفتر پژوهش های فرهنگی" با هدايت و نظارت عالیه آیت االله مصباح یزدی ایجاد شد.
این استاد حوزه جبهه پایداری انقلاب اسلامی را برش سوم حركت آیت الله مصباح یزدی عنوان کرد و اظهار داشت: ایشان به شاگردان و دوستانشان فرمودند که در شرایط کنونی وظیفه است علاوه بر دفتر پژوهش های فرهنگی تشکیلات جدیدی را راه اندازی کنید؛ که این تشکیلات جبهه پایداری انقلاب اسلامی نام گرفت.
وی با يادآوري شرایط حساس کنونی، حضور پرشور و تمام قامت آیت الله مصباح یزدی در صحنه را مورد اشاره قرار داد و گفت: راه اندازی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مقطع زمانی کنونی بسیار حکیمانه، با بصیرت و متقن است.
وی در ادامه با تشریح ایدئولوژی و استراتژی جبهه پایداری انقلاب اسلامی تصریح کرد: جبهه پایداری انقلاب اسلامی با مکتب و ایدئولوژی اسلام ناب محمدی(ص) شکل گرفته است و با تأکید بر مکتب اصولگرایی راستین امام و سه شاخصه اصولگرایی یعنی "عقلانیت، معنویت، عدالت" در پرتو ولایت بنیان نهاده شده است و استراتژی این جبهه استقامت و پایداری بر اصول است.
زکی پور با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری درباره تبیین ارتباط استقامت و بیداری گفت: بیداری مولود و معلول پایداری است و طبق بیانات رهبر انقلاب اسلامی بیداری جهان اسلام، مدیون پایداری ملت مسلمان ایران است.
دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه "همانگونه که آیتالله مصباح تاکید کرده اند کار تشکیلاتی نباید به وادی فرسوده و منسوخ الگوی تشکیلاتی غربی و حزبی غربی بیافتد"، افزود: این آغاز کار است و ما دست همه عزیزان دانشگاهی و حوزوی اعم از اساتید دانشگاه، دانشجویان، طلاب و اساتید حوزه و همه بسیجیان و دلسوختگان انقلاب را در اهواز و سایر شهرهای خوزستان محکم میفشاریم.
وي در پایان خاطر نشان کرد: فضای ادبیات سیاسی و مطبوعاتی نباید آن درخشش اصل حرکت الهی مردان الهی را تحت الشعاع قرار بدهد.